Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk denemem benim de 11gun gecikti testler silk zamanlarda koyu çıkıyordu gun gitikce silikleşti benim 5gun surdu
sizin kısa sürmüş.Benim bi kaç gün daha sürseydi düşürmek için uğraşacaklardı.

Hayırlısı buymuş.. Sizde şimdi bu kanamayı adet günü gibi değerlendiriyorsunuz değil mi?

merhaba,
kimyasal düşüğünden bu yana ne kadar oldu acaba?
benimde bir düşüğüm var ve kanamam yeni bitti. bundan sonraki süreci merak ettiğim için soruyorum..
Canım kimyasal düşükten sonra kanaman bittiyse beklemene hiç gerek yok kese oluşmadan düşük olduğu için normal adet sayılıyo ben kimyasal düşükten sonra hiç korunmadım ocak ayında oldu düşüğüm ama benim başka sıkıntılarım oldu kimyasal düşükten sonra 2 ay adet görmedim doktora gittim tarlusal verdi bu sefer bir ayda 3 kere adet gördüm korktum doktora gittim kist olduğunu bir ayda çok büyüdüğünü söylediler ameliyat olmam gerektiğini amrliyat sırasında bi sorun olursa yumartalıklarımın ve rahmimin alınabileceğini söylediler çok sitresli ve hep ağlayarak geçirdim o dönemi mayıs ayında ameliyat oldum çok şükür yumurtalıklarım duruyo 3 ay korunma süresi verdiler ameliyatım sezeryan şeklinde olmuştu 3 ay bitti bu ay başladık inşallah olur bu ay

sizin kısa sürmüş.Benim bi kaç gün daha sürseydi düşürmek için uğraşacaklardı.

Hayırlısı buymuş.. Sizde şimdi bu kanamayı adet günü gibi değerlendiriyorsunuz değil mi?
Evet de gitiniz mi ben gitmedim gerektiren bi durum yok die adet oldum cunku

Geçmiş olsun cnm inşallah bu ay bebişin seninle olur

Her ıkı takvımdede yumurtlama gunlerım farklı gorunuyor bırınde bugun gorunuyor dıgerınde cumartesı kalp olanlar ılıskı yasadıgım tarıhler,10agustos adetımın basladıgı tarıh yorumlarsanız sevınırım dogru gunlerde bırlıkre olmus muyum merak edıyorum,

Eklentiler

• 9265ED39-D3B7-44B4-A0E1-4653D815411A.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 83334371-1B79-4F02-93AD-8F3EB8BC2BFB.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 34
Bence evet cnm ovolasyon testi de yaptığına göre İNŞALLAH hayırlı haberler alacağız bende bu şelik takip etmeye başladım bakalım nasıl olacak

Kızlar benim yumurtlama tarihim perşembeydi ama bir türlü ovulasyonda çıkmıyordu, bugün ilk defa böyle koyu.. Sizce pik gününü görürmüyüm ya

Eklentiler

• IMG_20190826_152056.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 31

Eklentiler

• IMG_20190826_152428.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 29
Bakalım beni neler bekliyor
neyse atlatmışsınız ne güzel inşallah bu ay her şey gönlünüzden geçen gibi olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…