- 13 Temmuz 2019
- 175
- 271
- 103
- 32
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Yurtdışında yaşıyorum ben Tr de olan ilacları bilmiyorum burada valla hasta oluyor insan serum takmıyorlar hastaneye yatıyorsun öyle duruyonKız benim folikasit var ilk zamanlar içiyordum baktım gebelik olmuyor. Bıraktım. Ancak şimdi özele başladım. Ben de PCOS var Matofin verdi, yumurtayı kaliteliştirmemiz lazım dedi. Acaba sen o ilacı biliyormusun şeker hastalarının ilacıymış
Gecikmedi yarın günü, ama hiç regl olmayacak gibiyim.Senin kaç gün gecikti acaba
Bence değerlendir cnmArkadaşlar benim adetim 6.günü 2 gündür adetim gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovulasyon testi yaptım. Bu şekil çıktı yumurtlama olabilir mi ki
4/5 günNormalde kaç gün sürüyordu canım
Adetin 4 gün mü sürdü.Arkadaşlar benim adetim 6.günü 2 gündür adetim gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovulasyon testi yaptım. Bu şekil çıktı yumurtlama olabilir mi ki
Folik asit bayadr icmiyordum cnm ben bi seneyi aşkındr olmadığı icin birskmistm dun basladm ona da tekrarHiç duymadım cnm folik asit iciyormusun
O zaman 1-2 gün fazla da sürebilir. Aynı da olabilir.4/5 gün
Hrmen hemen ayni koyulukta gibi gözüküyor cnm olabilir bence degerlrndr ama ovu yapmaya da drvam et benceArkadaşlar benim adetim 6.günü 2 gündür adetim gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovulasyon testi yaptım. Bu şekil çıktı yumurtlama olabilir mi ki
ALLAHIM sen burda yazılan veya yazılmayan.. isteyen herkesin kucağını doldurEYLÜL “de ANNE
Fit mutlu anne - BAT (14 ) Eylül
D Denizyildizi_444 -BAT (3/4) Eylül
@Gul45masal -BAT (12)Eylül
@Mucizeminik -BAT (9) Eylül
@Vbsb -BAT (1) Eylül
@galaksidebirbalik -BAT (4) Eylül
@Mervenur11 -BAT (5) Eylül
@Canan_mehtap -BAT (31) Ağustos
PeLushbaby - BAT (21) Eylül
Zerdem2016 - BAT (7) Eylül
Martilikiz07 - BAT (9) Eylül
Nrarslnn BAT (17) Eylül
@cgokceBAT (6) Eylül
@GuzideaslanBAT (17) Eylül
❤Sonundaaa❤
HAyır hıc etmedım nasıl oldugujuda bılmıyorum ılk denememız daha 10gundur korunmuyoruzYumurtlamanı takip ediyor musun ovulasyonla.
Valla günaha giriyorum ama sabırsızım saçımı boyamak istiyorum adetli tutmuyor diyorlar bilemedimO zaman 1-2 gün fazla da sürebilir. Aynı da olabilir.
Evet ilk gün çok hafif geldi 2 ve 3.günü yoğun geldi ve 4.günü bitti.Aşırı şeffaf akıntı geldi bende ovulasyon yapayım Bi dedim. Normalde adetim 7 gün sürerdiAdetin 4 gün mü sürdü.
Aminnnn İNŞALLAH cümleten kucaklarımızı boş bırakmasın RABBİMALLAHIM sen burda yazılan veya yazılmayan.. isteyen herkesin kucağını doldur
Gebelik testi yap bak. Eğer yoksa değerlendir, yumurtlayacaksındır.Evet ilk gün çok hafif geldi 2 ve 3.günü yoğun geldi ve 4.günü bitti.Aşırı şeffaf akıntı geldi bende ovulasyon yapayım Bi dedim. Normalde adetim 7 gün sürerdi
Birkaç gün sonra boyat kız nolackakValla günaha giriyorum ama sabırsızım saçımı boyamak istiyorum adetli tutmuyor diyorlar bilemedim
İnternetten ovulasyon testi al, 30'lu 40'lı paketler oluyor, tanesi 1tl'ye falan geliyor. Onunla takip et. Adetinin bitmesinin üzerinden kaç gün geçtiHAyır hıc etmedım nasıl oldugujuda bılmıyorum ılk denememız daha 10gundur korunmuyoruz
Gebelik testi var mı evinde.Evet ilk gün çok hafif geldi 2 ve 3.günü yoğun geldi ve 4.günü bitti.Aşırı şeffaf akıntı geldi bende ovulasyon yapayım Bi dedim. Normalde adetim 7 gün sürerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?