- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
benim eşim şehir dışında çalışıyor.. spermlerde de sorun var... herif burdayken pes etmiyim bari gitmeden şansımı deneyeyim diyorum... ondada yumurtlama günüm gecikti.. sanırım artık pes edecem :/Benim de gecikti bu ay adete 1 gün kala yumurtladım 13 gün gecikme yaşıyorum.
Benım 9eylul adet tarıhım eksı 14yaptıgımda 26 agustos oluyor yumurtlama tarıhım ama takvımdede yarın gosterıyor yanı 24u kafam cok karıstıÇoğunlukla adet tarihinden 14 gün önce yumurtlarsın. Mesela ben 21 ağustosta ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüm, üzerine 14 eklediğimde 4 eylülü bekliyorum. Bu zamana kadar benim hep öyle oldu. 28 günde bir adet oluyorsan -14 yaptığında 14. gün yumurtarsın 29 gündeyse 15. gün 30 gündeyse 16. gün yumurtlarsın işte o nedenle ovulasyon önemli. Bak ben ovulasyon yapmasaydım adetim gecikti diyordum. Adete 1 gün kala yumurtlamışım. Geç yumurtladığım için adetim gecikecek.
İnşalalh olur adete kaç gün kaldı senin.benim eşim şehir dışında çalışıyor.. spermlerde de sorun var... herif burdayken pes etmiyim bari gitmeden şansımı deneyeyim diyorum... ondada yumurtlama günüm gecikti.. sanırım artık pes edecem :/
normalde 12, ama yumurtlama olmadığına göre sanırım gecikecekİnşalalh olur adete kaç gün kaldı senin.
Senin beklediğin adet tarihi 9 eylül ise; o zamanşöyle yap dün ilişki yaşadıysan bugünü bırak 24 25 26 27sinde yaşa birde 29undayaşa eğer eşinin spperminde sıkıntı yoksa 28inde de yaşa. Olmazsa ovulasyon al hemen. Eczaneden alma pahalı oluyor. 50'li paketler var n11deBenım 9eylul adet tarıhım eksı 14yaptıgımda 26 agustos oluyor yumurtlama tarıhım ama takvımdede yarın gosterıyor yanı 24u kafam cok karıstı
4 eylülde mi bekliyordun. Vallaben de o zamanı bekliyorum yeni yumurtlayınca normal adet tarihim dündü. İnşallah hemen olur hiç koyulaşm yokmutestlerindenormalde 12, ama yumurtlama olmadığına göre sanırım gecikecek
hiç yok4 eylülde mi bekliyordun. Vallaben de o zamanı bekliyorum yeni yumurtlayınca normal adet tarihim dündü. İnşallah hemen olur hiç koyulaşm yokmutestlerinde
Kaçırmış olma ihtimalin var mıhiç yoknormalde akıntılardan öyle hissederdim ki yumurtlama günümü şuan tık yok
regl bittiği gün başladım canım ovulasyon testi yapmaya.. artık isyan edecem bütün aksilikler beni bulurKaçırmış olma ihtimalin var mı
belki böylesi daha iyidir ne zaman gidecek eşinregl bittiği gün başladım canım ovulasyon testi yapmaya.. artık isyan edecem bütün aksilikler beni bulur
eylülün başındabelki böylesi daha iyidir ne zaman gidecek eşin
DUn yasamadım21ı carsamba yasadım bugunle bırlıkte salı gunune kadar hergun mu yapsam acabaSenin beklediğin adet tarihi 9 eylül ise; o zamanşöyle yap dün ilişki yaşadıysan bugünü bırak 24 25 26 27sinde yaşa birde 29undayaşa eğer eşinin spperminde sıkıntı yoksa 28inde de yaşa. Olmazsa ovulasyon al hemen. Eczaneden alma pahalı oluyor. 50'li paketler var n11de
Olabilir bu ay tutar blkiDUn yasamadım21ı carsamba yasadım bugunle bırlıkte salı gunune kadar hergun mu yapsam acaba
OlabilirAy kızlar takvimim uygulamasına göre yaptım bu ay ona göre adetim 4 gün gecikti acaba gecmi yumurtladım be
Gebelik testlerine küstüm aha da bugün 14. AyOlabilir
Insallah canım senınde umarım olurOlabilir bu ay tutar blki
Niye..Gebelik testlerine küstüm aha da bugün 14. Ay
Ay inşallah canım nolur dua edin ben de hep dua ediyorum.Insallah canım senınde umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?