- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Hayır silmedim bi bakayımPeLushbaby isimleri silmişmiydin
1. sayfada degımiHayır silmedim bi bakayım
20milerde felan galiba1. sayfada degımi
Onu kopyalayıp ilk konu açtığın bölüme düzenle diyerek yapıştrıp kaydetsene orada dursun belki eylülün sonuna kadar sayfalarca konu olacak20milerde felan galiba
Sonra tekrar gitcenmi doktora.Kanamam azaldı gibi benimde dünkü gibi yogun gelmiyor iyice temizlense bari
Her sayfaya yapıştıralım veaOnu kopyalayıp ilk konu açtığın bölüme düzenle diyerek yapıştrıp kaydetsene orada dursun belki eylülün sonuna kadar sayfalarca konu olacakBenim çene düşük sanırım.
Gitmeyi düşünüyorum bi baksınlar bakalım ne olacakSonra tekrar gitcenmi doktora.
Bilmem test negatif dedin miGitmeyi düşünüyorum bi baksınlar bakalım ne olacakbirde hamileymişim
Silik di 3gun önce ama yoktur birsey bende kuruyom herhaldeBilmem test negatif dedin mi
Silik derken görünüyormuydu 2. çubuk hiç yokmuyduSilik di 3gun önce ama yoktur birsey bende kuruyom herhalde
Erken gebelik testinde gözüküyor diger normalerinde cok silik gölgeSilik derken görünüyormuydu 2. çubuk hiç yokmuydu
Onu bilmiyorum ben adetliyken kullanılmaması gerkiyorsa kullanma.Benim folik asit gelmiş adetliyken mi başlasam
e hamilesindir o zaman. Keşke doktora gitseydn.Erken gebelik testinde gözüküyor diger normalerinde cok silik gölge
Bende pişman oldum biliyon mu ne yapsam bilemedim ama pıhtısı geliyor ara ara digeri sadece kane hamilesindir o zaman. Keşke doktora gitseydn.
Hamilelik varmış bnlaragöre. Ya dediğin gibi kimyasal yaşadın. Ya da hamileyken adet olabiliyorsun.Böyleydi
Kullanabilirsin folik asiti hatta hemen başlabence :) bi de hamileysen inşşBenim folik asit gelmiş adetliyken mi başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?