Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman ins hastalik belirtisi degildir
Ben gorunce heycan yaptim acikcasi zaten kesin hamileyimdir diyodum ilk deme tabi bilmiyom ilkde olmicagini kesin hamileyim diyodum kadin doktoruna gittim idrar testide yapmisti zaten ama bisi cikmadi yani normalde olabilir istersen bi doktora gorun

Kendimizi cok dinlemeyelim bence kizlar gercekten bunyemiz oyun oynayabiliyor bize. Belime agri giriyo mesela normalde olmaz bazen acaba mi diyorum sonra kendine gel bu kadar erkenden belirti olmaz diyorum:) bide bence her sekilde regl gecikmesini beklemek lazim yada erken olan testlerden yapcaksak 3-4 gun oncede olur. He ben yapmam o ayrı. Test gercekten insani uzebilen bisey

Kesinlikle katiliyorum sana

Ben gorunce heycan yaptim acikcasi zaten kesin hamileyimdir diyodum ilk deme tabi bilmiyom ilkde olmicagini kesin hamileyim diyodum kadin doktoruna gittim idrar testide yapmisti zaten ama bisi cikmadi yani normalde olabilir istersen bi doktora gorun
Kimyasal oldugunda da gormustum ama iliskili midir bilmiyorum 12 gun daha var bat a mumkun degil zaten bise olmasi :)

Kimyasal oldugunda da gormustum ama iliskili midir bilmiyorum 12 gun daha var bat a mumkun degil zaten bise olmasi :)
Soylemesi kolay ama sabirla bekle bence regl geciktimi test yapar gorursun ben bu ay kahroldum kimse yasasin istemiyorum regl geciktimi testt yapip goruceksin zaten canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…