Rezil mi oldum

Rezillik degil de ben kendi adima bu durumlara düşmeyi sevmiyorum. Birini begendiysem bile asla kimsenin yaninda "bu kimmiş cok yakisikli" moduna girmedim bekarkende.

Birinin sevgilisi, eşi bilmem neyi cikar.
Ama dediginiz gibi bir ciftse, siz begendiniz diye triplere gireceklerini sanmam.
Ama neyse olan olmuş artik bir daha dikat edersiniz. 😬

haha bende aynı şeyi düşündüm 8 yıldır evlenmiyorsa ayse yi sevmiyordur bence asılabilrsin sorun yok:)))

Yok yahu öyle bisey yok. Lütfen konumu linç festivaline donusturmeyelim yahu hassas bir konu zaten 😅 Allah mutlu etsin bir yastıkta kocatsın. Zannetmiyorum ki 8 senedir sevgilisi olan biri isyerinde ona asılan herhangi bir kadının peşinden gitsin erkeklerden umudumu kesmedim henüz 😃

Bu olay için değil ama genel olarak konularınız aklıma gelince, bu konularda fazla mı acaleci davranıyorsunuz acaba? Bence birini beğendiğinizde dışardan ilginizi belli edebilecek davranışlarda bulunmadan önce biraz bekleyin, önce karşınızdaki insanın kim olduğunu bir öğrenin, sonra harekete geçin ve eğer sürekli muhattap olup, yüz yüze bakacağınız biri ise size karşı bu konuda karşı taraftan bir ışık gelmesini beklerseniz iyi olur bence. Zira böyle durumlar sizin iş hayatınızda başınızı ağrıtabilir.

Yok yahu öyle bisey yok. Lütfen konumu linç festivaline donusturmeyelim yahu hassas bir konu zaten 😅 Allah mutlu etsin bir yastıkta kocatsın. Zannetmiyorum ki 8 senedir sevgilisi olan biri isyerinde ona asılan herhangi bir kadının peşinden gitsin erkeklerden umudumu kesmedim henüz 😃
belli olmaz bu hayatta neler oluyor dimi ama:)))yani okurken aklıma gelmedi değil neden aysey'le 8 senedir evlenmemiş ki ne:))))))))))))))))))))))))

Bu olay için değil ama genel olarak konularınız aklıma gelince, bu konularda fazla mı acaleci davranıyorsunuz acaba? Bence birini beğendiğinizde dışardan ilginizi belli edebilecek davranışlarda bulunmadan önce biraz bekleyin, önce karşınızdaki insanın kim olduğunu bir öğrenin, sonra harekete geçin ve eğer sürekli muhattap olup, yüz yüze bakacağınız biri ise size karşı bu konuda karşı taraftan bir ışık gelmesini beklerseniz iyi olur bence. Zira böyle durumlar sizin iş hayatınızda başınızı ağrıtabilir.

Bu olayda umuyorum ki ilgimi çok göstermedim, herkesle konuşuyordum bu kişiye de dedim ki a adın ne, nerelisin, hangi birimdesin, ne zamandır buradasın ama tamamen muhabbet akışında normal bi şekilde sordum bence. Arkadaşıma filan söylemesem iyiydi ama.

Ama genel olarak çok haklısınız bence de çok anormal bi tavır. Ama 2015ten beri yalnızım ve artık bıktım yani bıktım sevgilim olsun istiyorum.

belli olmaz bu hayatta neler oluyor dimi ama:)))yani okurken aklıma gelmedi değil neden aysey'le 8 senedir evlenmemiş ki ne:))))))))))))))))))))))))

Ben bu bakış açısına karşıyım ya. Kız da zaten marjinal açık görüşlü bir kız, belki o istememiştir evlenmek. Bu bakış açısı bence kadını kucultuyor benim şahsi görüşüm bu.

Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce işe başladım. Isyerinde oldukça yakınlaştıgim bir kız arkadaşım var. Kendisini önceden tanıyordum, bu şehre geldiğimde de 2 hafta evinde kaldım.

Dün ofisin bahçesinde otururken daha önce hiç görmediğim bi adam gördüm tanıştık grupça ama çok yakışıklı yani bakan bir daha bakar. Ben de laf arasında dedim ki daha sonra arkadaşıma "yahu bu kim ne kadar yakışıklı çocuk" ve hani kızardım bozardim sanki çok beğenmiş gibi oysa alakası yok yani yakisikliysa yakışıklı Allah sahibine bağışlasın. Arkadaşım da dedi ki "Ayşe yok mu x biriminde, o onun 8 senelik sevgilisi." Dedim şimdi ayvayı yedik. Ayşe de Allah var güzel kız. Holywood çifti gibi bi çift. Benim yerin dibine girdiğimi gören arkadaşım da dedi ki "ya merak etme yalnız değilsin o çocuk ofise ilk geldiğinde herkesin dibi düştü Makbulesinden Ferihasina herkes yüz kere gelip kim bu diye sordu".

