- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
neden karışsın ki...tartışma ortamına gerek yok.sadecec nikahsız yaşayan hanımlar , eğer isterlerse yazarlar...o kadarBuralar karışacak,vaziyetimi aldım.
Nikahsiz yasayan biri yazar mi sence. Boyle genel sorunlar dert diye acilmasin.
Kac yasnda kuzeniniz ve neden nikahsiz adam evli mi,?Arkadaşlar kuzenim nikahsız biriyle yaşıyor ve kimse onunla konuşmuyor.Şahsen ben de onaylamam nikahsız hayatı ama kimseye de müdahale etmem.Nikahsız yaşayanınız var mı? Aileleriniz size karşı nasıllar? Merak ettim
Nikah kıymak zor mu neden nikahsız yaşıyorki
Kac yasnda kuzeniniz ve neden nikahsiz adam evli mi,?
onlar yazar da diğerleri ahlak zabıtalığına gelirneden karışsın ki...tartışma ortamına gerek yok.sadecec nikahsız yaşayan hanımlar , eğer isterlerse yazarlar...o kadar
onlar yazar da diğerleri ahlak zabıtalığına gelir
ne biçim kadınlarsınız siz yazarlar
en sonunda çok şükür hiç erkek arkadaşla beraber yaşamadım
mesajları yazıp diğerlerine hakaret ederler o yüzden zor konu
ben nereye açacağımı bilemedim. yoksa haklısınız bence de
Hayir simdi sen nikahsiz yasasan sana oneri sunabilirim ama kuzeninle zaten gorusmuyorsun, konusmuyorsun.
Bu konuda kuzenini nikahsiz yasasa da dislamamak en iyisi.
Ikisi de bekarsa kimseyi ilgilendirmez. Ahlak bekciligi yapmakta üstümüze yok.
sizin aile üyeleri de bir garip madem kuzenin beraber yaşama durumundan hoşnut değiller adam istediğinde verselerdi kızıbilmiyorum. 6 yıldır filan yaşıyorlarmış.adam istemeye geldi...sonra yine beraber yaşıyorlar.bu durumda istemek de anlamsız olmuş dedi bazı aile üyeleri....geçmişte yaşadığı yılları yok saymış dediler. merak ettim insanalrın durumlarını
sizin aile üyeleri de bir garip madem kuzenin beraber yaşama durumundan hoşnut değiller adam istediğinde verselerdi kızı
hem kızla konuşmuyorlar nikah yok diye hem geçmişte ki yaşantısını yok saymışmış
ben olsam kuzenimle görüşürdüm yakınsam ona en azından arar halini hatrını sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?