rezil mi oldum yoksa önemli bir şey değil mi?

Bu bahsettigin cihazın atışı bitmiyor mu.. adi neydi değişmesi gerekiyormus atış bitince onlardan mı bu marka
kartuş deniyor benim bildiğim ona. bittikçe yenisini takıyosun ama ne kadar dayanıyor bir kartuş bilmiyorum

Ben o bölgeyi makinayla alıyorum. Pudra sürüp yapınca çok ağrıtmıyor. Lazere gitmiştim koltuk altım ve diz altım bitti ama o bölge %30-40 civarı kaldı. kalanları o şekilde makinayla alıyorum.
dudak kısımları makineyle nasıl alıyorsunuz makine kapar orayı düşününce bile tuhaf oldum

Birde bir krem vardı adını hatirlamiyom ben hiç kullanmadım ama duymuştum agdadan önce suruyon uyuşturuyormuş acımıyormuş.. ne kadar dogru bilmem
emla krem

Son düzenleme:
Özel bölge agdasından daha fazla değil bence. Ben yaptıramazdım başkasına yaptıracak kadar rahatsam da akıntıdan utanmazdım. Bir de evet onların işi bu ve ilk sizin olmamıştır.
Ne saçma bir düşünce özel bölge agdasi yaptırmak rezillik mi

K kalliope82 belki de sizinki ince tellidir veya acı eşiğiniz yüksektir ama herkes böyle değil
kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı, köklerin güçlü olması, kendi canına kıyamama, fıtık, alt tarafları görememe vesaire

ben o bandı oraya 1 kere yapıştırdım ve çekemedim
ağlaya ağlaya kesmiştim sonra
o gün bu gündür kuaföre giderim

CiRiLLA

Korona zamaninda erkeklerin ustura kullanmasi yasakken nasıl ağda serbest ki?
Abovv ağda serbest degil mi?
Haftaya gidecektim, suraya dusup bayilirim, nolur yanlis biliyormuşum deyin

O eldiven olayini da bir turlu aklimda oturtamadım ben :/

Ben de bir gün evde kendim alayim dedim. Resmen bogustum ahshs yarim yamalak oldu, yapış yapis oldu her yer. Aglamakli sekilde kuaforumu aradim dedim ben bir halt yedim. Gel hemen dedi kurtardi beni sagolsun, yamali bohça gibiydim ahah o oldu tovbe ettim, gider dogru duzgun bilene birakirim isi dedim

Denedim onu da, yazmıştım mesajda da ama şu an onunla tek tek uğraşacak kadar vaktim asla yok.

Abovv ağda serbest degil mi?
Haftaya gidecektim, suraya dusup bayilirim, nolur yanlis biliyormuşum deyin

O eldiven olayini da bir turlu aklimda oturtamadım ben :/
Serbestmiş. Konu sahibi yurt dışında ama TR de de serbest olduğunu duydum bugün ama çok pahalilanmis gidince yeni set ve kavonoz aciyormus. Buna çok dikkat et. Yeni kavonoz actir canım

Yok rezil olmamışsın neler neler görüyor onlar. Adetli gelen mi dersin, tüyleri iç çamaşırından taşanlar mı dersin. Sen ağdadan çıktığın gibi unutmuştur bile emin ol. Bir dahakine ağdaya başlamadan hemen önce ne olur ne olmaz temizlersin.

Başlığa doluşan yargı makinelerine de iki çift lafım vardı ama ayarsız konuşurum kesin banlanırım. Anladınız siz onu.

Ince telli falan değil, alıyorsun cam sakızını yapıştırıp çekiyorsun. Yazdığım gibi etrafımda kimse kuaföre ağdaya gitmiyor, üstün beceri gerektirmiyor. Binlerce kendi agda yapanin ozel yetenegi yok, killari da gücsuz ,ince degil. Bantla yaparsaniz olmaz tabi. Küçüklükten öğreteceklerdi. Bi kaç kere çam sakiziyla yapinca alışıyorsun ve kısa sürede bitiyor. Belki şöyledir belki böyledir dediklerinizin hiçbiri değil. Kendi işini kendi yapmakla alakalı.

Denedin mı ise yarıyorsa kullan.. ben denemedim duydum sadece

Çok dert etmeyin akıntı gayet normal ve engelleyebileceğiniz birşey değil... totosunda dometes çekirdeği olan müşteriler bie oluyormuş sanırım bu daha utanç verici
Bu pislik işte.. akıntı hadi dışla alakası yok gelebilir ama bu insan yıkamaz mi

Çok dert etmeyin akıntı gayet normal ve engelleyebileceğiniz birşey değil... totosunda dometes çekirdeği olan müşteriler bie oluyormuş sanırım bu daha utanç verici
Bu pislik işte.. akıntı hadi dışla alakası yok gelebilir ama bu insan yıkamaz mi
poposunda domates çekirdeği olmayan da ne biliyim...

Diş doktorundan diş doktoruna,dişlerini fırçalayanlar var diye ayıplardım onu duyunca "bari ağdadan ağdaya g.tünü yıka"dedim işi yapana saygısızlık ama kendine saygısı olmaz ki öyle insanların kaŕşısındakine saygısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…