Çocukla da otururken sürekli muhabbet açmaya çalıştım nerelisin ne zamandır buradasın yani ilgimi belli etmek gibi değil de normalde o kadar soru sormam inşallah anlamamıştır kimse. Ayşe duymaz da "armuta bak nasıl da yürümüş sevgilime" demez inşallah. Ama demez sanırım ya, işi mi yok. Bir de alışkın olabilirler böyle şeylere. Bilemedim. Sizce duyulmaz değil mi? Arkadaşım söylemez kimseye bence. Ama Ayşe onun da yakın arkadaşı.
Kesin söyler. Yemin edebilirim ama ispat edemem 😂
Söylese ne olacak ki bilmiyormuşsun sonuçta

Ben bu bakış açısına karşıyım ya. Kız da zaten marjinal açık görüşlü bir kız, belki o istememiştir evlenmek. Bu bakış açısı bence kadını kucultuyor benim şahsi görüşüm bu.
şaka yapıyorum canım ya tabi ki öyle bende karsıyım hatta evlenmeden de birlikte yaşanabilir:) ama bu hayatta neler gördük duyduk hiç bir şeye olmaz demiyorum artık

taa kac yil onceki yaz okulundan yabanci bi arkadasim instagramdan storyme cevap yazdi kim bu yakisikli turkiyeye gelince tanistiricaksin beni dimi diye ben de sevgilim dedim :D onu tanirim yani boyle takilmayi seven bir kiz, hic ciddiye almadim. guldum gectim.

sen de sonucta adama goz koymamissin ki sormussun. bundan sonra adamla ilgilenecegini de zannetmiyorum hic kafana takma bence.

yok yahu arkadaşınız da herkesin dibi düştü demiş zaten. tek kazazede siz değilmişsiniz işte. bence adam sıradan bir tip olsaydı durum daha vahim olabilirdi ama dalyan gibi erkeğe kim bakmaz. alışkınlardır.

Hee simdi 8 senelik ayseyi birakip hemen koşup begenildi diye evlenecekti, sevgili olacakti ilk defa begeniliyormuş gibi. 😁

Ayrica evlenen herkes çok asik oldugundan evlenmiyor, evlenip sagda solda arananlar da var. Bence evlilerden de umudu kesme sen. 👍

Bence bir problem olmaz.
Hem kız alışmıştır hem de arkadaşı da demiş zaten sorun etme falan diye.
Bunu kullanacak ya da ortalığı karıştıracak olsa böyle bir şey söylemezdi bence.

Yok yahu, inanın aklıma hiç kötü bir şey gelmedi. Zaten eşim maskeli falan tipini bile görmedi, sadece fiziği güzel uzun boylu yapılı falan. Uzaktan görüp ayy maşallah dalyan gibi sahibi yoksa benimdir falan diye espri yaptı bana. Ben de eşim o yav, beni almaya geldi dedim inanmadı benim de şaka yaptığımı sanıp sonradan baya utandı. :) Parmağındaki alyansı vs görmesinin imkanı yoktu, görse de nerden bilecek olabilir böyle şeyler adamın alnında yazmıyor ya. :)
Ahshshshahaha dağlara taşlara aman. Ben de işteyken öğle arasında kapıya çıktık kahve içiyoruz, bir adam geldi at hırsızı gibi. Yanımdaki arkadaşıma offff at hırsızının teki geldi dikkat edelim sıkıntılı çıkabilir dedim. Kızın kocasıymış.... neyseki tayin istedi de gittiler 🤣

Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce işe başladım. Isyerinde oldukça yakınlaştıgim bir kız arkadaşım var. Kendisini önceden tanıyordum, bu şehre geldiğimde de 2 hafta evinde kaldım.

Dün ofisin bahçesinde otururken daha önce hiç görmediğim bi adam gördüm tanıştık grupça ama çok yakışıklı yani bakan bir daha bakar. Ben de laf arasında dedim ki daha sonra arkadaşıma "yahu bu kim ne kadar yakışıklı çocuk" ve hani kızardım bozardim sanki çok beğenmiş gibi oysa alakası yok yani yakisikliysa yakışıklı Allah sahibine bağışlasın. Arkadaşım da dedi ki "Ayşe yok mu x biriminde, o onun 8 senelik sevgilisi." Dedim şimdi ayvayı yedik. Ayşe de Allah var güzel kız. Holywood çifti gibi bi çift. Benim yerin dibine girdiğimi gören arkadaşım da dedi ki "ya merak etme yalnız değilsin o çocuk ofise ilk geldiğinde herkesin dibi düştü Makbulesinden Ferihasina herkes yüz kere gelip kim bu diye sordu".

Çocukla da otururken sürekli muhabbet açmaya çalıştım nerelisin ne zamandır buradasın yani ilgimi belli etmek gibi değil de normalde o kadar soru sormam inşallah anlamamıştır kimse. Ayşe duymaz da "armuta bak nasıl da yürümüş sevgilime" demez inşallah. Ama demez sanırım ya, işi mi yok. Bir de alışkın olabilirler böyle şeylere. Bilemedim. Sizce duyulmaz değil mi? Arkadaşım söylemez kimseye bence. Ama Ayşe onun da yakın arkadaşı.
bir daha topluluk içinde düşünmeden sesli konuşmazsınız olur biter

adam eğer gerçekten çok yakışıklı, fiziği falan da düzgün biriyse zaten devamlı bu tarz tepkilerle karşılaşıyordur kendisi de sevgilisi de.
konuşmanız, sohbet etmeniz gayet normal ama birinin yanında sesli düşünürken biraz daha dikkat etmek lazım :)
yahu kim bu, ne yakışıklı vs demek yerine yakışıklı kısmını içimizde tutup kim bu diyoruz sadece :D
ne olur ne olmaz, herkesin niyeti iyi olmayabilir, yanlış anlaşılabilir başı ağrıyan siz olursunuz.

bu arada 2015'ten beri yalnızım demişsiniz aşağı yukarı ben de öyleyim ama ben artık akışına bıraktım pandemi mandemi araya girince, e bir de son flört girişimlerim de hayal kırıklığı ile sonuçlandı. ben de erkek bi kedi sahiplendim, kendimi işe verdim, para biriktiriyorum, beki ev alıcaz falan derken aşk meşk işleriyle uğraşamıyorum :))) yok yani elin adamından hayır mayır gelmiyor saldım ben artık. zaten sevgili olsam ne olacak evlenme fikri falan yok bende.

Back
X