- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Sen varsın listede cnmBenımde bat 9eylul canım
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da önerebilceğiniz bir doktor var mı diye danışacaktım yada sizin gittiğinizBen varım
Hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastaneyeDoktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da önerebilceğiniz bir doktor var mı diye danışacaktım yada sizin gittiğiniz
Aynen öyle canım adet günü rabbim inşallah bekletmeden nasip ederMerhabalar2 aylık evliyim vajinusmus sorununu yenmiş biri olarak hemen bebek istiyoruz Allah nasip ederse bat dediğiniz şey adet başlama tarihi sanırım bilmiyorum kusura bakmayın. 8 eylül
Hg cnm geçmiş olsun bu arada evet BAT adet gunu demekMerhabalar2 aylık evliyim vajinusmus sorununu yenmiş biri olarak hemen bebek istiyoruz Allah nasip ederse bat dediğiniz şey adet başlama tarihi sanırım bilmiyorum kusura bakmayın. 8 eylül
İnşallah canım Allah hepimize nasip etsinHayırlısıyla nasip olsun inşallah... hoşgeldin canım
BATI YAKIN OLANLARRR GELİŞME VAR MIII ANLATIN HEYECAN YAPALIM BİRAZZZ
Çok doğruKızlar kafadan çıkarttığın an oluyor teorisi doğru mudur?
Bence degil canim ama bilemiyorum. Ben ilk cocuguma gayet neden olmuyor diye dusunup uzuldugum hatta psikolojik olarak pekte iyi olmadigim bi zamanda kalmıştım ama herkeste degisir tabikiKızlar kafadan çıkarttığın an oluyor teorisi doğru mudur?
Daha var tatlım erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunBenim de bat 2 eylül, ancak hiçbir belirti yok demekki sonraki aylara kaldı
Benim bat 16 Eylul canimÇok doğru
Biz daha yeni planlamaya basladik hemen kullanmaya başlıycam. İlk cocugumda 2 seneye yakin kullanmistim oncesinde bir sure olmadi sonrada hamileligin ilk 3 ayı derkenhamile kalmadan doktora giden ve folik asit alan var mı?
Hiç yapmadım, bu hafta sonuna kadar beklicem sanırım canımDaha var tatlım erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?