- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Bebiş gelmiyor negatif gör durNiye..
Gelir canım doktora gittiniz miBebiş gelmiyor negatif gör dur
Çok olumsuz dusunuyorsunuzBebiş gelmiyor negatif gör dur
Kız ben sana ne diyeceğim sen bugün internetten sipariş etsen testler elin yarın gelir zaten hemen başlarsın belki ovuyu yakalarsın.Çok olumsuz dusunuyorsunuz
Buradayım GünaydınPeLushbaby nerelerdesin
ohooo öğlen olduBuradayım Günaydın ☀ kızlar
Çocukları gondermedim okula uyumuşukohooo öğlen oldu
Çocukları gondermedim okula uyumuşukakşam kimse yoktu alacağınız olsun
Ağrıların geçti mi canım Merak ettimDSDDFDGHJJHGFDFGHJ
Arada bir vuruyor da dün kadar değil. Dün de değerlendirdim. Bugün ve Cumartesi de değerlendirip gün aşırıya döneceğim adete kadar.@
Ağrıların geçti mi canım Merak ettim
İnşallah canım.Merhabalar umarım Eylül bize şanslı gelir.
2017 Ağustostan 2019 nisan ayina kadar yazz 24 kullandım nisandan sonra 19 nisan ve 27 maysita adet oldum. Bundan sonra düzensizlik basladi hap kullanarak 8 agustosta adet olabildim. Doktor hormon teslerime vs baktı cok sukur bir sorun yok :) eme ekim ayına kadar bu düzensizlik devam edecekmiş beklemekteyim eger bu ay olmazsa 2 gununden baslayip tarcin bal corek otu kullanacagkm 10 gunluk hayirlisi olsun hakkimizda inş hepimizin kucakları dolar :)
Yarında dısardayım kargo gelmezkıKız ben sana ne diyeceğim sen bugün internetten sipariş etsen testler elin yarın gelir zaten hemen başlarsın belki ovuyu yakalarsın.
Ozamanboşver eczanede tanesini 5 everirler tek seferle olmaz. ben 50 taneyi 40 kusura alıyorum.Yarında dısardayım kargo gelmezkıeczanade ne kadar acaba
Canım hangı sıteden hangı markanınkını alayımOzamanboşver eczanede tanesini 5 everirler tek seferle olmaz. ben 50 taneyi 40 kusura alıyorum.
Ben N11'den laboquiki alıyorum.Canım hangı sıteden hangı markanınkını alayım
Ben gebelik testi sipariş edecem aynı yerden pazartesi sende ovulasyon edersin.Ben N11'den laboquiki alıyorum.
Tesekkurler canımBen N11'den laboquiki alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?