Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Inşallah hamilesindir canım 15 gün önce 28 tane dişimi kestirdim antibiyotik içtim 1 kutu ağrı kesiciler falan. Daha bu akşam kaplandı yeni dişlerim. Ama o esnada bide hamile kalmışım. İlaçları falan sordum doktora hiç bişey olmaz dedi. Olacağı zamansa o gelecek zaten hiç takma kafana

Hormon yazıyor orda manyakkk her şeyi biliyon bunuda bil ne olcek yahuu birşey yazdığı yok vitaminlerde var sorun gördüğüm kadarıyla

Ilk görüşte yapış tik baksana
Cok yanlış bir ilk görüş olmuş.. İkiniz depresif hele hele didem en son örnek alacağın kişi... Bırak ilk denemeyi daha kız 1 aylık evli
Kızlar kendinize gelin canlarm tatlişlerim ballarım... Bikaç aya hamiş olacaksnz inanın bana.. Ama kendinizi strese sokmazsanz

Topladim kendime ben ilk yapinca olmuyomus ya onun sokunu yeni yeni atlatiyorum cahillik iste

İnşallah cnm ama adetim gecti mucize olması lazım gerçi ben iki defa mucize yaşadım RABBİM me binlerce kez şükürler olsun cümleten evlatlarımızı sevdiklerimizi kprusun RABBİM Öyle hissediyorum var galiba çünkü başım böyle sadece kızıma hamileyken dönmüştü

Topladim kendime ben ilk yapinca olmuyomus ya onun sokunu yeni yeni atlatiyorum cahillik iste
Kız cahillik deyip durma.. Hiç birimiz anamzdan doğma öğrenmedik...
Kızlar burada nie varız öğrenmek sormak için... Herşeyde rahat olun ama stres yaptığınıza pişman olacaksnz.. Kendi kendinizi engelliosnz habernz olsn ve burdaki herkes eminim benmle aynı fikirde

Bu arada bende dişlerimi yaptırıyorum sağlam dişler lazım doguma

Dahada stres yapmam cunku artık hemen olmadigini biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…