Kendimi rezil ettim...
Instagram'da "my stories"e bakanlarin göruldugunu bilmiyordum... stalkladiklarim megerse hep baktigimi göruyormus, ne kadar salakmisim ya kendimi ifsa ettim... Nasil cikacagim disari yuzlerine bakip?
eee ben niye bana bakanları görmüyorum.Kendimi rezil ettim...
Instagram'da "my stories"e bakanlarin göruldugunu bilmiyordum... stalkladiklarim megerse hep baktigimi göruyormus, ne kadar salakmisim ya kendimi ifsa ettim... Nasil cikacagim disari yuzlerine bakip?
Takip etmeden bakılmıyor değil mi,takip ettiğin kişinin videosuna da bakabilirsin ,kaç kere baktığın da belli oluyor mu pekihani böyle instagrama 24 saat sonra silinen video/resim paylasabiliyorsun bizim oturdugumuz evler hepimiz birbirimize cok yakiniz herkes birbirini taniyor ama ben tanismadim sadece kim oldugumu biliyorlar o yuzden kesin onlarin resimlerine ve videolarina hep baktigim ifsa olmustur..
valla acayip utaniyorum su an... cunku baktiklarim takip ettiklerimin arasinda degil.. bana bildiri gelmiyor o yuzden bilerek ben onlarin profiline girip bakmis oluyorum kendimi vurciiim simdi
Sabah sabah güldürdün beni ya Allahta seni güldürsünİçime öküz oturdu ,nerden bahsedıyorsunuz nereden goruluyormus
Bir seycikler olmaz. Merak ettim baktım dersin olur biter. Zaten sen ne varki bunda edasiyla söyledin mi o kendine güvenin üstüne daha bir şey de sormazlar :)
ya bişey olmaz merak edip bakarsın nolacak. bu kadar dert etme. herkes birbirini merak ediyor ki. yani bu sosyal medya hesapları bunlar için var.
ay canım bunda ne var anlamadım gülümsettin beni :) zaten bu uygulamanın olayı bu, günlerce tırı vırı yaptılar ya, instagram snapchat in aynını yaptı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?