resmi nikahsız yaşayan kız

adam evlymiş sonra ayrılmış.hatta adam daha boşanmadan çocuk bile yapmışlar.Kuzenim şimdi 32 yaşında

Yuh artık . Allah katında cevabını verecekleri ayrı bir konu . Çok yanlış bir durum . Adamın öteki karısına yazık günah değil mi ? buna denecek çok laf var da ağzımı bozmak istemiyorum ya gerçekten çok yanliş adamın yaptığı da şerefsizlik .

Sağlam papuç değil derken, çocuk yapmasıı kast edyorsan...kız biraz safça...senin benim gibi aklı yok zaten

ama o imzayı atınca kanun önünde eş oluyorsun, mala ortaksın, soyadını alıyorsun, farklı bir anlamı var yani o imzanın

Mal asamasini ben de soyledim. O da en kotu ihtimal ve bir yolu bulunur yani.
Esimin soyadini aldim ama bir faydasini gormedim acikcasi. Kimligimi bile degistirmedim hala. Senesi gelecek...
Farkli bir anlami da evet var. Ornegin karsindaki pisligin teki cikarsa olay ayrilik degil bosanmak oldugundan uzuyooor uzuyooor ve b.ku cikiyor.
Es olmak imzaya bagli degil.
Ben dini nikahi da onemsemedim mesela, esim evlendikten bir kac hafta sonra "aklina takildigini" soyleyince sorun cikarmadim. Onemli olan ciftin neyi nasil istedigi. Ucuncu kisiler anne babaysa bile laf dusmez.

Şöyle, kız kimseyle görüşmese sorun yoktu.Silmişlerdi.Adam nenemin evine gelip istedi.E kız da ister istemez akrabalarını özlüyor.O zaman da kimse görüşmüyor erkeklerden, kadınlara da yasak koyuyorlar....

neden karışsın ki...tartışma ortamına gerek yok.sadecec nikahsız yaşayan hanımlar , eğer isterlerse yazarlar...o kadar

neden karışmasın ki?
toplum için tabu olarak değerlendirilen konularda tartışma çıkıyor özellikle kk'da.burayı takip ediyorsanız biliyor olmanız lazım.
neyse birazdan görürsün zaten

neden karışmasın ki?
toplum için tabu olarak değerlendirilen konularda tartışma çıkıyor özellikle kk'da.burayı takip ediyorsanız biliyor olmanız lazım.
neyse birazdan görürsün zaten

sanmıyorum, ben yargılayarak konuşmuyorum.sadece merak ediyorum. anlamaya çalışıyorum.fikir oluşturmaya çalışıyorum.yoksa herkes mutlu olsun

olan olmuş artık bence af çıksın kıza üç günlük dünya anasıyla kardeşiyle görüşemicek mi yani... nene teyze özlenir yani... 6 yıl geçmiş baştan çekip alaydınız madem kızı....

Bu kadin annesi olarak cocugunu dusunmuyor ise biz mi dusunelim. Sadece cocuk esirgeme kurumundaki cocuga acidim ve simdilik ailesi olan ama gelecegi mechul olan oteki cocuguna. Olan cocuklara oluyor bu kesin ama yapilacak bir sey yok.

aynen...devlet, kurumdaki çocuğu ile görüşmesine yasak koydu...Çocuk bir kez sinir krizi geçirmiş annemi istiyrum diye...annesi görmeye bile gitmiyor

ama o imzayı atınca kanun önünde eş oluyorsun, mala ortaksın, soyadını alıyorsun, farklı bir anlamı var yani o imzanın
Birçok gelişmiş ülkede 3 yada emin değilim 5 yıl birlikte yaşanıyorsa otomatikman evli gibi birçok haktan faydalanabiliyorsunuz..bizim bu seviyeye gelmemiz sanırım yıllar alacak...

Kuzeninin sağlığı pek yerinde değilmiş, evladına ve kendisine üzüldüm. Evet, çevremdeki birçok arkadaşım resmi nikah olmadan birlikte yaşıyor. Kimse de çok olağanüstü bir durummuş gibi tepki vermiyor. Herkesin kişisel tercihlerine saygı duymak durumundayız.

Hayır birde şu var..imza diyorsunuz mal mülk diyorsunuz da benim bir arkadaşım esinden boşandı şu an esinden nafaka bile alamıyor çünkü adam kendini işsiz ve beş parasız gösterdi mahkemede..
Dürüst olan adil olan insanlar hak yemekten korkar imza yoksa bile kadını yüz üstü ve zorda bırakıp çekip gitmez zaten..ah keşke herkes işin sadece insanlık boyutunu görüp mahkeme gibi yollara başvurmadan adil olabilse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…