- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #2.001
D1DEM ve @Martilikiz07 siz birbirinizden uzak durun.. Yan yana gelirseniz eyvahlar olsn.... Kendize gelin uleeeyynnn daha ilk denemeniz
PeLushbaby hemşşren olam bacım orda yazılanları sen anlamıoken biz nasıl anlıyak
Kızlar benim çok başım dönüyor ya kızımda da böyle olmuştum hatta dr gitim başım dönüyor hastayım dieama 21 de adet oldum ondan önce testler pozitif di dediğim gibi sonra negatif oldu şimdiki testler de negatif ama bilmiyorum bir yerde okuduö kızın biri 35 haftalık hamileymiş teste negatif çıkıyor muş kan sonucum yarın cıkacak bakalım hayırlısı :/
Hormon yazıyor orda manyakkk her şeyi biliyon bunuda bil ne olcek yahuuD1DEM ve @Martilikiz07 siz birbirinizden uzak durun.. Yan yana gelirseniz eyvahlar olsn.... Kendize gelin uleeeyynnn daha ilk denemeniz
PeLushbaby hemşşren olam bacım orda yazılanları sen anlamıoken biz nasıl anlıyak
Cok yanlış bir ilk görüş olmuş.. İkiniz depresifIlk görüşte yapış tik baksana
Tek anladığım B12Hormon yazıyor orda manyakkk her şeyi biliyon bunuda bil ne olcek yahuubirşey yazdığı yok vitaminlerde var sorun gördüğüm kadarıyla
Cok yanlış bir ilk görüş olmuş.. İkiniz depresifhele hele didem en son örnek alacağın kişi... Bırak ilk denemeyi daha kız 1 aylık evli
Kızlar kendinize gelin canlarm tatlişlerim ballarım... Bikaç aya hamiş olacaksnz inanın bana.. Ama kendinizi strese sokmazsanz
İnşallah cnm ama adetim gecti mucize olması lazım gerçi ben iki defa mucize yaşadım RABBİM me binlerce kez şükürler olsun cümleten evlatlarımızı sevdiklerimizi kprusun RABBİMInşallah hamilesindir canım15 gün önce 28 tane dişimi kestirdim antibiyotik içtim 1 kutu ağrı kesiciler falan. Daha bu akşam kaplandı yeni dişlerim. Ama o esnada bide hamile kalmışım. İlaçları falan sordum doktora hiç bişey olmaz dedi. Olacağı zamansa o gelecek zaten hiç takma kafana
Kız cahillik deyip durma.. Hiç birimiz anamzdan doğma öğrenmedik...Topladim kendime ben ilk yapinca olmuyomus ya onun sokunu yeni yeni atlatiyorum cahillik iste
Anasının güzel gözleri onun bakmamış galiba odf off bize gelince davulTek anladığım B12kız tlfondan giriorm die eror verio beynim.. E bu dangalak hormona bakmamışmı
Allah onu top etmeye görsün... Bakmadan nasıl anlıyacakmışız... TerapiylemiAnasının güzel gözleri onun bakmamış galiba odf off bize gelince davulpatlıyor ya
Bu arada bende dişlerimi yaptırıyorumİnşallah cnm ama adetim gecti mucize olması lazım gerçi ben iki defa mucize yaşadım RABBİM me binlerce kez şükürler olsun cümleten evlatlarımızı sevdiklerimizi kprusun RABBİMÖyle hissediyorum var galiba çünkü başım böyle sadece kızıma hamileyken dönmüştü
OooooBu arada bende dişlerimi yaptırıyorumsağlam dişler lazım doguma
Gashahahahshahahaah herif zaten kıskanıyor ha bire erkek mi diye soruyorAllah onu top etmeye görsün... Bakmadan nasıl anlıyacakmışız... Terapiylemi
Dahada stres yapmam cunku artık hemen olmadigini biliyomKız cahillik deyip durma.. Hiç birimiz anamzdan doğma öğrenmedik...
Kızlar burada nie varız öğrenmek sormak için... Herşeyde rahat olun ama stres yaptığınıza pişman olacaksnz.. Kendi kendinizi engelliosnz habernz olsn ve burdaki herkes eminim benmle aynı fikirde
Sen beni dinle.. Çubuk ovulasyon testlerinden al hele.. Ben sana yardm edecemDahada stres yapmam cunku artık hemen olmadigini biliyom
Bu arada bende dişlerimi yaptırıyorumsağlam dişler lazım doguma
DoktorSen beni dinle.. Çubuk ovulasyon testlerinden al hele.. Ben sana yardm edecem
Oha hatun hatun değil... Dinamik bombası resmenBen eski dişlerim ve dış etlerim le hamile kalsaydım çok eziyet çekerdim valla
Nasıl olmuş kizlarrrr
Eki Görüntüle 2304131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?