ben de bu kadar zor ne var onu anlamıyorum. Gidip özel bölgemin temizliğini başkasına yaptırtmak çok çok daha zor. Bide bunu doktor muayenesiyle aynı tutanlar var. Genç kızları hemen kuaföre ağdaya götürüyorlar,öyle devam ediyor. Gerçekten yaptıkça alışıyor insan, pes etmemek lazım,bi süre sonra hızlı hızlı acı duymadan bitiyor. Çamsakızı ağda ile olmalı tabiiki, bantla falan değilİşte bazılarının öyle basit olmuyor, olsa kim ister gidip yaptırsın?
Ya şeyi merak ettim ben:
Böğğ iğrenç falan diyenler kendileri ağda yapabiliyor mu? Mesela ağda hiç oraya yapışıp kalmıyor mu? Ya da yanlış çekince tüyle beraber bir parça deri falan?
Ben sıklıkla yaşıyorum da, herhalde beceriksizim.
35 yaşındayım, 20 yıldır ağda yapmaya çalışıyorum. Eldiven dahi denedim. Çamsakızı besliyor, jilet odunlaştırıyor. Sir ağda veya lazer harici bir çözüm yok bende misal.ben de bu kadar zor ne var onu anlamıyorum. Gidip özel bölgemin temizliğini başkasına yaptırtmak çok çok daha zor. Bide bunu doktor muayenesiyle aynı tutanlar var. Genç kızları hemen kuaföre ağdaya götürüyorlar,öyle devam ediyor. Gerçekten yaptıkça alışıyor insan, pes etmemek lazım,bi süre sonra hızlı hızlı acı duymadan bitiyor. Çamsakızı ağda ile olmalı tabiiki, bantla falan değil
sir agdami yapiyorsunuz?Ya şeyi merak ettim ben:
Böğğ iğrenç falan diyenler kendileri ağda yapabiliyor mu? Mesela ağda hiç oraya yapışıp kalmıyor mu? Ya da yanlış çekince tüyle beraber bir parça deri falan?
Ben sıklıkla yaşıyorum da, herhalde beceriksizim.
ben bu meslegin egitimini aldim ama kendime yapamiyorum cunku hem bel hem boyun fitigim ve duzlesmesi var 5 dk egilsem 1 hafta agrisini cekiyorum oyuzden yapamiyorum mesela.ben de bu kadar zor ne var onu anlamıyorum. Gidip özel bölgemin temizliğini başkasına yaptırtmak çok çok daha zor. Bide bunu doktor muayenesiyle aynı tutanlar var. Genç kızları hemen kuaföre ağdaya götürüyorlar,öyle devam ediyor. Gerçekten yaptıkça alışıyor insan, pes etmemek lazım,bi süre sonra hızlı hızlı acı duymadan bitiyor. Çamsakızı ağda ile olmalı tabiiki, bantla falan değil
35 yaşındayım, 20 yıldır ağda yapmaya çalışıyorum. Eldiven dahi denedim. Çamsakızı besliyor, jilet odunlaştırıyor. Sir ağda veya lazer harici bir çözüm yok bende misal.
Emin olun zor bir olay ki sizin çok zor diye tabir ettiğiniz şeye katlanıyor insanlar.
Yapamıyorum her seferinde deri yırtılması yaşıyorumsir agdami yapiyorsunuz?
pudrali kalip agda denediniz miYapamıyorum her seferinde deri yırtılması yaşıyorum
Hayır bu cihazda 14 yıl yetecek kadar atış var.Bu bahsettigin cihazın atışı bitmiyor mu.. adi neydi değişmesi gerekiyormus atış bitince onlardan mı bu marka
Merhaba. Siz epidermin İstanbul'da hangi şubesine gidiyorsunuz ? Önerir misiniz ? Ben de lazer epilasyon yeri arıyorum da.
Konu sahibine gelecek olursam, düşündüğünuz kadar utanç verici değil, bir süre sonra siz de o kadar üstünde durmazsiniz. Bir dahakine kon
normal seyler canım takma kafanakızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse
Tabii kipudrali kalip agda denediniz mi
Çok pahalı ya maalesefPhilips lumea
Tüm sayfaları okudum. Size yorum yapmak istedimTabii ki
insanlık hali canım onlar neler neler görüyolar , bunu mu tutucak aklında bu gündemde, boşver unutmuştur bilekızlar çok kısa kesicem öyle dert değil ama eve döndüğümden beri aklıma geldikçe kulaklarıma kadar kızarıyorum
kuaförlerin açılmasının ardından ağdaya gittim ben de
kaş bıyık ve özel bölge derken malum bölgede kuaförüm tam pudrayı dökecekken duraksayıp, akıntın gelmiş diyerek peçete verdi
insanlık hali biliyorum ama tertemiz duş alıp öyle giderim hep ağdaya, yıkandığım halde olmuş
çok mu taktım acaba yerin dibine girdim eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?