- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
Gerçekten mi ya çok sevindim şuan birdaha da aldırmıcam zaten sir ağdayla yapılmıştı insallah eski haline dönerBişey olmaz merak etme ayva tüyler kalınlaşmaz alınan yerinizdeki
Onlar aliskin olmalilar böyle seylere normal bir durum kendinize dert etmeyin. Tek insan siz degilsinizdir böyle olan. Elinizde olan bir durum degil ki knlar neleriyle karsilasiyorlar kim bilirkızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse
Agdaya almadan once bir kac dakika soyunman için yanliz bırakılıyor ya da gittigimde tekrar lavaboya giderim sonuçta akinti olmasa da ter bile rahatsiz edebiliyor diye kurulamak maksatli cok az gitmisimdie ama hep boyle yaptim daha rahat bence bende dus almadan hic gitmedem yaratilisimiz geregi nemli bir bolge akinti da gayet dogal bir daha gittiginizde once bir lavaboya ugrayin oyle agda odasina gidin daha rahat edersinizkızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse
Evet, benim de başıma geldi maalesef. Polikistik over var, doğum kontrol hapı kullanmıyordum o zamanlar. Hep gecikir, o ay erken geldi 2 hafta kadar. Uzandım tam başladı kadın, "regl misin canım?" dedi ben şok. "Daha olmamam gerekirdi, erken gelmiş" deyip özür dilemiştim. Normal karşılamıştı onu bile. Sohbet etmiştik sonrasında ağdayı yaparken. 5 yıl falan oldu, hâlâ aklıma gelince utanırımAğda Yaptırırken adet olup kanaması başlayan oluyor kız takma o kadar
Benim başıma gelmedi ama arkadaşım bayan kuaförü o çok anlatır gene bunlar kaza canım pis gelen bile oluyormuş afedersin taharetten habersiz hanımlarımız var halaEvet, benim de başıma geldi maalesef. Polikistik over var, doğum kontrol hapı kullanmıyordum o zamanlar. Hep gecikir, o ay erken geldi 2 hafta kadar. Uzandım tam başladı kadın, "regl misin canım?" dedi ben şok. "Daha olmamam gerekirdi, erken gelmiş" deyip özür dilemiştim. Normal karşılamıştı onu bile. Sohbet etmiştik sonrasında ağdayı yaparken. 5 yıl falan oldu, hâlâ aklıma gelince utanırımYeni duş almıştım, kıyafetlerimi çıkarırken de bir damla bile yoktu çamaşırımda, tam o an başlamış galiba Olabiliyor maalesef yapacak bir şey yok.
Merhaba hangi cihazla yaptırdinizMerhaba genital yandı benim de iz kalır diye korkuyorum böyle siyahlaşmış iptal etmeyi düşünüyordum da bu normal bir şey mi siz de öyle yazıncq kararsız kaldım
Bu arada Lazeri 100% tavsiye ederim valla koltukalti ve genital cok cabuk bitiyor. Inanilmaz buyuk rahatlik. Ben tum vucut bitirdim cok mutlu ve rahatim. darisi basiniza:)
hangi lazere gittiniz
Neden utanalım??????? Bende ki şey ondada var :)en mahrem bölgemizi göstermeye utanmıyoruz ama çıkan akıntıdan utanıyoruz. her gün neler neler geliyor
Ne biçim üslupBacaklarinizi açıp yatmaya utanmiyorsaniz akıntıdan niye utaniyorsunuz. Sonuçta doğal birsey. Sizi ayiplamak için yazmadım. Ama ben ağda yaptırmiyorum mesela çok utanirim. Yani benim için bu daha utanç verici
Alexandrıt . Nasıl bir sorun oldu sizde böyle yanık gibi siyah siyah mı acı var mıMerhaba hangi cihazla yaptırdinizbende de benzer sorun oldu
İlk günler kaşıntı oldu kızarıkti. Sonra kabuk bağladı simsiyah. Kabuklar düşünce de köyü kaldı o kısımlar. 5 ay oldu geçer sandım geçmediAlexandrıt . Nasıl bir sorun oldu sizde böyle yanık gibi siyah siyah mı acı var mı
Normalde beyaz mıydıİlk günler kaşıntı oldu kızarıkti. Sonra kabuk bağladı simsiyah. Kabuklar düşünce de köyü kaldı o kısımlar. 5 ay oldu geçer sandım geçmedi
Beyaz değildi ama şimdikine göre daha açıktı renkNormalde beyaz mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?