- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Amin İNŞALLAH cnmHoşbuldum canım inşallah güzel haberlerle şenlenir Eylülde buralar
Canım valla dediğim gibi akintim oldu bide terleme filan oluyodu haddinden fazla ama şüphelenmedim desem yeridir meğer bebisten kaynaklıMerhaba canım belirtilerin tam olarak nelerdi
Bılmıyorum kı canı. Adetım 7eylul baslama tarıhıKızzzzzz 15 ağustosta regl bittiyse sen yoksa hamişmisin
Hayırlısı olsun inşallah canımCanım valla dediğim gibi akintim oldu bide terleme filan oluyodu haddinden fazla ama şüphelenmedim desem yeridir meğer bebisten kaynaklı
Ne kaçırdımBılmıyorum kı canı. Adetım 7eylul baslama tarıhı
Ahahaahahhaahha allah belanı vermesin emiAy bende beyin eror verdi kendimi eylülde sandm bi an.. Soryy cnmyok anam bende bişeyler var bu ay
Hoş geldin cnm aramızaMerhaba arkadaşlar benim de bat 15 eylül
Çatlatma iğnesi vurdurdum dün şuracıkta durup bekleyeyim bende
Hoşbuldum canımHoş geldin cnm aramızalisteyi yenilemek için bekliyorum yazan çok arkadaş olduğu için bizimkilerin bu akşam sesi cıkmıyor pusudalar herhalde
Bacımmm yokkk dün işten gelir gelmez avıma aldm herifi... Gecede sürekli spor kanalı açmasına sinir oldum trip atıp uyudum.. Nasılsa işim yoktu onunlaZerdem2016 iş başında ortalıkta yok bakıyom da pusudamısın kız benim herif iş te ben geceyi bekliyom
Aramıza hoşgeldin cnm..Merhaba arkadaşlar benim de bat 15 eylül
Çatlatma iğnesi vurdurdum dün şuracıkta durup bekleyeyim bende
Gunaydınnn gozunu burda açan sevgılı arkadaslarım:)))GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
Sağol canım inşallah Darısı tüm isteyenler tez zamandaHayırlısı olsun inşallah canımNasip em hayırlı vakitte bizlerede inşallah
kız bacııııııııııııı ben çok net bir şekilde görüyorum silik çizgiyi vallahide ben burdayım hello annecim diyorGünaydınnnn. Yaptım bu sabah erken testi. 4 gün var reglimeEki Görüntüle 2302661
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?