allah allah heralde günün de değildi..çünkü öyle zor burunları yapıoki nie güvenemedin acaba..ama tabi sen daha iyi bilirsin canım..benim de aklımda olsun..barış çakır..araştıralımyerimsenibenben emre beyle görüştüm ama bana güven vermedi. benim doktorum o değil sanırım. yani belki de günün de değildi, bilemem ama yaptığı burunlar da bana doğal gelmiyor, çok beğenmiyorum. yani barış çakırla kıyaslayınca. ama revizyonda barış çakır iyi diye birşey de duymadım. onla da görüşmedim daha ne olur bilemem. yakup avşar da çok ilgimi çekti şimdi. ama sanırım o çok pahalı. gene de onda karar kılarsam biraz daha fazla vermeye razıyım. kafam çok karışık anlayacağın(
para baz alınacak bi kriter değil bnce şöyleki NE COK PAHALI OLAN EN IYIDR NEDE COK UCUZ OLAN KOTUDUR dıye bır yargıyla yola cıkılmamlı bıraz beklentılerle bıraz ıstenılen tarzla bırzda doktorların tarzıyla cok alaklı bır durum oldgunu dusnuyorum burun estetgınde basarılı sonucun yanı pink 7 nınde dediği gibi doktorla gortugnuz an ordan cıkarken tamam ıste bu dıyemıyorsanız ıstersedunyanın en ıyı cerrahı yada en uygun fıyatlsı olsun değişmez tek onemlı sey ıcınıze sınmesıdr olusan sınerjıdır ne ıstedgnızı bılıyorsanız doktorun yaptgı burunlarda tarzınıza uygunsa tamamdır bırde cok onemlı olan bırsey daha var oda gosterılen resımlerde tek degısımın burunda olması cok onemlı yuzde farklılık olmamsı yuze guzllık katması vee direk buruna deılde gozlere odaklanmak cok onemlı yanı dıkkatı buruna deılde gozlere ceken bır operasyon bnce en basarılısıdır ama revızyonda en ıyı doktorlarda yakup avsar ve emre ılhandan baskası del
revizyon ameliyatına gerçekten karar vermek başlı başına bir yük insanda manevi açıdan ..Maddi boyutunu tartışmak istemiyorum çünkü kendimizi ve sağlığımızı güven duyduğumuz bir doktora emanet ediyoruz.Sağlıklı nefes almak okadar önemliki. Şekil açısından rahatsızlık duyup bide sağlıklı nefesten olmak var.Bu kriterleri göz önüne alarak dr araştırması yapmak lazım. Emre beyin muayenehanesinde sıramı beklerken çok paralar isteyen doktorların (isimlerini vermeme gerek yok )yaptığı burunları gördüm orada bulunma nedenleri ise revizyon..Emre bey revizyon için çok önemli bir isim ,doğru karar vermek lazım...
inşallah bakalım ben de pişman olmam emre beyi seçtiğime..bi şanssızlık olmasında.. atlatayım allahın izniyle...of off
ÇOOOOK pahalı doktora ameliyat olupta memnun kalmayıp emre beye giden hastaları gördüm demişsin ben gerçekten merak ettim hangi doktorun hastaları emre bey e gitmiş keşke doktoru belirtseydin bizimde fikrimiz olurdu paylaşırsan sevinirim
Sana verebileceğim en büyük tavsiye doktorunla aran iyi olsun elektrik çok önemli inanmadığın güvenmediğin bi doktora burnunu emanet etme bu tanınmış övülmüş doktor olsada [/COLO
sana kesinlikle katılıyorum a.s
Burda burnunun durmunu anlatmaya çalışmışsın ama inan kafamda şekillendiremedim resmin varmı ve öndenmi anlaşılıyor demek istediğin bozukluk
allah allah heralde günün de değildi..çünkü öyle zor burunları yapıoki nie güvenemedin acaba..ama tabi sen daha iyi bilirsin canım..benim de aklımda olsun..barış çakır..araştıralımyerimseniben[/Q
kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum. bir de yanlış anlaşılmak, suçlanmak falan tabi. sonuçta emre bey çok beğenilen ve tanınan bir doktor, ben de burda bana yaptığı bir operasyondan değil sadece ilk elektriğimizin tutmamasından bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?