- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Eşim ole seylere gerekcyok dıyor ayagı dıkmeye fln surda ıkı tane lsevgılı sevısıyor cocukları oluyor sen bole stres yaparsan olmaz dıyor akısına bırak dedıgı ıcın ovulasyon ve ole ayakları dıkme olayını yapmadım acıkcasıBu ay tutabilir ama tutmazsa bence internetten ovulasyon testi al, adetten sonra her gün hemen hemen aynı saatte uygula, uygularkn birkaç saat önce sıvı alımını durdur. Pik gördüğünde yumurtlama olur. Bir de ayağa kalk ma hemen belinin altına yastık koy, ayaklarını havaya dik, 15 ile 30 dakika arası öyle dur. Ben de ilk zamanlar sen gibi yapıyordum, tamamı dışarıgidiyordu.
Her gün girme, yumurtalama zamanı arka arkaya gir, sonrasında bir gün gir bir gün girme.Evet benımde olece akıyor bu ay bakalım gun asırı fln degıl hergun gırıyorum mesela ılıskıye olmazsa fıger ay dedıklerını yapayım
Ben de en başta eşingibi düşnüüyordum da herkesin bünyesi bir olmuyor. Anlayınca ayın 10'undan beri dikiliyorm tepelereEşim ole seylere gerekcyok dıyor ayagı dıkmeye fln surda ıkı tane lsevgılı sevısıyor cocukları oluyor sen bole stres yaparsan olmaz dıyor akısına bırak dedıgı ıcın ovulasyon ve ole ayakları dıkme olayını yapmadım acıkcası
Yumurlamamıda sanırım ovulasyonla anlatım dımı ıkısıde cızgı olunca ılıskı yasıcam onu mu dıyorsunHer gün girme, yumurtalama zamanı arka arkaya gir, sonrasında bir gün gir bir gün girme.
Ne kadardır denıyorsunuz canımBen de en başta eşingibi düşnüüyordum da herkesin bünyesi bir olmuyor. Anlayınca ayın 10'undan beri dikiliyorm tepelere
Her zaman iki çizgi oluyor ovulasyonda o test LH hormonuunu ölçüyor. Kadınlarda her zaman LH hormonu var mış Orada T ve C bölümleri var. C her zaman koyu çıkar. T de onun kadar koyu olduuğunda ya da ondan daha koyu olduğunda o zaman yumurtlama oluyor. O koyuluktan sonra silinince de çatlama olmuş oluyor. Sen testlerini atarsın inceleriz, burada.Yumurlamamıda sanırım ovulasyonla anlatım dımı ıkısıde cızgı olunca ılıskı yasıcam onu mu dıyorsun
İlk 4-5 ay sizin gibi yaptık. Sonra başladık denemeye, 12 ayı dolduruyoruz.Ne kadardır denıyorsunuz canım
Tamam eylulde adet olursam adetten sonrakı ovulasyonlaımcıcın destek ıstıcem:)Her zaman iki çizgi oluyor ovulasyonda o test LH hormonuunu ölçüyor. Kadınlarda her zaman LH hormonu var mış Orada T ve C bölümleri var. C her zaman koyu çıkar. T de onun kadar koyu olduuğunda ya da ondan daha koyu olduğunda o zaman yumurtlama oluyor. O koyuluktan sonra silinince de çatlama olmuş oluyor. Sen testlerini atarsın inceleriz, burada.
Eylülün kaçında adet bekliyorsun.Tamam eylulde adet olursam adetten sonrakı ovulasyonlaımcıcın destek ıstıcem:)
Canım ılk bebek denemesı mı ?İlk 4-5 ay sizin gibi yaptık. Sonra başladık denemeye, 12 ayı dolduruyoruz.
Evet.Canım ılk bebek denemesı mı ?
28 30degısıyor canım 9afustosta oldum adet sence ne zaman yumurtlama gunum ?her takvımde farklıMartilikiz07 sen kaç günde bir adet oluyorsun ve düzenli mi
9eylul gosterıyor canımEylülün kaçında adet bekliyorsun.
Pardon 10agustosda baslamıs adetım28 30degısıyor canım 9afustosta oldum adet sence ne zaman yumurtlama gunum ?her takvımde farklı
Her ıkısıde koyu oldugunda mı ılıskı yasıycam sılıklesınce mı?Her zaman iki çizgi oluyor ovulasyonda o test LH hormonuunu ölçüyor. Kadınlarda her zaman LH hormonu var mış Orada T ve C bölümleri var. C her zaman koyu çıkar. T de onun kadar koyu olduuğunda ya da ondan daha koyu olduğunda o zaman yumurtlama oluyor. O koyuluktan sonra silinince de çatlama olmuş oluyor. Sen testlerini atarsın inceleriz, burada.
Çoğunlukla adet tarihinden 14 gün önce yumurtlarsın. Mesela ben 21 ağustosta ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüm, üzerine 14 eklediğimde 4 eylülü bekliyorum. Bu zamana kadar benim hep öyle oldu. 28 günde bir adet oluyorsan -14 yaptığında 14. gün yumurtarsın 29 gündeyse 15. gün 30 gündeyse 16. gün yumurtlarsın işte o nedenle ovulasyon önemli. Bak ben ovulasyon yapmasaydım adetim gecikti diyordum. Adete 1 gün kala yumurtlamışım. Geç yumurtladığım için adetim gecikecek.28 30degısıyor canım 9afustosta oldum adet sence ne zaman yumurtlama gunum ?her takvımde farklı
ben bir önceki gün yumurtlama günümün olması lazmdı ama hala olmadıKizlar ovulasyon doneminde olan var mi
Koyu olduğunda ve silikleşmeyebaşlayınca 3 gün.Her ıkısıde koyu oldugunda mı ılıskı yasıycam sılıklesınce mı?
Benim de gecikti bu ay adete 1 gün kala yumurtladım 13 gün gecikme yaşıyorum.ben bir önceki gün yumurtlama günümün olması lazmdı ama hala olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?