- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Sesli guldum cok yasa emiOyyy daglarrr
Kızlar ben fake ınstagram hesabı actım eski iki sevgilimi aynı anda işlettim. Ama onlar dünden meraklıymıs ben yazmadan yazıp konusmaya basladılar ben kestirip attıkca yazdılar bende bu fırsat onlar hakkın da merak ettiklerimi ögrendim. birisnin sevgilisi var hatta profil fotosu bile sevgilisyle. iste bu kişi belden asağı konusmak istedi bende sinirlendim sevgilisinin de ismini vererek o bunları görse ne düşünürdün dedim. sonra kavga cıktı kapattık konusmayı. şimdi baktm o hesaba onunla konusmalarım silinmiş ben silmedim eminim. Sifrem falan da degişmemiş. Diger konusmalar da oldugu gibi duruyor. Sizce sifre değiştirmeden benim hesabıma erişmiş olma ihtimali var mı. Eger girebildyise benim oldugumu anlayacak seyler var içindecok utanıyorum rezil oldum cocuga resmen.
ve ne tesadüfse benim kendi gercek hesabıma fake bi hesap msj atıp konusmaya calıstı bu kişi o mudur
Hacı görünümlü playboy çıktı benimkicok istiyosan ver de bi bakalmbenimki sapık cıktı senin ki ne cıkacak
Allah allah konu sahibi baska bir sey sormus birkac kisi ancak alakali cevap vermis, digerleri sadece sahibeye saydirmis. Algida secicilik dedikleri sey bu iste.
görmemezlikten gelmekten başka yapıcak bişey yok canım malesef :)Allah allah konu sahibi baska bir sey sormus birkac kisi ancak alakali cevap vermis, digerleri sadece sahibeye saydirmis. Algida secicilik dedikleri sey bu iste.
aynen valla :) hiç ugrasmadım bi istek atmam yeterli oldu kendiliğinden döküldüler zaten. konunun cvbıda cok basitmis bilmeyen yorum yapmasa keske ama yapcak bişey yok görmemezlikten gelmekten başka o yazılannları :)Ay şu : zamanın da bolmuş, işsizlik güzel şey...vb ' diyenlere de ne güldüm
Sanki yıllarını verdi konu sahibi.
bugünde başkası adına utandıkKızlar ben fake ınstagram hesabı actım eski iki sevgilimi aynı anda işlettim. Ama onlar dünden meraklıymıs ben yazmadan yazıp konusmaya basladılar ben kestirip attıkca yazdılar bende bu fırsat onlar hakkın da merak ettiklerimi ögrendim. birisnin sevgilisi var hatta profil fotosu bile sevgilisyle. iste bu kişi belden asağı konusmak istedi bende sinirlendim sevgilisinin de ismini vererek o bunları görse ne düşünürdün dedim. sonra kavga cıktı kapattık konusmayı. şimdi baktm o hesaba onunla konusmalarım silinmiş ben silmedim eminim. Sifrem falan da degişmemiş. Diger konusmalar da oldugu gibi duruyor. Sizce sifre değiştirmeden benim hesabıma erişmiş olma ihtimali var mı. Eger girebildyise benim oldugumu anlayacak seyler var içindecok utanıyorum rezil oldum cocuga resmen.
ve ne tesadüfse benim kendi gercek hesabıma fake bi hesap msj atıp konusmaya calıstı bu kişi o mudur
valla aynen bu cocuk gercekten hacıHacı görünümlü playboy çıktı benimkibir daha eskitirsem birini aklımdasın ,bunu saymam
çok doğru söylediniz tşk ederim. yok ögrenmemisler engelleyince msjlar siliniyormus o yüzden sıkıntı yok bi de bela olacak cins degiller ama yinede dikkatli olurum sagolun iyi aksamlar :)Asıl onlar utansınlar fake hesaplara bile resim atıp kendilerini pazarlıyorlar. Ne kadar karaktersiz olduklarını görmüş oldunuz.
Sizi öğrenmelerinin kötü yanı başınıza bela olabilme ihtimalleri. Bir iki iletişime geçme çabaları başarısız kalırsa bırakırlar bu konuyu diye düşünüyorum. Belki öğrenmemiş de olabilirler emin değilsiniz.
Yalnız, bundan sonra bu tür işlere kalkışmayın. Ortalık ruh hastası sapık kaynıyor. Rezil olmaktan daha ziyade kendinizi tehlikeye sokuyorsunuz. Boş verin bu işleri.
aynen ya sanki ilk ben yaptım :) herkes stalklamaktan orta asyaya dönmek üzere ben bi konustum diye demedikleri kalmadı :)Hiç mi kimse eski sevgilisini merak etmiyor ya, hiç mi fake hesabınız olmadı
Yine herkes kraliyet soyundanmışçasına asil bi ben böyle
aynen ya sanki ilk ben yaptım :) herkes stalklamaktan orta asyaya dönmek üzere ben bi konustum diye demedikleri kalmadı :)
Uckur muhafazakarlarivalla aynen bu cocuk gercekten hacıben diyorum bundan sonra hayatıma alcagım kişiyi burdan bi deneyeyim abaza mı degğil mi bakayım
Olmadı. Yani baksam da fake açmıyorum. Stalk olayı ayrı fake açıp işletmeye çalışmak ayrı :)Hiç mi kimse eski sevgilisini merak etmiyor ya, hiç mi fake hesabınız olmadı
Yine herkes kraliyet soyundanmışçasına asil bi ben böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?