- Konu Sahibi PeLushbaby
-
kan testi verip niye baktırmadın ki sen 11 gün nasıl durdun kız:dİlk denemed tutturmuşssun işte kıskanılacak olan ben değğil sensin:d
Benim 2 evladım var cnmm hikaem cok uzun okumak isterseniz yazarım çocukları cok seviyorumİlk denemed tutturmuşssun işte kıskanılacak olan ben değğil sensin:d
burada bakmıyorlar gitim gun verdi dr gunum gelmeden zaten adet oldumkan testi verip niye baktırmadın ki sen 11 gün nasıl durdun kız:d
Vay canım o zaman sizde bir sorun yok. ALLAH analı babalı büyütsün, yaz kız hikayeni.Benim 2 evladım var cnmm hikaem cok uzun okumak isterseniz yazarım çocukları cok seviyorum
AYYY İNŞALLAH SON BEKLEYİŞ OLUR ÇOK AMİNNNNNEYLÜL “de ANNE
@bi prenses annesi -BAT (14 ) Eylül
D Denizyildizi_444 -BAT (3/4) Eylül
Gul45masal - BAT (12)Eylül
@Mucizeminik -BAT (9) Eylül
@Vbsb -BAT (1) Eylül
@galaksidebirbalik -BAT (4) Eylül
@Mervenur11 -BAT (5) Eylül
@Canan_mehtap -BAT (31) Ağustos
PeLushbaby - BAT (21) Eylül
@Zerdem2016 -BAT (7) Eylül
@Martilikiz07 -BAT (9) Eylül
@NurarslannBAT (17) Eylül
@cgokceBAT (6) Eylül
@GuzideaslanBAT (17) Eylül
❤Sonundaaa❤
Hangi ülkedesin canım.Bu
burada bakmıyorlar gitim gun verdi dr gunum gelmeden zaten adet oldum
Allahımmm darısı başımaaaa bat 28 AğustosAdetime yakın akintim olmuştu adet olcam umudum eylüle kalacak derken hamile olduğumu öğrendim çok şükür❤
Merhaba canım durumumuz aynı. Dün ve ondan önceki gün ovulasyon testlerim pik çıktı. Dün gebelik testi yaptım negatif gibi bir şey. Adet günüm bugün. Nolacak ben de bilmiyorum.
Benim pikler silindi, canım. Sanırım yumurtlama.Bende hala regl olmadim hic olacakmis belirtisi de yok. Umarim bebis vardir sende
İnşallah vardır cnmBende hala regl olmadim hic olacakmis belirtisi de yok. Umarim bebis vardir sende
Bende geçen ay yaşadım kimyasal gebeliği beta HCG 2 günde 4 kat arttı doktor hamilesin dedi ama adet oldum ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesefKızlar bu kimyasalı soylermisiniz nasıl bende bu ay kimyasal oldum galiba adetim 28gunde bir olur temuz 14 du son hesaba gore 11bu ay ama gelmedi test yaptım bi iki defa net çizgi cıktı sonra surekli silik ve bu sabah yine yaptım yine silik Çocukları okula götürürken birşey aktı anladım ama baktım pembe ama adet gibi geliyor şimdi
DanimarkaHangi ülkedesin canım.
Nasıl geçirdin benim hiç ağrım yok adet gibiBende geçen ay yaşadım kimyasal gebeliği beta HCG 2 günde 4 kat arttı doktor hamilesin dedi ama adet oldum ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim malesef
İnşallah bebişle geçireceksiniz moraler yüksek kızlar yok öyle koyuvermek
Kaç yaşındasın canımKızlar normal zamanda yumurta rezervine baktırdım 10.75 ne oluyor doktora daha gösteremedi m
Bende kırmızı kartKizlar ovulasyon doneminde olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?