- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Sen kaç aydır deniyordun.Dayanamıyorum
Gebelik testi yap bak. Eğer yoksa değerlendir, yumurtlayacaksındır.
Teşekkürler. Gebelik imkansızda. Yumurtayı değerlendireyim:)
2. Ve 3. Günü yoğun geldi ki ama çok nasıl hamile olunabilir kiGebelik testi var mı evinde.
Var yapıcam canım bugün bakalım yinedeGebelik testin yokmu canım
Şuan yap bence yoksa ilişkiye gir.Var yapıcam canım bugün bakalım yinede
Bende ozele başladım canım bana da glukofen klomen folik asit devit verdiKız benim folikasit var ilk zamanlar içiyordum baktım gebelik olmuyor. Bıraktım. Ancak şimdi özele başladım. Ben de PCOS var Matofin verdi, yumurtayı kaliteliştirmemiz lazım dedi. Acaba sen o ilacı biliyormusun şeker hastalarının ilacıymış
Sende de mi PCOS var. Beni umutsuz vaka gördü hehalde folik yazmadı. İlk kez gittim, adetinin 2. günü gel dedi. Adeti göremedik, daha. Önceki hormon testlerime baktı sorun yok dedi. Ben de ultrasonda PCOS görülüyormuş hormonları etkilemiyormuş aman çok karışık .Bende ozele başladım canım bana da glukofen klomen folik asit devit verdi
Sağol bilgilerin için umut yok ama yapıcam birazdan. Akşamda tekrar Bi ovülasyon testi yaparım. Ona göre değerlendiririmNrarslnn bazen hamileliğin ilk zamanları kısa süren adetler yaşayan varmış. Emin olduktan sonra değerlendir. Eğer yoksa ovulasyonu bugün testi yapmanın ardından 8 saat geçince de yap.
Evet canım hormonlarim her zmn güzel çıkıyordu benim de ama oltrasonda pcos olduğumu söyledi doktor sen adet mi bekliosn şimdi tedavi içinSende de mi PCOS var. Beni umutsuz vaka gördü hehalde folik yazmadı. İlk kez gittim, adetinin 2. günü gel dedi. Adeti göremedik, daha. Önceki hormon testlerime baktı sorun yok dedi. Ben de ultrasonda PCOS görülüyormuş hormonları etkilemiyormuş aman çok karışık .
Doktor tedavilik bir şey demdi. ilacı verdi yolladı. 2.günü bekliyor o zaman napacak ilmiyorum hormon testi yapacak herhalde.Evet canım hormonlarim her zmn güzel çıkıyordu benim de ama oltrasonda pcos olduğumu söyledi doktor sen adet mi bekliosn şimdi tedavi için
Anladım canım hormon tahlili isteyecektir adetliyken ben de dün verdim tahlil sonucunu almaya gidemedim amaDoktor tedavilik bir şey demdi. ilacı verdi yolladı. 2.günü bekliyor o zaman napacak ilmiyorum hormon testi yapacak herhalde.
Ben ilk kez özele gittim. Açıkçası çokmu aceleciyim bilmiyorm. Adet değilken gitmiştim. Jinekolojik muayene etmedi. Bakmadı yani. Sonra yumurtlama zamanını takip et, yuumurtlamada gel yumurtana bakayım demedi, progestreron testi yaptır demedi direkt 2. günü gel dedi. Ben de para tuzağımı bu diyorum analamadım gitti.Anladım canım hormon tahlili isteyecektir adetliyken ben de dün verdim tahlil sonucunu almaya gidemedim ama
Bu ay ilk di cnm oda kimyasal oldu herhalde test pozitif cıktı sonra silik cıktı baya 11gun gecti adetimden dun adet oldum işteSen kaç aydır deniyordun.
Sen kaç zamandır deniyorusun cnmBen ilk kez özele gittim. Açıkçası çokmu aceleciyim bilmiyorm. Adet değilken gitmiştim. Jinekolojik muayene etmedi. Bakmadı yani. Sonra yumurtlama zamanını takip et, yuumurtlamada gel yumurtana bakayım demedi, progestreron testi yaptır demedi direkt 2. günü gel dedi. Ben de para tuzağımı bu diyorum analamadım gitti.
İlk denemed tutturmuşssun işte kıskanılacak olan ben değğil sensin:dBu ay ilk di cnm oda kimyasal oldu herhalde test pozitif cıktı sonra silik cıktı baya 11gun gecti adetimden dun adet oldum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?