Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim çok başım dönüyor ya kızımda da böyle olmuştum hatta dr gitim başım dönüyor hastayım die ama 21 de adet oldum ondan önce testler pozitif di dediğim gibi sonra negatif oldu şimdiki testler de negatif ama bilmiyorum bir yerde okuduö kızın biri 35 haftalık hamileymiş teste negatif çıkıyor muş kan sonucum yarın cıkacak bakalım hayırlısı :/

Insallah hamilesindir

Yarın kacta öğrencen sonucu canım inş vardır heyecan landım:)

İnsallah hamilesindir canim

Ben de ilk defa bugün gittim doktora, smear testi yaptı kan testi için adetinin 2. Yada 3. Günü gel dedi bakalım adetime de 18-19 gün var bu ay 1. Yılımız doluyor.. 6 aylık evliyken bi kimyasal düşük yaşamıştım, o zamandan beri her ay daha bi beklenti oldu, herkes düşükten sonra hemen okur demişti.. Bir de doktora da soramadım spor yapıyorum hoplamalı zıplamalı onun negatif etkisi olur mu acaba..

Kızlar dayanamadım neten baktım az önce sonuclara bi bok anlamadım

Eklentiler

• 37608DCB-85D4-401D-9EE0-1755C0C5B7D2.webp
    26 KB · Görüntüleme: 43
  • 41246A39-5AD0-475F-88AC-0D37741CBB41.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 43
  • B2606E69-01C0-4B11-B1D4-1CFA5E4B191B.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
Evet canim ilkdi oyle cahil kalmisim ki tamm oldu hamileyim diyo tabi hayal kirikligi teste negativ kanda negativ 2 gun oncede adet oldum daha yeni toparladim kendimi
BENDe aynı durumdayım ılk ıcıme bosaldı aha kesın hamıleyım dedım ama bugun erken test yaptım negatıf bıkac gune beımde adet gelıryumurtlama gunlerını takıp etmısmısmıydın ben onlarıda dıkkat ettım ama olmadı cok moralım bozuldu

Canim ettim ama nasil ettim cahillik bisi bilmiyoz ya ben yumurtlama gunumden 2 gun omce bi yaptim bide tam yumurtlama gubumda yaptim tabi takvime gore ama kalktim hemen bilmiyom uzanmak gerekiyomus ayaklari felan kaldirmak gerekiyomus ben 10gun oncesine test yaptim negatib 5 gun once yaptim negativ 4 gun omcesine kan negativ 2 gun agla agla gözler kan canagi tabi hemen olcak diye bikiyom ya ben sok ama olmadi iste bakalim bu ay tekrar denicrz ovulasoyn testi aldim onlarla yapicam bide vitamin aldim onu icmeye başladim hayilirsi artik

İsmim yazıyor saat yazıyor ismimi karaladım tabi başka sonuç çıkacak die yazmıyor 10 defa baktım bi b*k cıkmadı başka

Eklentiler

• C144EC35-45DD-4594-914F-38D88A8B686C.webp
    18 KB · Görüntüleme: 139
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…