Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben varım ama test yapmıyorum artık çünkü anlıyorum yumurtlama zamanımı artık değişik bir ağrı oluyor oturup kalkmakta zorlanıyorum o derece büyük ihtimal bat larımız aynı olacak canım
Ben ilk defa bu kadar belirgin yaşadım. 7 gün önce bel ağrım başladı, 5 ve 4 gün kala akıntılarım oldu. 2 gün önce sağ kasığmda ağrı başladı. Dün pik, bugün silindi ama kasık ağrım devam ediyor.

Aaa aramızda bir iki gün var o zaman. Pik fotoğrafını atar mısın hepimize örnek olsun. Benim ki boyle bende dun ve oncesinde pikti. Bugun silindi seninki yarin silinirse bir gun olacak aramizda.

Yan tatafta yazanlar saat sanirim
Bu testler saat araligina dikkat edilerek yapilmiuormu. Yani bana mesela saat 12-16 arasi 2 saat onceden sivi alimini birakarak yapacaksn ya da aksam 8-10 arasi yone ayni sekilde 2 saat oncesinden sivi almasan yapacaksn sonuc almak icin denilmisti

Yarın hiç ağrın kalmayacak bence bügünü de değerlendireceğim bn dün de olmuştu bence sende bugünü atlama

Sıvı alımını bırakıp yapıılması gerekiyor. İki test arasında 8 saat olmalıymış bir de ben 5 saat olduğunda yaptım birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…