Ben çalışıyorsam. Eşim çalışmıyorsa eşim bakıyor oğlumuza.
Eee sizde zaten tatilsiniz. Böyle söylemesine neden takıldınız ki?
kamuda değilim özeldeyim ben de tatilimÇünkü şimdiye kadar böyle yapmamıştık. Merak ettiğim bu bir hak mı? Kamu çalışanı dışındaki kişilerin de resmi tatillerde çalışmaması mı gerekiyor? Böyle bir yasal düzenleme var mı? Şimdiye kadar mı yanlış yaptık yoksa bu durum kişilerin insiyatifine mi kalmış?
Sadece kurban bayramı, ramazan bayramı ve yılbaşında çalışmıyordu. Şimdi tüm resmi tatillerin dahil edilmesini istiyor. 29 ekim, 23 nisan, 1 mayıs, 19 mayıs gibio saydıklarınız resmı tatıl degıl mı ? Ne demek ıstedınız anlamadım
Kamu dışındaki özel sektör çalışanı olarak söylüyeyim. Resmi tatillerde tatil olunması gerekiyor.Çünkü şimdiye kadar böyle yapmamıştık. Merak ettiğim bu bir hak mı? Kamu çalışanı dışındaki kişilerin de resmi tatillerde çalışmaması mı gerekiyor? Böyle bir yasal düzenleme var mı? Şimdiye kadar mı yanlış yaptık yoksa bu durum kişilerin insiyatifine mi kalmış?
Sadece kurban bayramı, ramazan bayramı ve yılbaşında çalışmıyordu. Şimdi tüm resmi tatillerin dahil edilmesini istiyor. 29 ekim, 23 nisan, 1 mayıs, 19 mayıs gibi
Siz tatildesiniz, o niye çalışsın ki?
Hafta içi eşim ve ben çalışıyoruz, hafta sonu evdeyiz. Hafta içi 8.00-17.00 arasında çalışan bakıcımız şimdiye kadar bayram resmi tatillerinde işe zaten gelmedi. Artık bundan sonra ulusal bayramlar, 1 Mayıs gibi tüm resmi tatillerde gelmeyeceğini söyledi. Siz nasıl yapıyorsunuz? Bakıcısı olanlar resmi tatillerde geliyorlar mı?
Bakıcınız fırsatçılık yapmış resmen ,bakıcılarda bir süre sonra hele ki çocuk bakıcıya alışmışsa ,ailenin de memnun olduğunu hissettiklerinde ya zam istiyorlar yada böyle taleplerde bulunuyorlar .mantık da şu ;aile beni kaybetmek istemez ,şimdi yeni ve iyi bakıcı bulmaları çok zor .Sadece kurban bayramı, ramazan bayramı ve yılbaşında çalışmıyordu. Şimdi tüm resmi tatillerin dahil edilmesini istiyor. 29 ekim, 23 nisan, 1 mayıs, 19 mayıs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?