Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm vala her dr farklı yöntemi var sanki adet olunca gidince ne dicek bklm peşin hüküm verme hayırlısı olsun

Günaydın kızlar kimler burada?
Buradayım canım:)yarın takvımde yumurtlama gunum gorunuyor:)ama bugunde ılıskıye gırecegım yarında kacırmak ıstemıyorum bu arada 1senelık evlıyım son adetımın baslangıc tarıhı 10agustos bıtısı 15agustos 15agustostwn berı korunmuyoruz :)ılk deneme yanı

Ovulasyon testi uyguluyor musun
Hayır hıc uygulamadım telefondakı takvım uygulamasından bakıyorum ılk denemem oldugu ıcın tecrubesızım hıc bır bılgım yok yanı doktorada gıtmıstım ılk evlendıgım zaman ovulasyon testı vs solemedı sadece adetın 14.gunu gun asırı ılıskı dedı kontrollerım fln hwpsı nrmal cıktı bu zamaan kadar gerı cekılme yontemıyle korunuyorduk ılk defa 10gundur korunmadan yapıyoruz ama ben hıc bosaldıktan sonra yatmıyorum kalkıyorum vs

Bu ay tutabilir ama tutmazsa bence internetten ovulasyon testi al, adetten sonra her gün hemen hemen aynı saatte uygula, uygularkn birkaç saat önce sıvı alımını durdur. Pik gördüğünde yumurtlama olur. Bir de ayağa kalk ma hemen belinin altına yastık koy, ayaklarını havaya dik, 15 ile 30 dakika arası öyle dur. Ben de ilk zamanlar sen gibi yapıyordum, tamamı dışarıgidiyordu.

Evet benımde olece akıyor bu ay bakalım gun asırı fln degıl hergun gırıyorum mesela ılıskıye olmazsa fıger ay dedıklerını yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…