- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.981
CANImqqqqqq dıdemcım senındemı ılk denemendıCan
Canim ondan bendede vardi nette okumustum hamilelerde oluyo diye ama malesef..
Evet canim ilkdiCANImqqqqqq dıdemcım senındemı ılk denemendı
Kızlar benim çok başım dönüyor ya kızımda da böyle olmuştum hatta dr gitim başım dönüyor hastayım dieama 21 de adet oldum ondan önce testler pozitif di dediğim gibi sonra negatif oldu şimdiki testler de negatif ama bilmiyorum bir yerde okuduö kızın biri 35 haftalık hamileymiş teste negatif çıkıyor muş kan sonucum yarın cıkacak bakalım hayırlısı :/
Yarın kacta öğrencen sonucu canım inş vardır heyecan landım:)Kızlar benim çok başım dönüyor ya kızımda da böyle olmuştum hatta dr gitim başım dönüyor hastayım dieama 21 de adet oldum ondan önce testler pozitif di dediğim gibi sonra negatif oldu şimdiki testler de negatif ama bilmiyorum bir yerde okuduö kızın biri 35 haftalık hamileymiş teste negatif çıkıyor muş kan sonucum yarın cıkacak bakalım hayırlısı :/
İnsallah hamilesindir canimKızlar benim çok başım dönüyor ya kızımda da böyle olmuştum hatta dr gitim başım dönüyor hastayım dieama 21 de adet oldum ondan önce testler pozitif di dediğim gibi sonra negatif oldu şimdiki testler de negatif ama bilmiyorum bir yerde okuduö kızın biri 35 haftalık hamileymiş teste negatif çıkıyor muş kan sonucum yarın cıkacak bakalım hayırlısı :/
Bence yok gibi yada geri zekalı dr hormona bakmadı sinir oldum çokİnsallah hamilesindir canim
Baktım az önce netenYarın kacta öğrencen sonucu canım inş vardır heyecan landım:)
BENDe aynı durumdayım ılk ıcıme bosaldı aha kesın hamıleyım dedım ama bugun erken test yaptım negatıf bıkac gune beımde adet gelırEvet canim ilkdioyle cahil kalmisim ki tamm oldu hamileyim diyo tabi hayal kirikligi teste negativ kanda negativ 2 gun oncede adet oldum daha yeni toparladim kendimi
Hıc anlamadım kuzu yaKızlar dayanamadım neten baktım az önce sonuclara bi bok anlamadım
Bende hamilelik hormonu normal de Choriogonadotropin ama ben bir yerde göremedimHıc anlamadım kuzu ya
Canim ettim ama nasil ettimBENDe aynı durumdayım ılk ıcıme bosaldı aha kesın hamıleyım dedım ama bugun erken test yaptım negatıf bıkac gune beımde adet gelıryumurtlama gunlerını takıp etmısmısmıydın ben onlarıda dıkkat ettım ama olmadı cok moralım bozuldu
Dövelimİsmim yazıyor saat yazıyor ismimi karaladım tabibaşka sonuç çıkacak die yazmıyor 10 defa baktım bi b*k cıkmadı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?