- Konu Sahibi PeLushbaby
-
10 eylül14 eylül
Bence degerlendir cnmKızlar benim yumurtlama tarihim perşembeydi ama bir türlü ovulasyonda çıkmıyordu, bugün ilk defa böyle koyu.. Sizce pik gününü görürmüyüm ya
Sağol canım inşallah. Her insanda aynı şey olcak diye bişey yok tatlım. benim yakın bi arkadaşımın benden 1 ay önce kimyasal düşüğü olmuştu ama o iki ay sonra hamile kaldı hiç bi sıkıntısı yok doğumuna bir ay var şimdiBakalım beni neler bekliyor
neyse atlatmışsınız ne güzel inşallah bu ay her şey gönlünüzden geçen gibi olur. :)
şu köşeye de ben sıkışayımSelam arkadaşlar Bu ay Nasip olmadı Bebiş “RABBİM “en doğru zamanı bekliyordur inanıyorum adetimden 10 gün geçti silik çıkıyordu test ama bugün adet oldum sanırım Eylül için sayıma birlikte başlıyalım Yumurtalama günü adet günü birlikte hesaplama yapalımE̾Y̾L̾ÜL̾ B̾E̾B̾İŞL̾E̾R̾İ G̾E̾L̾S̾İN̾
Sıkma canını cnm allahtan umut kesilmez bakarsın bu ay meleğin seninle ne dedik isyan yok sabı sabır sabırnormalde T çizgisi daha koyu olmalı..ben 2 ay T çizgisini çok net daha koyu görmüştüm.. bu ay hem yumurtlama günüm gecikti hemde eşimde sperm sorunu var diye tam gününü yakalamak için aşırı panik yapıyorum sanırım
canım ben geçen ay aşırı derece de karın ağrısı cektim adet oldum 2 gün benden biraz et parçası gibi Bir sey düştü ve karın ağrım geçti dr gitmedim iltihaptir diye kimyasal bunun gibi Bir sey miKimyasal bende yaşadım bu ay adetim akşam biti kimyasallar gebelik aslında bir gebelik sayılmıyor 100%70 kadınlar bunu her ay yaşıyormuş sizin kanamanız nasıl oldu ve kaç gün surdu
Adet 2 gün geçti umutlandım dün adet oldum 1 yıldır istiyorum ama hiç olmadiHg geldin cnm neden ağladın
Zaman zaman yumurtlama takvime uymayabiliyor demek ki yumurtlama geç oluşacak bir iki güne pik görürsünüz diye düşünüyorum benKızlar benim yumurtlama tarihim perşembeydi ama bir türlü ovulasyonda çıkmıyordu, bugün ilk defa böyle koyu.. Sizce pik gününü görürmüyüm ya
ay İnşallah.. bu post uğurlu gelirZaman zaman yumurtlama takvime uymayabiliyor demek ki yumurtlama geç oluşacak bir iki güne pik görürsünüz diye düşünüyorum ben
Ne güzelK
Sağol canım inşallah. Her insanda aynı şey olcak diye bişey yok tatlım. benim yakın bi arkadaşımın benden 1 ay önce kimyasal düşüğü olmuştu ama o iki ay sonra hamile kaldı hiç bi sıkıntısı yok doğumuna bir ay var şimdi
Test yaptın mı hişcanım ben geçen ay aşırı derece de karın ağrısı cektim adet oldum 2 gün benden biraz et parçası gibi Bir sey düştü ve karın ağrım geçti dr gitmedim iltihaptir diye kimyasal bunun gibi Bir sey mi
İnşallah bir bir güzel haberler alacağız çok stres yapmayın olmayınca olmuyor hatta olacağı varsa da olmuyor sakin kalmakta yarar varay İnşallah.. bu post uğurlu gelir
İNŞALLAH olacak cnm yumurtlama hesaplıyormusumAdet 2 gün geçti umutlandım dün adet oldum 1 yıldır istiyorum ama hiç olmadi
Aynn ne kadar cok olsun diyoruz stres yapıyoruz olmuyor artık olumsuz dusunmek yok inşallah duzenli ilişki ve yumurtlama takibi yaptığımızda olacak inşallah birde bebek isteyen ler 2gund bir ilşikiye girmesi daha sağlıklı mış sperm kalitesi artıyormuşİnşallah bir bir güzel haberler alacağız çok stres yapmayın olmayınca olmuyor hatta olacağı varsa da olmuyor sakin kalmakta yarar var
Gününde olduğum için yapmadımTest yaptın mı hiş
ovulasyon testiyle hiç yapmadım nasip olursa bu ay yapicam yarında dr gidicem zaten bakalım ilaç falan vericek miİNŞALLAH olacak cnm yumurtlama hesaplıyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?