- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Fotolarina bakmak icin isttek attim o istegi kabul etmedi msj attik konusmak istedi hatta ciplak fotosunu bile atti ben istemedm valla. Şok oldumNiye işlettiniz ki çocuğu
Fotolarina bakmak icin isttek attim o istegi kabul etmedi msj attik konusmak istedi hatta ciplak fotosunu bile atti ben istemedm valla. Şok oldum
AboovvFotolarina bakmak icin isttek attim o istegi kabul etmedi msj attik konusmak istedi hatta ciplak fotosunu bile atti ben istemedm valla. Şok oldum
Hahaha :)) ama ben onun bi yerini görmedim. Durduk yere ben spordan ciktim yazmis vucudunu atmis baya iyiydi ama vücuduAboovv
Benden sonra pörsümüşsün diyeydin
Fotolarina bakmak icin isttek attim o istegi kabul etmedi msj attik konusmak istedi hatta ciplak fotosunu bile atti ben istemedm valla. Şok oldum
Boyle tepkiler alacagimi biliyodum canm :) onlara cvp yazmadim gormeya valla ben burda yorum yapanları anlamıyorum
arkadaş bişey yapmış olabilir yapabilir ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez
herkes laf sokmaya çalışmış resmenBademfindik adlı arkadaşa
yahu sizene
istediğini işletir
sadece bir soru sordu
cevabını biliyorsanız yazın
bilmiyorsanız her konuya cevap vermek zorunda değilsiniz ki
ben böyle cvplar alacagmı biliyodum zaten sağol canım benm. Millet burdaki laf sokanlar yüzünden konu açamıyor. Ben görmemezlikten geldim. Laf sokmak için birbirleriyle yarısıyorlar :)ya valla ben burda yorum yapanları anlamıyorum
arkadaş bişey yapmış olabilir yapabilir ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez
herkes laf sokmaya çalışmış resmenBademfindik adlı arkadaşa
yahu sizene
istediğini işletir
sadece bir soru sordu
cevabını biliyorsanız yazın
bilmiyorsanız her konuya cevap vermek zorunda değilsiniz ki
sevgilin görse diyince ödü patladı ama kıvırmaya başladı o benim herşeyim yerini kimse alamaz falan filan :) valla hiç bir erkeğe güvenemiycem bundan sonra.
cok istiyosan ver de bi bakalmİsmini versem de benim eski sunepeyi de isletsen
Hesabının şifresini bilmez hiç sanmıyorum,geri çekmiştir mesajları. Başka biriyle bir dene bakalım,bir arkadaşından rica et msjlasin sonra geri çeksin mesajları bakalim ne olacak
Boyle tepkiler alacagimi biliyodum canm :) onlara cvp yazmadim gorme
ben böyle cvplar alacagmı biliyodum zaten sağol canım benm. Millet burdaki laf sokanlar yüzünden konu açamıyor. Ben görmemezlikten geldim. Laf sokmak için birbirleriyle yarısıyorlar :)
hayır yani ben ısrar etsem konussak bişey demiycem kendi hemen yazdı belden asagı muhabbet etmek istedi cıplak fotosunu attı ben şok. bide işi gücü olan dısardan bakınca gayet düzgün efendi gibi görünüyor, kimseye güvenim kalmadıSapık çok nasılsa şaşırmamak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?