kartuş deniyor benim bildiğim ona. bittikçe yenisini takıyosun ama ne kadar dayanıyor bir kartuş bilmiyorumBu bahsettigin cihazın atışı bitmiyor mu.. adi neydi değişmesi gerekiyormus atış bitince onlardan mı bu marka
dudak kısımları makineyle nasıl alıyorsunuz makine kapar orayı düşününce bile tuhaf oldumBen o bölgeyi makinayla alıyorum. Pudra sürüp yapınca çok ağrıtmıyor. Lazere gitmiştim koltuk altım ve diz altım bitti ama o bölge %30-40 civarı kaldı. kalanları o şekilde makinayla alıyorum.
emla kremBirde bir krem vardı adını hatirlamiyom ben hiç kullanmadım ama duymuştum agdadan önce suruyon uyuşturuyormuş acımıyormuş.. ne kadar dogru bilmem
Emla'yı diyorsunuz herhalde. Ben lazer atışlarından önce kullanıyorum.Birde bir krem vardı adını hatirlamiyom ben hiç kullanmadım ama duymuştum agdadan önce suruyon uyuşturuyormuş acımıyormuş.. ne kadar dogru bilmem
Ne saçma bir düşünce özel bölge agdasi yaptırmak rezillik miÖzel bölge agdasından daha fazla değil bence. Ben yaptıramazdım başkasına yaptıracak kadar rahatsam da akıntıdan utanmazdım. Bir de evet onların işi bu ve ilk sizin olmamıştır.
ben de bu kadar zor ne var onu anlamıyorum. Gidip özel bölgemin temizliğini başkasına yaptırtmak çok çok daha zor. Bide bunu doktor muayenesiyle aynı tutanlar var. Genç kızları hemen kuaföre ağdaya götürüyorlar,öyle devam ediyor. Gerçekten yaptıkça alışıyor insan, pes etmemek lazım,bi süre sonra hızlı hızlı acı duymadan bitiyor. Çamsakızı ağda ile olmalı tabiiki, bantla falan değil
Ergenlik zamanlarimdan bir anım aklima geldi. Ben özel bölgemi jiletle aliyordum.
Jilet acisiz ama kötü yanı cabuk cikiyor tuyler biliyorsunuz. Bu yüzden bir gece yarisi?! (saat 12-1) kendi kendime hazir agda bantlarini bir deneyeyim dedim.
Aldim agda bandini şak diye yapismistim kocaman alana çekerken yarisinda elimden kaydi ve bandin bir kismi orada kaldi canim feci yandi daha fazla çekemiyorum, devam etmem mumkun degil.Nasil cikaracagimi bilmedim, banyoya gitmek için odamdan ciktim altim ciplak agda bandi seyimde yapişik, o sirada annem uyanmiş yatak odasinin kapisini actigi gibi o halimle göz göze geldik. Bu kadar...
Abovv ağda serbest degil mi?Korona zamaninda erkeklerin ustura kullanmasi yasakken nasıl ağda serbest ki?
O eldiven olayini da bir turlu aklimda oturtamadım ben :/Tüm sayfaları okudum. Size yorum yapmak istedimeldiven deneyin lütfen. İnanın tertemiz oluyor ve buna alıştıktan sonra azaldığını da farkediyorsunuz ben yıllardır eldiven kullanıyorum ama bende bu batik kılların çaresini bulamadım
Ben de bir gün evde kendim alayim dedim. Resmen bogustum ahshs yarim yamalak oldu, yapış yapis oldu her yer. Aglamakli sekilde kuaforumu aradim dedim ben bir halt yedim. Gel hemen dedi kurtardi beni sagolsun, yamali bohça gibiydim ahah o oldu tovbe ettim, gider dogru duzgun bilene birakirim isi dedimErgenlik zamanlarimdan bir anım aklima geldi. Ben özel bölgemi jiletle aliyordum.
Jilet acisiz ama kötü yanı cabuk cikiyor tuyler biliyorsunuz. Bu yüzden bir gece yarisi?! (saat 12-1) kendi kendime hazir agda bantlarini bir deneyeyim dedim.
