Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ozele başladım canım bana da glukofen klomen folik asit devit verdi

Bende ozele başladım canım bana da glukofen klomen folik asit devit verdi
Sende de mi PCOS var. Beni umutsuz vaka gördü hehalde folik yazmadı. İlk kez gittim, adetinin 2. günü gel dedi. Adeti göremedik, daha. Önceki hormon testlerime baktı sorun yok dedi. Ben de ultrasonda PCOS görülüyormuş hormonları etkilemiyormuş aman çok karışık .

Nrarslnn bazen hamileliğin ilk zamanları kısa süren adetler yaşayan varmış. Emin olduktan sonra değerlendir. Eğer yoksa ovulasyonu bugün testi yapmanın ardından 8 saat geçince de yap.
Sağol bilgilerin için umut yok ama yapıcam birazdan. Akşamda tekrar Bi ovülasyon testi yaparım. Ona göre değerlendiririm

Evet canım hormonlarim her zmn güzel çıkıyordu benim de ama oltrasonda pcos olduğumu söyledi doktor sen adet mi bekliosn şimdi tedavi için

Evet canım hormonlarim her zmn güzel çıkıyordu benim de ama oltrasonda pcos olduğumu söyledi doktor sen adet mi bekliosn şimdi tedavi için
Doktor tedavilik bir şey demdi. ilacı verdi yolladı. 2.günü bekliyor o zaman napacak ilmiyorum hormon testi yapacak herhalde.

Anladım canım hormon tahlili isteyecektir adetliyken ben de dün verdim tahlil sonucunu almaya gidemedim ama
Ben ilk kez özele gittim. Açıkçası çokmu aceleciyim bilmiyorm. Adet değilken gitmiştim. Jinekolojik muayene etmedi. Bakmadı yani. Sonra yumurtlama zamanını takip et, yuumurtlamada gel yumurtana bakayım demedi, progestreron testi yaptır demedi direkt 2. günü gel dedi. Ben de para tuzağımı bu diyorum analamadım gitti.

Sen kaç zamandır deniyorusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…