- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.941
anladım cnım.. amabenim pik dediğim başka biri. bir foto daha var ya o..Nuraslann ın
amanın hadi bakalım hayırlısı.. gelsin bebişlerDaha önce de yazmıştım. Hamile kalındığında en belirgin belirtilerden biri kasığa şiddetli ve bıçak saplar gibi bir ağrı girmesi. Hareket wderken oluyor ve sürekli olmuyor 1 veya 2 kez.
ya benim elimde orjinalleride var ilk anki fotolarınıda çektim ama t koyu olması gerekiyor yada diğeriyle eşit diyorsunuz ya bende hiç olmadı o 29 hafif var gitgidede silikleşiyor.kızlar yanılıyorsunuz pik olmamış daha... hangi fotoda piki görüyorsunuz ? hepsinde T çizgisi hafif yada silik.. C kadar koyu değil...
kesinlikle ama kesinlikle cnm.. T çizgisi mutlaka ama mutlaka C çizgisinden daha koyu olduğu zaman pik günü demektir.. ve ilk 5 ile 8 dk geçerlidir.. sonrası yanıltırya benim elimde orjinalleride var ilk anki fotolarınıda çektim ama t koyu olması gerekiyor yada diğeriyle eşit diyorsunuz ya bende hiç olmadı o 29 hafif var gitgidede silikleşiyor.
benim pikim olmuyo anlaşılan yada bu ay olmadı adete 13 gün kaldı hangi ara olcamda hamile kalcam.Açın açın siz ekimi bekleyenler grubu diye :)kesinlikle ama kesinlikle cnm.. T çizgisi mutlaka ama mutlaka C çizgisinden daha koyu olduğu zaman pik günü demektir.. ve ilk 5 ile 8 dk geçerlidir.. sonrası yanıltır
canım her ay pik olacak die birşey yok.. bazı aylar sterese yada mevsime bağlı pik olmayabiliyormuş.. ama sen yapmaya devam et bak bugün koyu çıkmış.. silikten sonra koyu.. demekki bikaç güne pik olacak bende öyle oluyor.. bırakma devam et test yapmayabenim pikim olmuyo anlaşılan yada bu ay olmadı adete 13 gün kaldı hangi ara olcamda hamile kalcam.Açın açın siz ekimi bekleyenler grubu diye :)
Doktorun önerdiyse tabiki bir bildiği vardır.Canim ben yurtdisinda burdada oncesindede veriyorlarmış artik bilemiyorum ben bugun basladim kullanmaya ise yarar insallah
yok devam etcem zaten.Ya şaka bir yana rabbim önce burada çok bekleyenlere nasip etsin benim daha 2. ayım.Önce onların yüzleri gülsün darısı bize olsun.Böyle ovulasyon gün pik derken Allah'ada şirk koşuyo gibi oluyorum vicdanen ama işte bir umutta yapıp bekliyorum.Rabbim ol dedide ne olmadı vardır bir hayır...canım her ay pik olacak die birşey yok.. bazı aylar sterese yada mevsime bağlı pik olmayabiliyormuş.. ama sen yapmaya devam et bak bugün koyu çıkmış.. silikten sonra koyu.. demekki bikaç güne pik olacak bende öyle oluyor.. bırakma devam et test yapmaya
yok zaten benim cevap verdiğim akrep değildi ..anladım cnım.. amaakrep2910 olan arkadaşımızda pik yok olmamış..
aynen... aminnnnyok devam etcem zaten.Ya şaka bir yana rabbim önce burada çok bekleyenlere nasip etsin benim daha 2. ayım.Önce onların yüzleri gülsün darısı bize olsun.Böyle ovulasyon gün pik derken Allah'ada şirk koşuyo gibi oluyorum vicdanen ama işte bir umutta yapıp bekliyorum.Rabbim ol dedide ne olmadı vardır bir hayır...
tmm tatlımyok zaten benim cevap verdiğim akrep değildi ..
ben pik gördüğüm arkadaşın mesajını cevaplayarak yorum yazdım.
Deminden beri yorum okuyorum forumlarda uzun zamandir hamile kalamayan lar bu vitamin takviyesinden sonra hamile kalmislar insallah ise yarar ve bize umut olurDoktorun önerdiyse tabiki bir bildiği vardır.
ya valla atarım bıkmadan hemdeaynen... aminnnnsen istiosan özelden de atabilirsin hergün bana testini.. ben bakarm hep sana cnm
isterim isterm bende isterimDeminden beri yorum okuyorum forumlarda uzun zamandir hamile kalamayan lar bu vitamin takviyesinden sonra hamile kalmislar insallah ise yarar ve bize umut olur
1 eylulden sonra daha silik olmus bence herzaman kopkoyu olmayabilir diye biliyorumkızlar yanılıyorsunuz pik olmamış daha... hangi fotoda piki görüyorsunuz ? hepsinde T çizgisi hafif yada silik.. C kadar koyu değil...
Canim denim ise yaradimi soz yollarim sana da ama o konuyu bilemiyorum bi arastirim erkekler icebiliyomuisterim isterm bende isterimama sorun bende değil eşimde onu ne yapacaz
Bak bunu buldum erkekler icin folie menisterim isterm bende isterimama sorun bende değil eşimde onu ne yapacaz
Anladım canım hayırlısı benim de az kaldı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?