- 14 Mart 2010
- 91
- 3
- 621
cevoo ben de 2. ameliyatı düşünüyorum, fotolarını görmek için arkadaşlık talebinde bulundum sana.
Canım kabul ettim bakabilirsin.....
çok teşekkür ederim tatlım. gerçekten çok büyük geçmiş olsun. fotolarına baktım şuan çok hoş görünüyor burnun.
peki ilk iki ameliyatını yapan kimdi tatlım. bir de şu kıkırdak alınan yerlerdeki izler çok belli oluyor mu? ve neden hem kulak hem de kaburgadan alındı? cevap verirsen sevinirim. bunları özelden yazamadım, mesaj sayım yeterli değil, ama istersen sen öyle cevaplayabilirsin.
canım benim senin adına okadar çok seviniyorum ki cevoo inşallah bigün benim içinde makyaj yapmak eğlenceli olur...
benim 2. ameliyat olacak. burnumun ucundan sonrası özellikle fotolarda yokmuş gibi duruyor. kemer kısmından kıkırdağın fazlaca alınması sorunu var.
emre ilhanla görüşmüştüm. benim burnuma bakıp ilk doktorumun bir yerdeki kıkırdağa hiç dokunmadığını gördü, şaşırdı ve buradaki kıkırdağı kullanarak halledebileceğini söyledi. fakat öyle zor bir şey ki doğru doktoru bulmak...
bu şimdi bana verilmiş bir şans gibi geliyor. doğru kullanmam çok önemli. bu seferde kötü sonuç almam halinde asla senin kadar cesaretli olamayacağımı biliyorum. başka bir yerimden kıkırdak alınmasına cesaret edemem. tekrar tekrar tekrar çook geçmiş olsun.
benim 2. ameliyat olacak. burnumun ucundan sonrası özellikle fotolarda yokmuş gibi duruyor. kemer kısmından kıkırdağın fazlaca alınması sorunu var.
emre ilhanla görüşmüştüm. benim burnuma bakıp ilk doktorumun bir yerdeki kıkırdağa hiç dokunmadığını gördü, şaşırdı ve buradaki kıkırdağı kullanarak halledebileceğini söyledi. fakat öyle zor bir şey ki doğru doktoru bulmak...
bu şimdi bana verilmiş bir şans gibi geliyor. doğru kullanmam çok önemli. bu seferde kötü sonuç almam halinde asla senin kadar cesaretli olamayacağımı biliyorum. başka bir yerimden kıkırdak alınmasına cesaret edemem. tekrar tekrar tekrar çook geçmiş olsun.
ben emre beyle görüştüm ama bana güven vermedi. benim doktorum o değil sanırım. yani belki de günün de değildi, bilemem ama yaptığı burunlar da bana doğal gelmiyor, çok beğenmiyorum. yani barış çakırla kıyaslayınca. ama revizyonda barış çakır iyi diye birşey de duymadım. onla da görüşmedim daha ne olur bilemem. yakup avşar da çok ilgimi çekti şimdi. ama sanırım o çok pahalı. gene de onda karar kılarsam biraz daha fazla vermeye razıyım. kafam çok karışık anlayacağın(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?