- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
sizin kısa sürmüş.Benim bi kaç gün daha sürseydi düşürmek için uğraşacaklardı.Evet ilk denemem benim de 11gun gecikti testler silk zamanlarda koyu çıkıyordu gun gitikce silikleşti benim 5gun surdu
Canım kimyasal düşükten sonra kanaman bittiyse beklemene hiç gerek yok kese oluşmadan düşük olduğu için normal adet sayılıyo ben kimyasal düşükten sonra hiç korunmadım ocak ayında oldu düşüğüm ama benim başka sıkıntılarım oldu kimyasal düşükten sonra 2 ay adet görmedim doktora gittim tarlusal verdi bu sefer bir ayda 3 kere adet gördüm korktum doktora gittim kist olduğunu bir ayda çok büyüdüğünü söylediler ameliyat olmam gerektiğini amrliyat sırasında bi sorun olursa yumartalıklarımın ve rahmimin alınabileceğini söylediler çok sitresli ve hep ağlayarak geçirdim o dönemi mayıs ayında ameliyat oldum çok şükür yumurtalıklarım duruyo 3 ay korunma süresi verdiler ameliyatım sezeryan şeklinde olmuştu 3 ay bitti bu ay başladık inşallah olur bu aymerhaba,
kimyasal düşüğünden bu yana ne kadar oldu acaba?
benimde bir düşüğüm var ve kanamam yeni bitti. bundan sonraki süreci merak ettiğim için soruyorum..
Evet de gitiniz mi ben gitmedim gerektiren bi durum yok die adet oldum cunkusizin kısa sürmüş.Benim bi kaç gün daha sürseydi düşürmek için uğraşacaklardı.
Hayırlısı buymuş.. Sizde şimdi bu kanamayı adet günü gibi değerlendiriyorsunuz değil mi?
Doktora yazmak istedimEvet de gitiniz mi ben gitmedim gerektiren bi durum yok die adet oldum cunku
Gönder cnmKızlar takvımımı gondersem yorumlarmısınız?
Geçmiş olsun cnm inşallah bu ay bebişin seninle olurCanım kimyasal düşükten sonra kanaman bittiyse beklemene hiç gerek yok kese oluşmadan düşük olduğu için normal adet sayılıyo ben kimyasal düşükten sonra hiç korunmadım ocak ayında oldu düşüğüm ama benim başka sıkıntılarım oldu kimyasal düşükten sonra 2 ay adet görmedim doktora gittim tarlusal verdi bu sefer bir ayda 3 kere adet gördüm korktum doktora gittim kist olduğunu bir ayda çok büyüdüğünü söylediler ameliyat olmam gerektiğini amrliyat sırasında bi sorun olursa yumartalıklarımın ve rahmimin alınabileceğini söylediler çok sitresli ve hep ağlayarak geçirdim o dönemi mayıs ayında ameliyat oldum çok şükür yumurtalıklarım duruyo 3 ay korunma süresi verdiler ameliyatım sezeryan şeklinde olmuştu 3 ay bitti bu ay başladık inşallah olur bu ay
Bence evet cnm ovolasyon testi de yaptığına göre İNŞALLAH hayırlı haberler alacağız bende bu şelik takip etmeye başladım bakalım nasıl olacakHer ıkı takvımdede yumurtlama gunlerım farklı gorunuyor bırınde bugun gorunuyor dıgerınde cumartesı kalp olanlar ılıskı yasadıgım tarıhler,10agustos adetımın basladıgı tarıh yorumlarsanız sevınırım dogru gunlerde bırlıkre olmus muyum merak edıyorum,
Cajım ovulasyon hıc yapmadım ben bu ay ılk defa denıyorum bebegıBence evet cnm ovolasyon testi de yaptığına göre İNŞALLAH hayırlı haberler alacağız bende bu şelik takip etmeye başladım bakalım nasıl olacak
İnşallah canım o kadar çok istiyorum kiGeçmiş olsun cnm inşallah bu ay bebişin seninle olur
Sabır edecez cnm sadece sabır bende korkuyorum açıkçasıİnşallah canım o kadar çok istiyorum ki
Evde ovolasyon testi hiç denemedin mi ben sipariş etmeyi düşünüyorumCajım ovulasyon hıc yapmadım ben bu ay ılk defa denıyorum bebegı
Yok canım dedıgım gıbı bu ay basladık calısmalaraEvde ovolasyon testi hiç denemedin mi ben sipariş etmeyi düşünüyorum
Bakalım sonuç ne cıkacak kızlar kayboldu ikimiz kaldık galibaYok canım dedıgım gıbı bu ay basladık calısmalara
EVet canım ılk denemem oldugu ıcın oldukca heecanlıyım aklımda hep bu var:) merak edıyorumBakalım sonuç ne cıkacak kızlar kayboldu ikimiz kaldık galiba ☺☺☺☺
Kızlar benim yumurtlama tarihim perşembeydi ama bir türlü ovulasyonda çıkmıyordu, bugün ilk defa böyle koyu.. Sizce pik gününü görürmüyüm yafotorğafı çektikten 2 dakşka sonra daha koyu oldu T çizgisi
Bakalım beni neler bekliyorCanım kimyasal düşükten sonra kanaman bittiyse beklemene hiç gerek yok kese oluşmadan düşük olduğu için normal adet sayılıyo ben kimyasal düşükten sonra hiç korunmadım ocak ayında oldu düşüğüm ama benim başka sıkıntılarım oldu kimyasal düşükten sonra 2 ay adet görmedim doktora gittim tarlusal verdi bu sefer bir ayda 3 kere adet gördüm korktum doktora gittim kist olduğunu bir ayda çok büyüdüğünü söylediler ameliyat olmam gerektiğini amrliyat sırasında bi sorun olursa yumartalıklarımın ve rahmimin alınabileceğini söylediler çok sitresli ve hep ağlayarak geçirdim o dönemi mayıs ayında ameliyat oldum çok şükür yumurtalıklarım duruyo 3 ay korunma süresi verdiler ameliyatım sezeryan şeklinde olmuştu 3 ay bitti bu ay başladık inşallah olur bu ay
Koyulaşınca renkler eşitlendiyse büyük gün gelmiştir :)aklımda hep bu va
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?