Rezil etti

Çok affedersiniz ama kocanız '' Hanzo'' Başka bir adı yok. Gerçekten haklısınız okuyunca sinir oldum.

Oğlum küçükken bizde böyle bir düşme olayı yaşamıştık. Eşim biraz sert konuştu diye"haddini bil ben bakıcısı değil annesiyim bu çocuğun sakın beni suçlamaya kalkma"demiştim. Ağzını açmaya fırsat bile vermedim.
Üstelik evdeydik.
İzin vermeyin size çocuklar yüzünden bağırmasına. .çok biliyorsa o işi gücü bıraksın baksın çocuğuna. .

azinin payini vermezsen cok fazlasiyla yillarca gelecek nerde durmasi gerektigini bilsin eve gelince ortaligi indir kaldirrrrrr

çocuk bu ne var yani düşe kalka büyür eşin manyak galiba

Bu konuyu okuyunca benim yasadiklarim aklima geliyor ben neden katlanmisim diyorum.biz belki toplum icinde degil ama evdeyken kizim o zmn 6 7 aylikken yani bir yasindan kucuk oldugi zmnlarda bebek sonucta neye agladigi belli olmuyor.bi kizimla yatak odasindaydik birden aglamaya basladi esim salondan bir hışımla geldi ve ustume yuruyerek niye cocugu aglatiyosun dedi sonra bende o sinirle sen salakmisin ya dedim banyoya dogru giderken oda arkamdan geldi ve makasi alip bogazima dayadi..ve hicbir sucum yokken bu yasandi bunun gibi kac kere agliyo diye ustune yurudu bagirdi hakaret etti..aklima bunlar geldikce nefret ediyorum ondan.

Aynısını ben dün yaşadım dün.insanların içinde bna söylendi.sustum sadece.çünkü ben karşılık verdikçe o daha da bağırıyor

Her erkek bir değil maalesef
Kimine cwp verdiğinde utanıp susuyor ama kimi de haksız da olsa cevap verdiğinde kalkıp böyle davranıyor işte.
Öfke prb yaşayan erkeklere cwp vermk çok zor.ne yapacağı belli olmuyor.Benimki de bazen öyle davranıyor.bi şey yapmamak için zor tutuyor kendini

Evet haklisiniz ben hep soyluyorum esime sende ofke kontrolu yok diyorum tedavi ol bu konuda yardim al diyorum ama asla yapmayacagi birsey...cogu konuda boyle cok sinirli kendisi..cocuga hic tahammul edemiyor cocuk halinin ustunde dussun cocuga bile bagirip kufur ediyor..annesine anlattim bir kac defa ama onunda birsey yaptigi yok..mazallah oglu ona kuser falan diye.

Canım benim çok üzüldüm acilen psikiyatriste gitmesi lazım esinin durum korkunç

makasimi dayadi Allah yardimcin olsun canim.benim eski kocada bir az manyakdi.ama o bile boyle yapmamisdi

aynı babam. malesef değişmiyor bu tipler.

Bir de şöyle düşün adamı sürekli idare ediyorsun kimseler ne çektiğini bilmiyor ve olar sana katnalilabilir geliyor ancak bu olayla gerçeklerle yuzlestin adam bildiğin hasta ve tedaviye ihtiyacı var

Canım benim çok üzüldüm acilen psikiyatriste gitmesi lazım esinin durum korkunç
Canım bildiğiniz sokak ortasında sokak ortasında oldu bunlar akşam çocuğun öğretmeni aradı durumunuza çok üzüldük bağıracaktı bari arabanın içinde bağırsaydı vs dedi.

B
Bir de şöyle düşün adamı sürekli idare ediyorsun kimseler ne çektiğini bilmiyor ve olar sana katnalilabilir geliyor ancak bu olayla gerçeklerle yuzlestin adam bildiğin hasta ve tedaviye ihtiyacı var
o değil ben hastayımışım ona gore

A
çocuk için tehlike oluşturacak yerde anneler genelde çok dikkatli olur
Arkadaşım allah aşkına yarama tuz basma ne olur anne dikkat etmez olur mu arkadaşın dediği gibi babasını gordu koşarken iki basamaktan aşağı düştü. Kim ister yavrusunun düşmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…