rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

totosunda dometes çekirdeği olan müşteriler bie oluyormuş sanırım bu daha utanç verici
Orada domates çekirdeği ne arar onu sorguladım ben şu an. Yanlış yeriyle yediyse demek..
Sezaryana da çıplak giriyorsun vajinaya idtar çıkışı için boru takiyolar.
Sadece sezeryan olsa iyi bütün ameliyatlara çıplak giriliyor. Tüm ameliyathane personeli de her bi tarafımızı görüyor.

Bana da bakmışlardı ama kilodun kenarından birde örtü vardı kist için gittigimde..
Ben 2.dışgebeliği yaşama ihtimali gelişince , riskli gebelik uzmanı keseyi aramak için uzuuun çaba harcadı ki keseyi görmek o haftada çok önemliydi yoksa düşük yapmam için iğne yemem gerekiyordu.illaki örtü vardı.ama iki ayrı ultrason başlığının birini çıkarıp diğerini sokarken illaki açılıyo.ilk 15 20dk göremeyince keseyi, kendinden bir üst 2 doktoruda yanına çağırınca bildiğin açık hava sineması gibi oldum mecburen çünkü o anda hayati bir durum oldugu için hiçkimse bende dahil umursamadık durumu.

Bir tane üye domates kabuğundan bahsetmişti o olay dün gibi aklımda Sizin olay kadın fizyolojisi elinizde olan birşey değil ki bu nedenle utanmayın bende lazere gidiyorum son 2 seansın kaldı benimde koltuk altı ve alt bacak bitti gibi üst bacak ve genitalde azaltma var ama o kadar değil malesef benim seanslarim fazla bronz tenim olduğu için yazları yarım yamalak bişey oldu lazeri şiddetle tavsiye ederim

Abovv ağda serbest degil mi?
Haftaya gidecektim, suraya dusup bayilirim, nolur yanlis biliyormuşum deyin

O eldiven olayini da bir turlu aklimda oturtamadım ben :/
bak şimdi eline lateks pudralı eldiveni giydin mi.hangi elini kullanıyosan o elinin işaret ve baş parmağına accık ağdayı bulaştır.böyle parmaklarını birbirine yapıştır çek yapıştır çek biraz yayılsın sonra başla o parmaklarında kılları tutmaya ,azar azar yapıyosun yani, o ağda kılları daha sağlam tut diye.tut çek.öyle 3'er 5'er bütüün yüzeyi temizliyceksin eldivenli ağdaya giriş 101 dersimiz sona erdi

Okurken acıyı iliklerime kadar hissetdim

Ee aldiklarin agdaya yapisip kaldikca nasil temizliyorsun?

Ee aldiklarin agdaya yapisip kaldikca nasil temizliyorsun?
şimdi tekniğe gel ağda bezi varya ben onu elimin altında bulunduruyorum.hali hazırda ağdaya bulanmış alınık kıllar , parmaklarını beze sürttüğünde oraya yapışıyo, inatçı çıkarlarsa biraz bastır parmağınla beze, ya da bezi peçete gibi tutup sildirttir kıllar beze geçiyo zaten yapışkan haldeler.

Aman ne var olabiliyor
Boşver taktığın şeye bak
Onlar pis insanlar görüyor valla

Ben hamile değildim doğumda hamileleikte bakıyorlar tabi.. benim kıstım vardı onun için gitmiştim hastaneye alttan dediğim şekilde bakmislardi

Merhaba genital yandı benim de iz kalır diye korkuyorum böyle siyahlaşmış iptal etmeyi düşünüyordum da bu normal bir şey mi siz de öyle yazıncq kararsız kaldım

Merhaba genital yandı benim de iz kalır diye korkuyorum böyle siyahlaşmış iptal etmeyi düşünüyordum da bu normal bir şey mi siz de öyle yazıncq kararsız kaldım
Bende yanık izi kalmadı.

Yani genital bölge ile kol altı doğal olarak kararmaya eğilimlidir. Lazer uygulaması sebebiyle kararma duymadım ben.

Bu konuda bilgi veremeyeceğim.

Ben kuaför gözüyle yazayım. Genital bölgeye patronum girerdi ben üst bacağı popo kenarlarını alırken hiç tiksinmezdim. İş olarak gördüğümüz için normal gelirdi. Aktif olarak çok çalışmadığım için pis bir insana denk gelmedim.akıntı olması bence çok doğal. Kokmamak önemli.
lazer için de ben soğuk hava üflemeli ye gittim cihazı bilmiyorum ama 2sene gitmeme rağmen hem bitmedi hem koltukaltı hiç alınmamış gibi çıkmaya başladı. Şimdi diota gidicem.

Merhaba tatile gidiceğim icin belirgin olan göbek ve bel tüylerimi aldırırken kuaför biraz daha yukarıyı da aldı ve neredeyse ayva tüyleri bile yok diyebilirim sırtımda... malesef birden oldu ve birşey yapamadım. Birdaha yaptırmıcam. Merak ettiğim olay şu çoğalma yada uzama yapar mı alınmadığında? Eskisi gibi mi olur yoksa sadece.. lütfen yardımcı olun çok üzüldüm

Bişey olmaz merak etme ayva tüyler kalınlaşmaz alınan yerinizdeki

Ya ben kendim ağda bandiyla yapmayi denedim olmadi jilet forever ben biraz cekingenim yoksa kesin yaptirirdim vücudumdaki tüm tüyleri jiletle aliyorum cok az cikiyor ama genital bölgeye gelince tüm tüyleri toplayip 10la carpsam genede o bölgedeki tüylerin yarisi etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…