- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
- 53
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Benim de 2 yıl olacak 3 yıl korunduk ama ben ilaç kullanmadım eşim korunduEvet ilk 1 yıla giriyoruz. Evliliğimizde hiç korunmadık.
Amin İNŞALLAH cnmİnşallah bu topik uğurlu gelsin hepimize kavuşalım bebeklerimize
Hmm vala her dr farklı yöntemi var sanki adet olunca gidince ne dicek bklm peşin hüküm vermeBen ilk kez özele gittim. Açıkçası çokmu aceleciyim bilmiyorm. Adet değilken gitmiştim. Jinekolojik muayene etmedi. Bakmadı yani. Sonra yumurtlama zamanını takip et, yuumurtlamada gel yumurtana bakayım demedi, progestreron testi yaptır demedi direkt 2. günü gel dedi. Ben de para tuzağımı bu diyorum analamadım gitti.
Kac gün sürdü cnmBenim zaten ağrılı adet görüyorum ama bunda daha fazla ağrı ve pıhtı çok oldu ilk günden başladı
6 gün sürdü normal adet günüm kadar. Zaten 10 günden fazla sürerse doktora görünmek gerekiyorKac gün sürdü cnm
:d biz onlar icin idrarimizi tutup bardaklara yapioz wallaCanavarlar yeni uydu
Hahahahahahha deli ya valla deli:d biz onlar icin idrarimizi tutup bardaklara yapioz walla
Sabırsızım cokk günaha giriyorum:d biz onlar icin idrarimizi tutup bardaklara yapioz walla
GünaydınGünaydın kızlar kimler burada?
Buradayım canım:)yarın takvımde yumurtlama gunum gorunuyor:)ama bugunde ılıskıye gırecegım yarında kacırmak ıstemıyorum bu arada 1senelık evlıyım son adetımın baslangıc tarıhı 10agustos bıtısı 15agustos 15agustostwn berı korunmuyoruz :)ılk deneme yanıGünaydın kızlar kimler burada?
Ovulasyon testi uyguluyor musunBuradayım canım:)yarın takvımde yumurtlama gunum gorunuyor:)ama bugunde ılıskıye gırecegım yarında kacırmak ıstemıyorum bu arada 1senelık evlıyım son adetımın baslangıc tarıhı 10agustos bıtısı 15agustos 15agustostwn berı korunmuyoruz :)ılk deneme yanı
Hayır hıc uygulamadım telefondakı takvım uygulamasından bakıyorum ılk denemem oldugu ıcın tecrubesızım hıc bır bılgım yok yanı doktorada gıtmıstım ılk evlendıgım zaman ovulasyon testı vs solemedı sadece adetın 14.gunu gun asırı ılıskı dedı kontrollerım fln hwpsı nrmal cıktı bu zamaan kadar gerı cekılme yontemıyle korunuyorduk ılk defa 10gundur korunmadan yapıyoruz ama ben hıc bosaldıktan sonra yatmıyorum kalkıyorum vsOvulasyon testi uyguluyor musun
Bu ay tutabilir ama tutmazsa bence internetten ovulasyon testi al, adetten sonra her gün hemen hemen aynı saatte uygula, uygularkn birkaç saat önce sıvı alımını durdur. Pik gördüğünde yumurtlama olur. Bir de ayağa kalk ma hemen belinin altına yastık koy, ayaklarını havaya dik, 15 ile 30 dakika arası öyle dur. Ben de ilk zamanlar sen gibi yapıyordum, tamamı dışarıgidiyordu.Hayır hıc uygulamadım telefondakı takvım uygulamasından bakıyorum ılk denemem oldugu ıcın tecrubesızım hıc bır bılgım yok yanı doktorada gıtmıstım ılk evlendıgım zaman ovulasyon testı vs solemedı sadece adetın 14.gunu gun asırı ılıskı dedı kontrollerım fln hwpsı nrmal cıktı bu zamaan kadar gerı cekılme yontemıyle korunuyorduk ılk defa 10gundur korunmadan yapıyoruz ama ben hıc bosaldıktan sonra yatmıyorum kalkıyorum vs
Evet benımde olece akıyor bu ay bakalım gun asırı fln degıl hergun gırıyorum mesela ılıskıye olmazsa fıger ay dedıklerını yapayımBu ay tutabilir ama tutmazsa bence internetten ovulasyon testi al, adetten sonra her gün hemen hemen aynı saatte uygula, uygularkn birkaç saat önce sıvı alımını durdur. Pik gördüğünde yumurtlama olur. Bir de ayağa kalk ma hemen belinin altına yastık koy, ayaklarını havaya dik, 15 ile 30 dakika arası öyle dur. Ben de ilk zamanlar sen gibi yapıyordum, tamamı dışarıgidiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?