Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim ole seylere gerekcyok dıyor ayagı dıkmeye fln surda ıkı tane lsevgılı sevısıyor cocukları oluyor sen bole stres yaparsan olmaz dıyor akısına bırak dedıgı ıcın ovulasyon ve ole ayakları dıkme olayını yapmadım acıkcası

Ben de en başta eşingibi düşnüüyordum da herkesin bünyesi bir olmuyor. Anlayınca ayın 10'undan beri dikiliyorm tepelere

Yumurlamamıda sanırım ovulasyonla anlatım dımı ıkısıde cızgı olunca ılıskı yasıcam onu mu dıyorsun
Her zaman iki çizgi oluyor ovulasyonda o test LH hormonuunu ölçüyor. Kadınlarda her zaman LH hormonu var mış Orada T ve C bölümleri var. C her zaman koyu çıkar. T de onun kadar koyu olduuğunda ya da ondan daha koyu olduğunda o zaman yumurtlama oluyor. O koyuluktan sonra silinince de çatlama olmuş oluyor. Sen testlerini atarsın inceleriz, burada.

Tamam eylulde adet olursam adetten sonrakı ovulasyonlaımcıcın destek ıstıcem:)

Her ıkısıde koyu oldugunda mı ılıskı yasıycam sılıklesınce mı?

28 30degısıyor canım 9afustosta oldum adet sence ne zaman yumurtlama gunum ?her takvımde farklı
Çoğunlukla adet tarihinden 14 gün önce yumurtlarsın. Mesela ben 21 ağustosta ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüm, üzerine 14 eklediğimde 4 eylülü bekliyorum. Bu zamana kadar benim hep öyle oldu. 28 günde bir adet oluyorsan -14 yaptığında 14. gün yumurtarsın 29 gündeyse 15. gün 30 gündeyse 16. gün yumurtlarsın işte o nedenle ovulasyon önemli. Bak ben ovulasyon yapmasaydım adetim gecikti diyordum. Adete 1 gün kala yumurtlamışım. Geç yumurtladığım için adetim gecikecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…