Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normalde T çizgisi daha koyu olmalı..ben 2 ay T çizgisini çok net daha koyu görmüştüm.. bu ay hem yumurtlama günüm gecikti hemde eşimde sperm sorunu var diye tam gününü yakalamak için aşırı panik yapıyorum sanırım

K
Bakalım beni neler bekliyor
neyse atlatmışsınız ne güzel inşallah bu ay her şey gönlünüzden geçen gibi olur. :)
Sağol canım inşallah. Her insanda aynı şey olcak diye bişey yok tatlım. benim yakın bi arkadaşımın benden 1 ay önce kimyasal düşüğü olmuştu ama o iki ay sonra hamile kaldı hiç bi sıkıntısı yok doğumuna bir ay var şimdi

şu köşeye de ben sıkışayım

Sıkma canını cnm allahtan umut kesilmez bakarsın bu ay meleğin seninle ne dedik isyan yok sabı sabır sabır

Kimyasal bende yaşadım bu ay adetim akşam biti kimyasallar gebelik aslında bir gebelik sayılmıyor 100%70 kadınlar bunu her ay yaşıyormuş sizin kanamanız nasıl oldu ve kaç gün surdu
canım ben geçen ay aşırı derece de karın ağrısı cektim adet oldum 2 gün benden biraz et parçası gibi Bir sey düştü ve karın ağrım geçti dr gitmedim iltihaptir diye kimyasal bunun gibi Bir sey mi

Kızlar benim yumurtlama tarihim perşembeydi ama bir türlü ovulasyonda çıkmıyordu, bugün ilk defa böyle koyu.. Sizce pik gününü görürmüyüm ya
Zaman zaman yumurtlama takvime uymayabiliyor demek ki yumurtlama geç oluşacak bir iki güne pik görürsünüz diye düşünüyorum ben

Ne güzel RABBİM bizede nasip ettsin İNŞALLAH

Test yaptın mı hiş

İnşallah bir bir güzel haberler alacağız çok stres yapmayın olmayınca olmuyor hatta olacağı varsa da olmuyor sakin kalmakta yarar var
Aynn ne kadar cok olsun diyoruz stres yapıyoruz olmuyor artık olumsuz dusunmek yok inşallah duzenli ilişki ve yumurtlama takibi yaptığımızda olacak inşallah birde bebek isteyen ler 2gund bir ilşikiye girmesi daha sağlıklı mış sperm kalitesi artıyormuş

ay kızlar ben hemşireye gösterdim.. normalde biliyorum ama bu ay paniğim.. içimde bir his var.. eşimde sperm problemi olsada 1 aydır baya takviler aldı.. umutluyum...
yumiş günüm :) bugün yarın ve ertesi günü ilişki.. sonra gün aşırı 3 gün daha ilişki dedi :)
kızlar yumiş günlerinizde eşinize bitter çikolata ve muz yedirin.. çok iyi geliyormuş erkeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…