- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.961
Amin canım inşallahStres yapma canım, geliceği varsa sağlıkla gelir❤
Koyu olmalı tatlım1 eylulden sonra daha silik olmus bence herzaman kopkoyu olmayabilir diye biliyorum
Tedavide eşim zaten kuzum.. İşe yaramazsa bnuda denerimBak bunu buldum erkekler icin folie men
Tamm kuzuTedavide eşim zaten kuzum.. İşe yaramazsa bnuda denerim
Adamları zehirleyecezBak bunu buldum erkekler icin folie men
Canım senin kullandığın ovulasyon testinden bulamadım nereden alıyorsun?Tedavide eşim zaten kuzum.. İşe yaramazsa bnuda denerim
Kiz vitamin,Adamları zehirleyecez
Canim ondan bendede vardi nette okumustum hamilelerde oluyo diye ama malesef..Gencler idrarimda beyaz tortular gordum. Siz de nasil? Bat 15 eylul var daha.
Aman ins hastalik belirtisi degildirCan
Canim ondan bendede vardi nette okumustum hamilelerde oluyo diye ama malesef..
Ben gorunce heycan yaptim acikcasi zaten kesin hamileyimdir diyodum ilk deme tabi bilmiyom ilkde olmicagini kesin hamileyim diyodum kadin doktoruna gittim idrar testide yapmisti zaten ama bisi cikmadi yani normalde olabilir istersen bi doktora gorunAman ins hastalik belirtisi degildir
Canm akıntıdan olabilir bendede oluoGencler idrarimda beyaz tortular gordum. Siz de nasil? Bat 15 eylul var daha.
Bacm kötülere bişi olmasAdamları zehirleyecez
Cnm burdan yaznca reklam sayabiliyorlar.. Dur msj ataym sana..Canım senin kullandığın ovulasyon testinden bulamadım nereden alıyorsun?
Kesinlikle katiliyorum sanaKendimizi cok dinlemeyelim bence kizlar gercekten bunyemiz oyun oynayabiliyor bize. Belime agri giriyo mesela normalde olmaz bazen acaba mi diyorum sonra kendine gel bu kadar erkenden belirti olmaz diyorum:) bide bence her sekilde regl gecikmesini beklemek lazim yada erken olan testlerden yapcaksak 3-4 gun oncede olur. He ben yapmam o ayrı. Test gercekten insani uzebilen bisey
bikacgun daha yapsin belli olur zaten insalah kacirmasindaKoyu olmalı tatlım
Kimyasal oldugunda da gormustum ama iliskili midir bilmiyorum 12 gun daha var bat a mumkun degil zaten bise olmasi :)Ben gorunce heycan yaptim acikcasi zaten kesin hamileyimdir diyodum ilk deme tabi bilmiyom ilkde olmicagini kesin hamileyim diyodum kadin doktoruna gittim idrar testide yapmisti zaten ama bisi cikmadi yani normalde olabilir istersen bi doktora gorun
Soylemesi kolay ama sabirla bekle bence regl geciktimi test yapar gorursun ben bu ay kahroldum kimse yasasin istemiyorum regl geciktimi testt yapip goruceksin zaten canimKimyasal oldugunda da gormustum ama iliskili midir bilmiyorum 12 gun daha var bat a mumkun degil zaten bise olmasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?