- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.539
- 133
- 28
Ağdada denemedim, zaten genital bölgeye ağda yaptıramıyorum ben. Lazerde işe yarıyor. Sürmezsem veya sürer de etkisini görmeden işleme başlanırsa çok zorlanıyorum.Ismi öyleydi galiba.. ise yarıyor mu peki.. ağda yaparken denedin mi
Orada domates çekirdeği ne arar onu sorguladım ben şu an. Yanlış yeriyle yediyse demek..totosunda dometes çekirdeği olan müşteriler bie oluyormuş sanırım bu daha utanç verici
Sadece sezeryan olsa iyi bütün ameliyatlara çıplak giriliyor. Tüm ameliyathane personeli de her bi tarafımızı görüyor.Sezaryana da çıplak giriyorsun vajinaya idtar çıkışı için boru takiyolar.
Ben 2.dışgebeliği yaşama ihtimali gelişince , riskli gebelik uzmanı keseyi aramak için uzuuun çaba harcadı ki keseyi görmek o haftada çok önemliydi yoksa düşük yapmam için iğne yemem gerekiyordu.illaki örtü vardı.ama iki ayrı ultrason başlığının birini çıkarıp diğerini sokarken illaki açılıyo.ilk 15 20dk göremeyince keseyi, kendinden bir üst 2 doktoruda yanına çağırınca bildiğin açık hava sineması gibi oldum mecburen çünkü o anda hayati bir durum oldugu için hiçkimse bende dahil umursamadık durumu.Bana da bakmışlardı ama kilodun kenarından birde örtü vardı kist için gittigimde..
bak şimdi eline lateks pudralı eldiveni giydin mi.hangi elini kullanıyosan o elinin işaret ve baş parmağına accık ağdayı bulaştır.böyle parmaklarını birbirine yapıştır çek yapıştır çek biraz yayılsın sonra başla o parmaklarında kılları tutmaya ,azar azar yapıyosun yani, o ağda kılları daha sağlam tut diye.tut çek.öyle 3'er 5'er bütüün yüzeyi temizliyceksinAbovv ağda serbest degil mi?
Haftaya gidecektim, suraya dusup bayilirim, nolur yanlis biliyormuşum deyin
O eldiven olayini da bir turlu aklimda oturtamadım ben :/
Okurken acıyı iliklerime kadar hissetdimbak şimdi eline lateks pudralı eldiveni giydin mi.hangi elini kullanıyosan o elinin işaret ve baş parmağına accık ağdayı bulaştır.böyle parmaklarını birbirine yapıştır çek yapıştır çek biraz yayılsın sonra başla o parmaklarında kılları tutmaya ,azar azar yapıyosun yani, o ağda kılları daha sağlam tut diye.tut çek.öyle 3'er 5'er bütüün yüzeyi temizliyceksineldivenli ağdaya giriş 101 dersimiz sona erdi
Alıntılamayın o zaman düşüncenizi kendinize saklayın beni ilgilendirmiyor.
Ee aldiklarin agdaya yapisip kaldikca nasil temizliyorsun?bak şimdi eline lateks pudralı eldiveni giydin mi.hangi elini kullanıyosan o elinin işaret ve baş parmağına accık ağdayı bulaştır.böyle parmaklarını birbirine yapıştır çek yapıştır çek biraz yayılsın sonra başla o parmaklarında kılları tutmaya ,azar azar yapıyosun yani, o ağda kılları daha sağlam tut diye.tut çek.öyle 3'er 5'er bütüün yüzeyi temizliyceksineldivenli ağdaya giriş 101 dersimiz sona erdi
şimdi tekniğe gelEe aldiklarin agdaya yapisip kaldikca nasil temizliyorsun?
Ben hamile değildim doğumda hamileleikte bakıyorlar tabi.. benim kıstım vardı onun için gitmiştim hastaneye alttan dediğim şekilde bakmislardiBen 2.dışgebeliği yaşama ihtimali gelişince , riskli gebelik uzmanı keseyi aramak için uzuuun çaba harcadı ki keseyi görmek o haftada çok önemliydi yoksa düşük yapmam için iğne yemem gerekiyordu.illaki örtü vardı.ama iki ayrı ultrason başlığının birini çıkarıp diğerini sokarken illaki açılıyo.ilk 15 20dk göremeyince keseyi, kendinden bir üst 2 doktoruda yanına çağırınca bildiğin açık hava sineması gibi oldum mecburen çünkü o anda hayati bir durum oldugu için hiçkimse bende dahil umursamadık durumu.
Merhaba genital yandı benim de iz kalır diye korkuyorum böyle siyahlaşmış iptal etmeyi düşünüyordum da bu normal bir şey mi siz de öyle yazıncq kararsız kaldımŞu hayatta kendimiçin yaptığım en iyi şey lazer epilasyondur.
Bembeyaz tenim ve simsiyah tüylerim vardı.
Verdim parasını seneler önce.
Acıdan ve yanıktan aklımcıktı.
Cihaz alex cihazdı. Çok yakıyordu.
Özellikle genital bölgeyi. Ama olsun değdi.
Şimdi tek tük çıkıyor jiletle alıyorum. Ama almasam da olur yani çok cılız kaldı.
Herkese tavsiyemdir alex lazer uygulaması.
Kendime de teşekkür edeyim burdan
Bende yanık izi kalmadı.Merhaba genital yandı benim de iz kalır diye korkuyorum böyle siyahlaşmış iptal etmeyi düşünüyordum da bu normal bir şey mi siz de öyle yazıncq kararsız kaldım
Pudra sürünce daha kolay yapışıyor ve alıyor. Talk pudrası ile bi deneyin bencehava çok sıcak olunca terliyor o bölge koltuk altına falan da hep dökerler hatta, sonra ağda sürerler
Bişey olmaz merak etme ayva tüyler kalınlaşmaz alınan yerinizdekiMerhaba tatile gidiceğim icin belirgin olan göbek ve bel tüylerimi aldırırken kuaför biraz daha yukarıyı da aldı ve neredeyse ayva tüyleri bile yok diyebilirim sırtımda... malesef birden oldu ve birşey yapamadım. Birdaha yaptırmıcam. Merak ettiğim olay şu çoğalma yada uzama yapar mı alınmadığında? Eskisi gibi mi olur yoksa sadece.. lütfen yardımcı olun çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?