Günaydın arkadaşlar, bu sabah canım çok sıkkın sizinle dertleşmek istedim. Dün kayınvalidemlerdeydik, oğlum biraz hareketli bir çocuk kayınvalidemde yaşının verdiği yorgunlukla sanırım biraz fazla tahammülsüz. Oğlumun kulağını çekti yaramazlık yaptığı için, çok ağladı oğlumda. Ağlama sebebi cildinde problem var sürekli kuru bir cilde sahip bu yüzden kulak memesinin alt kısımlarında sürekli yara oluşuyor doktorun verdiği kremi kullanmama rağmen. Bende anne keşke kulağını çekmeseydin yara var ya kulağında çok yanıyor canı, sende unuttun herhalde birden çünkü daha önce konuşmuştuk seninle bu konuyu okulda öğretmeni çekmişti bir kez ben gidip öğretmeniyle de bu özel durumunu konuşmuştum dedim. Söylediğim sadece bu kadar, 5-10 dakika sonra eşim hadi gidelim dedi ben dahil kimse birden ne olduğunu anlamadı. Yolda ne oldu birdenbire dedim yok bir şey dedi ama surat beş karış. Eve geldik, açtı ağzını yumdu gözünü resmen, yok işte oğlum yaramazmış ne olmuş annesi kulağını çektiyse, annesiyle öğretmen bir miymiş saydı saydı sonra 7 yaşındaki oğluma döndü bağırdı akıllı dur lan artık senin yüzünden huzurumuz kalmadı diye bağırmaya başladı oğlum korktu ablasının odasına gitti bende gittim yanına çocuk resmen titriyor. Sarıldım oğluma bir süre sonra salona gittim çocuklar odadayken huzurumuzu o çocuk değil sen bozuyorsun ne dedim şimdi ben, annene kötü bir laf mı söyledim ne yaptım söylesene dedim. Annenin bu zamana kadar yaptıklarını çok iyi biliyorsun ne oldu da birden annen melek oldu acaba dedim. Gerçi annen ister melek olsun ister şeytan beni ilgilendirmez şu an suçlu da o değil zaten mesele sensin. Artık sana katlanamıyorum bıktım ayrıca bu bağırıp çağırmalarınla eskiden olsa korkutabilirdin ama şimdi ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın bunu da sakın unutma dedim. Çocukları aldım biraz hava almak için çıktım. Dolaştık biraz çocuklarla sonra onlara yemek yedirdim eve geldik uyuyor gamsız adam. Hiç uyandırmadık zaten oğlum yanına yanaşamadı, çocuklar banyo yaptı biraz oturduk sonra bizde uyuduk. Sabahta çok erken gittiği için görmedim. Ben şimdi bu adama nasıl bir tavır sergileyeyim siz olsanız bundan sonraki tutumuzun ne olurdu.[/QUOTE
Hic kimse cocuguma dokunamaz.benden once esim soyler zaten annesine.benım kayınvalıdem birgun 1.5 yasindayken ksyinvalidem elini burnuna goturuyor diye ayip deyip hafifce elini indirmisti cocugımun.acayip bozulmustum.birton insanin yaninda aciklamasini yapip birdaha tekrar etmemesini soylemistim.1,5 yasindaki bebek ve ayiptan anlamak!
Esınızle bırsekılde aranız duzelır ama kayınvalıdenızle aranıza mesafe koyun bence.babannesı de olsa kulagını cekemez.buna hakkı yok.cok sık gıdıp gelmezdım ben.soguk ddavranırdım.
Esınızle konusup ortak karar alıp oyle davranın.o yastakı cocuk ıcın bagırmaktan zıyade baska yolları deneyın.bagırıp korkutmak çözum degıl ki.