Merhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
Merhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
çocuk için tehlike oluşturacak yerde anneler genelde çok dikkatli olurMerhaba arkadaşlar ellerim titreye titreye ağlayarak yazıyorum. İş çıkışı eşim şu an eşim bile demek istemiyorum onunla çocuğu kreşten almaya gittik. Öğretmen eşyalarını verirken o ara dalgınlıkla çocuk iki basamak merdivenden aşağı düştü. Eşim arabada bekliyordu. Arabadan çıktı orada herkesin içinde bana ağzına geleni saydı. Bağırarak sana tut dedim falan ben üzüntüden orda yıkıldım. Su falan verdiler beyefendi çocuğu aldı arabaya bindi. Su verirlerse yine bağırıyor çabuk işe gidecem bekleme falan... Şoka girdim böyle bişey olabilir mi
çocuk için tehlike oluşturacak yerde anneler genelde çok dikkatli olur
Çocuğuma bişey olmadı. Eve geldim elim ayağım titriyor. Öfke kontrolü olmayan el alem dinlemeyen bir insanla yaşıyorum ben. Gururun acayip incindieee sonra ne oldu derdi neymiş çocuk bu düşe kalka büyür , çok mu titiz çocugu konusunda ?
canim benim ya sen hep diken ustundesin o zaman gunah be.Çocuğuma bişey olmadı. Eve geldim elim ayağım titriyor. Öfke kontrolü olmayan el alem dinlemeyen bir insanla yaşıyorum ben. Gururun acayip incindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?