- Konu Sahibi PeLushbaby
-
totem yapalım hamişizz hamişiz:dBende kırmızı kart
Piki gördünmüBen varım:) D Denizyildizi_444
Evet bu sabah gördümPiki gördünmü
Aaa aramızda bir iki gün var o zaman. Pik fotoğrafını atar mısın hepimize örnek olsun. Benim ki boyle bende dun ve oncesinde pikti. Bugun silindi seninki yarin silinirse bir gun olacak aramizda.Evet bu sabah gördüm
Eve geçince hemen atayım:) Evet inşallah tutar tüm isteyenlerinAaa aramızda bir iki gün var o zaman. Pik fotoğrafını atar mısın hepimize örnek olsun. Benim ki boyle bende dun ve oncesinde pikti. Bugun silindi seninki yarin silinirse bir gun olacak aramizda.
İnşallah.Eve geçince hemen atayım:) Evet inşallah tutar tüm isteyenlerin
Olmaz mı hiç oturup kalkamıyorum o derece iki gündürSag kasigim cok agriyor yumurtlama zamani olur mu
Ay inşallah tutar.Olmaz mı hiç oturup kalkamıyorum o derece iki gündür
Ben varım ama test yapmıyorum artık çünkü anlıyorum yumurtlama zamanımı artık değişik bir ağrı oluyor oturup kalkmakta zorlanıyorum o derece büyük ihtimal bat larımız aynı olacak canımKizlar ovulasyon doneminde olan var mi
İnşallah bu topik uğurlu gelsin hepimize kavuşalım bebeklerimizeAy inşallah tutar.
Benim zaten ağrılı adet görüyorum ama bunda daha fazla ağrı ve pıhtı çok oldu ilk günden başladıNasıl geçirdin benim hiç ağrım yok adet gibi
Ben ilk defa bu kadar belirgin yaşadım. 7 gün önce bel ağrım başladı, 5 ve 4 gün kala akıntılarım oldu. 2 gün önce sağ kasığmda ağrı başladı. Dün pik, bugün silindi ama kasık ağrım devam ediyor.Ben varım ama test yapmıyorum artık çünkü anlıyorum yumurtlama zamanımı artık değişik bir ağrı oluyor oturup kalkmakta zorlanıyorum o derece büyük ihtimal bat larımız aynı olacak canım
Aaa aramızda bir iki gün var o zaman. Pik fotoğrafını atar mısın hepimize örnek olsun. Benim ki boyle bende dun ve oncesinde pikti. Bugun silindi seninki yarin silinirse bir gun olacak aramizda.
Yarın hiç ağrın kalmayacak bence bügünü de değerlendireceğim bn dün de olmuştu bence sende bugünü atlamaBen ilk defa bu kadar belirgin yaşadım. 7 gün önce bel ağrım başladı, 5 ve 4 gün kala akıntılarım oldu. 2 gün önce sağ kasığmda ağrı başladı. Dün pik, bugün silindi ama kasık ağrım devam ediyor.
Sıvı alımını bırakıp yapıılması gerekiyor. İki test arasında 8 saat olmalıymış bir de ben 5 saat olduğunda yaptım birini.Yan tatafta yazanlar saat sanirim
Bu testler saat araligina dikkat edilerek yapilmiuormu. Yani bana mesela saat 12-16 arasi 2 saat onceden sivi alimini birakarak yapacaksn ya da aksam 8-10 arasi yone ayni sekilde 2 saat oncesinden sivi almasan yapacaksn sonuc almak icin denilmisti
Benim de dün oldu ve bugün olacak.Yarın hiç ağrın kalmayacak bence bügünü de değerlendireceğim bn dün de olmuştu bence sende bugünü atlama
Piki veya koyulaşmayı görürsen testi günde 2ye çıkarmalısın ki saatini kaçırmayasın.Sıvı alımını bırakıp yapıılması gerekiyor. İki test arasında 8 saat olmalıymış bir de ben 5 saat olduğunda yaptım birini.
Kaç aydır bekliyorsun ilk bebeğin mi?Benim de dün oldu ve bugün olacak.
Evet ilk 1 yıla giriyoruz. Evliliğimizde hiç korunmadık.Kaç aydır bekliyorsun ilk bebeğin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?