Aldim agda bandini şak diye yapismistim kocaman alana çekerken yarisinda elimden kaydi ve bandin bir kismi orada kaldi canim feci yandi daha fazla çekemiyorum, devam etmem mumkun degil.Nasil cikaracagimi bilmedim, banyoya gitmek için odamdan ciktim altim ciplak agda bandi seyimde yapişik, o sirada annem uyanmiş yatak odasinin kapisini actigi gibi o halimle göz göze geldik. Bu kadar...
Denedim onu da, yazmıştım mesajda da ama şu an onunla tek tek uğraşacak kadar vaktim asla yok.Tüm sayfaları okudum. Size yorum yapmak istedimeldiven deneyin lütfen. İnanın tertemiz oluyor ve buna alıştıktan sonra azaldığını da farkediyorsunuz ben yıllardır eldiven kullanıyorum ama bende bu batik kılların çaresini bulamadım
Serbestmiş. Konu sahibi yurt dışında ama TR de de serbest olduğunu duydum bugün ama çok pahalilanmis gidince yeni set ve kavonoz aciyormus. Buna çok dikkat et. Yeni kavonoz actir canımAbovv ağda serbest degil mi?
Haftaya gidecektim, suraya dusup bayilirim, nolur yanlis biliyormuşum deyin
O eldiven olayini da bir turlu aklimda oturtamadım ben :/
Ince telli falan değil, alıyorsun cam sakızını yapıştırıp çekiyorsun. Yazdığım gibi etrafımda kimse kuaföre ağdaya gitmiyor, üstün beceri gerektirmiyor. Binlerce kendi agda yapanin ozel yetenegi yok, killari da gücsuz ,ince degil. Bantla yaparsaniz olmaz tabi. Küçüklükten öğreteceklerdi. Bi kaç kere çam sakiziyla yapinca alışıyorsun ve kısa sürede bitiyor. Belki şöyledir belki böyledir dediklerinizin hiçbiri değil. Kendi işini kendi yapmakla alakalı.K kalliope82 belki de sizinki ince tellidir veya acı eşiğiniz yüksektir ama herkes böyle değil
kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı, köklerin güçlü olması, kendi canına kıyamama, fıtık, alt tarafları görememe vesaire
ben o bandı oraya 1 kere yapıştırdım ve çekemedim
ağlaya ağlaya kesmiştim sonra
o gün bu gündür kuaföre giderim
CiRiLLA
Bazı markalar öyle kartuş du galiba..kartuş deniyor benim bildiğim ona. bittikçe yenisini takıyosun ama ne kadar dayanıyor bir kartuş bilmiyorum
Denedin mı ise yarıyorsa kullan.. ben denemedim duydum sadecekartuş deniyor benim bildiğim ona. bittikçe yenisini takıyosun ama ne kadar dayanıyor bir kartuş bilmiyorum
dudak kısımları makineyle nasıl alıyorsunuz makine kapar orayı düşününce bile tuhaf oldum
emla krem
Ismi öyleydi galiba.. ise yarıyor mu peki.. ağda yaparken denedin miEmla'yı diyorsunuz herhalde. Ben lazer atışlarından önce kullanıyorum.
Bu pislik işte.. akıntı hadi dışla alakası yok gelebilir ama bu insan yıkamaz miÇok dert etmeyin akıntı gayet normal ve engelleyebileceğiniz birşey değil... totosunda dometes çekirdeği olan müşteriler bie oluyormuş sanırım bu daha utanç verici
Çok dert etmeyin akıntı gayet normal ve engelleyebileceğiniz birşey değil... totosunda dometes çekirdeği olan müşteriler bie oluyormuş sanırım bu daha utanç verici
poposunda domates çekirdeği olmayan da ne biliyim...Bu pislik işte.. akıntı hadi dışla alakası yok gelebilir ama bu insan yıkamaz mi
Bu pislik işte.. akıntı hadi dışla alakası yok gelebilir ama bu insan yıkamaz mi
ben bir kere kullanmıştım lazerden önce ama uyuşturmadı hiç. zaten sonra lazeri de bıraktım kremi deDenedin mı ise yarıyorsa kullan.. ben denemedim duydum sadece
Kimi ise yaradığını söylüyor amaben bir kere kullanmıştım lazerden önce ama uyuşturmadı hiç. zaten sonra lazeri de bıraktım kremi de
Sezaryana da çıplak giriyorsun vajinaya idtar çıkışı için boru takiyolar.Siz utancınızdan sezaryen doğurursunuz kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?