Rezil etti

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi

Sen de ona sövseydin.
Ne ezilip büzülüyosunuz kendinizi yiyosunuz böyle tiplerin karşısında ya.
Aynısını eşim bi kere bana yaptı insanların içinde.
Ağzıma geleni saydım pişman ettim çantamı da aldım gidiyodum bidaha da yapamadı.
Bu ne böyle ya köle miyiz biz susmayın siz de.

Esinizin bagirmasina degilde daha cok etrafta bagirmasina uzulmussunuz.Normalde yalnizken boyle tepkileri vardi ve siz sessiz kaldiysaniz yuz bulmustur.

eee sonra ne oldu derdi neymiş çocuk bu düşe kalka büyür , çok mu titiz çocugu konusunda ?

Geçmiş olsun. Olay kötü ama çocuk bu. Düşe kalka büyüyorlar ne yazık ki. Ne kadar korumaya çalışsak da, her an gözümüz üzerlerinde olamıyor. Eşiniz bunu anlayamamış belli ki. Panik anında öfke kontrolü de yok. Bence sakinleştiğinde oturup konuşun. Sonuçta siz de çocuğunuz düştüğü için üzgünsünüz. Eşinizin bağırıp, çağırıp sizi cezalandırmasının kimseye bir faydası olmadığını anlatın. Bunlar yapıcı yorumlarım. Halbuki ben o kadar yapıcı değilim. Yerinizde olsaydım çoktan bir kapa çeneni, şimdi seninle mi uğraşacağım, çocuğumu mu teskin edeceğim, arabada oturana kadar gelseydin de bir işin ucundan sen tutsaydın odun herif deyiverir, kavga isteyene kavga nasıl olur gösterirdim. Ama siz böyle yapmayın tabii.

Bir zahmet pasa koltugundan kalkip kendi cocuguyla ilgilenseydi o zaman beyefendi, sana saygisi yokmusta o belli kendisine hic yokmus. Milletin icinde tum velilerin ogretmenleri icinde insan karisina nasil hakaret edip bagirabilir kosup cocuguna bakacagina rezillik cikariyor terbiyesiz herif.

çocuk için tehlike oluşturacak yerde anneler genelde çok dikkatli olur

Nişanlılığımızda eşim bir kere insanlar içinde boş bulunup bağırmıştı, ilk ve son kez yüzüğümü çıkarıp gözünün önüne tutarak:
"Bir daha tekrarlarsan bunu avucunun içine bırakıp giderim" demiştim.
Bir daha yaşanmadı.

Bu konuda çok katı olmalısınız. Çünkü büyük saygısızlık.

Ya o an orada susup hesabını evde ağır bir şekilde soracaksınız (Ben bunu yaparım, hali hazırda çocuk da var çünkü yanınızda)
Ya da burcubahar0635 arkadaşın da dediği gibi, anında kısasa kısas yapacaksınız.

Bu davranışı devam eder yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
çocuk için tehlike oluşturacak yerde anneler genelde çok dikkatli olur

oylede bu 30 sn lik bir olay muhtemelen cocuk arabadaki babasini gorup kosmustur yada arkadaslariyla birlikte inmek istemis olabilir.. kocasinin davranisi kabul edilemez cocuk icin endiselenmek yerine karisina ise gec kaliyorum diyip hakaret eden bir adam var ortada

Karsilik verseydin diyen arkadaslar. Esi bagiriyor diye millete rezil olmamak icin kadinda baslasaydi yaygaraya ne gibi bir goruntu cikardi meydana?
Ben soyliyim iki katı rezil olunurdu. Kadin erkek fark etmez bi taraf bir halt edip bagirinca digeride uste cikicam diye car car bagirmaya baslayinca millet ayy ne güclü erkek/kadın ezdirmiyor kendini valla demiyor. Anca kendinize güldürürsünüz milleti. Bunun hesabı evde sorulmalı. Napilcaksa baska yerde yapılmalı milletin ortasında biran once olay bitirilmeye calisilmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…