- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
ben canım.. iMom kullanıyoerumhamile kalmadan doktora giden ve folik asit alan var mı?
ben canım.. iMom kullanıyoerum
kesinlikle ama kesinlikleeeeeeeee kontrol ettir canım... ben öyle yaptım.. ama eşimi unuttum biz hep kadınlar kontrole gidiyoruz.. gittim herşeyim iyi gidiyordu yumurta takibinede başladım sonra baktım olmuyor eşimden sperm testi istedi doktor ve sorun eşimde çıktı... ve herkese bas bas her konuda yazıyorum.. kızlar lütfen siz giderken eşinizede götürün.. folikasitin hiç bir zararı yok.. en azından benimki omega3 içeriyor.. çokta memnunumya bi yere daha yazdım
e 10 ay kalamadın 10 ay içiyor musun folik asidi nasıl olacak o iş?
ya da uğraşmaya başklamadan tüpleri yumurtaları vs kontrol ettirsem mi acaba?
Ben içiyorumhamile kalmadan doktora giden ve folik asit alan var mı?
Hg cnm inşallah bebeğin bu ay seninle olurKizlar mrb ben de aranıza yeni katıldım evliliğimiz in 5. Ayı ve tabiki bizde bebiş istiyoruz artık. İnşallah Eylül hepimize uğurlu gelirBat 12 Eylül
Ben de follatro kullanıyorumben canım.. iMom kullanıyoerum
H.b canım teşekkür ederim inşallah bu ay hepimiz bebiş haberlerini alırızHg cnm inşallah bebeğin bu ay seninle olur ❤
Aminnnnnnnn inşallah cnmH.b canım teşekkür ederim inşallah bu ay hepimiz bebiş haberlerini alırız
Hayırlısıyla nasip olsun inşallah... hoşgeldin canımKizlar mrb ben de aranıza yeni katıldım evliliğimiz in 5. Ayı ve tabiki bizde bebiş istiyoruz artık. İnşallah Eylül hepimize uğurlu gelirBat 12 Eylül
Canım eşin için keçi boynuzu kürü yaptın mı inanılmaz bir etkisi var benim eşimin bir problemi yoktu ama yine de yapmak istedik sayısı falan 2 kat arttı hatta doktoru ne yaptıysan devam et çok güzel artış olmuş demiştiay kızlar ben hemşireye gösterdim.. normalde biliyorum ama bu ay paniğim.. içimde bir his var.. eşimde sperm problemi olsada 1 aydır baya takviler aldı.. umutluyum...
yumiş günüm :) bugün yarın ve ertesi günü ilişki.. sonra gün aşırı 3 gün daha ilişki dedi :)
kızlar yumiş günlerinizde eşinize bitter çikolata ve muz yedirin.. çok iyi geliyormuş erkeklere
kürünü yapamadım cnm yeni mahsülün çıkmasını bekliyorum ama keçi boynuzu özü pekmezi yediriyorum.. sayı rahatlıkla artıyor canım.. bizde hız problemi inatçıCanım eşin için keçi boynuzu kürü yaptın mı inanılmaz bir etkisi var benim eşimin bir problemi yoktu ama yine de yapmak istedik sayısı falan 2 kat arttı hatta doktoru ne yaptıysan devam et çok güzel artış olmuş demişti
İnşallahARKADAŞLAR BAT LİSTESİNİ BU AKŞAM YAYINLANACAK 1 EYLÜL de YENİLEYECEĞİZ
İNŞALLAH SON BAT ‘IMIZ OLSUN
BEnhamile kalmadan doktora giden ve folik asit alan var mı?
Ben varımKızlar aranızda Bursa da yaşayan var mı?
Kızlar aranızda Bursa da yaşayan var mı?
ARKADAŞLAR BAT LİSTESİNİ BU AKŞAM YAYINLANACAK 1 EYLÜL de YENİLEYECEĞİZ
İNŞALLAH SON BAT ‘IMIZ OLSUN
Buradanerede yayınlanacak bu
benim BATIM 7sinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?