- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Ovulasyonu takip etmeye başladın mıKızlar benim bat yarın ama hiç bir belirti yok bu ay olacağını sanmıyorum başlasa artık. kür aldım ovulasyon testleri aldım eşime fındık fıstık aldım tam hazırlıklıyım
Bende kırmızı dere akıyorTamam haydi o zaman başlayalım. 20 ve 21'inde pik gördüm. Aaa hamileyim ovu da mı çıkıyor dedim. Ama bugün silindi. 21'inde en son saat 17:00'd ovuya baktım koyuydu. Gece 22 de değerlendirme oldu. Bugün 12.20'de ovuya baktım silindi bebiş:) Bugünde değerlendireceğim.
Senin kaç gün gecikti acabaDaha başlamadım regl gelsin diye bekliyorum seninle durumumuz benziyor gibi, benim çok düzenlidir. İnşallah seninki bebekten gecikmiştir :)
Yumurtlamanı takip ediyor musun ovulasyonla.Bende cok heycqnlıyım ama bılmıyorum hangı gun ılıskıyw gırmem gerekıyor
Klomen yumurta geliştirici ilac canım bende ilk kez kullanıyorum dr tavsiye etti ama kontrolsüz kullanmamak lazım benceKlomen nedir kızlar ben yurtdışında yaşıyorum duyduğum yok filk asit kulanmaya başlıyacam sipariş verdim bakalım
Ben kıskanmıyorum valla D Denizyildizi_444 de söyledimKızlar benim bat yarın ama hiç bir belirti yok bu ay olacağını sanmıyorum başlasa artık. kür aldım ovulasyon testleri aldım eşime fındık fıstık aldım tam hazırlıklıyım
Emeğine sağlık cnm insAllah son bat bekleyisimiz olurEYLÜL “de ANNE
Fit mutlu anne - BAT (14 ) Eylül
D Denizyildizi_444 -BAT (3/4) Eylül
Gul45masal - BAT (12)Eylül
C Cerenim01 -BAT (9) Eylül
deniz_36 - BAT (1) Eylül
galaksidebirbalik - BAT (4) Eylül
M Mervenur11 -BAT (5) Eylül
C Canan_mehtap -BAT (31) Ağustos
PeLushbaby - BAT (21) Eylül
Zerdem2016 - BAT (7) Eylül
Martilikiz07 - BAT (9) Eylül
Nrarslnn BAT (17) Eylül
C cgokceBAT (6) Eylül
G GuzideaslanBAT (17) Eylül
❤Sonundaaa❤
Aminnnnn İNŞALLAH cnmPeLushbaby ben seni çok sevdim, çok pozitifsin. Bu ay herkes hamile olsun inşallllahhhhhhh.
Aminnnnn inşallah cnmmEmeğine sağlık cnm insAllah son bat bekleyisimiz olur
Amin inşallah Eylül ayı bizim ayımız olsun hamiş olalımEYLÜL “de ANNE
Fit mutlu anne - BAT (14 ) Eylül
D Denizyildizi_444 -BAT (3/4) Eylül
Gul45masal - BAT (12)Eylül
C Cerenim01 -BAT (9) Eylül
deniz_36 - BAT (1) Eylül
galaksidebirbalik - BAT (4) Eylül
M Mervenur11 -BAT (5) Eylül
C Canan_mehtap -BAT (31) Ağustos
PeLushbaby - BAT (21) Eylül
Zerdem2016 - BAT (7) Eylül
Martilikiz07 - BAT (9) Eylül
Nrarslnn BAT (17) Eylül
C cgokceBAT (6) Eylül
G GuzideaslanBAT (17) Eylül
❤Sonundaaa❤
Hiç duymadım cnm folik asit iciyormusunKlomen yumurta geliştirici ilac canım bende ilk kez kullanıyorum dr tavsiye etti ama kontrolsüz kullanmamak lazım bence
Aminnnnnnnn çok aminnnAmin inşallah Eylül ayı bizim ayımız olsun hamiş olalım
Benim kanamanın 2gunu nezaman biter acabaKızlar bence herkese bilgi olması açısından yumurtlamayı kontrol ederken testlerimizi atalım, taktik verelim. Eğlenceli geçsin bence ay.
Kız benim folikasit var ilk zamanlar içiyordum baktım gebelik olmuyor. Bıraktım. Ancak şimdi özele başladım. Ben de PCOS var Matofin verdi, yumurtayı kaliteliştirmemiz lazım dedi. Acaba sen o ilacı biliyormusun şeker hastalarının ilacıymışHiç duymadım cnm folik asit iciyormusun
Normalde kaç gün sürüyordu canımBenim kanamanın 2gunu nezaman biter acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?