- Konu Sahibi PeLushbaby
-
cnm ben bu ay 19. gün yumurtladım.. hala yumurtluomKızalar bu günde testim pik olmadı 19. Günümdeyim çok korkuyorum kaçırdım diye sizler kaçıncı günlerde yumurtluyosunuz
Ben bu sekilde gün olarak bilmiyorum canim akintidan takip ediyorum. Farkli oluyo ya o zamanKızalar bu günde testim pik olmadı 19. Günümdeyim çok korkuyorum kaçırdım diye sizler kaçıncı günlerde yumurtluyosunuz
Canım döngün kaç gün sürüyocnm ben bu ay 19. gün yumurtladım.. hala yumurtluomanlamadım gitti 3 gündür pik
Canım bi kaçsilidür akıntım az az var ama testlerim silikBen bu sekilde gün olarak bilmiyorum canim akintidan takip ediyorum. Farkli oluyo ya o zaman
tam T olana kadar devam canım silikse... T koyu olmak zorunda tatlım.. yarına olur inşallah.. benimde yarına silikleşir inşallah.. ben birazdan eve gidince bir daha yapacam.. 3 gün T koyu olurmu anlamadım gitti yaCanım bi kaçsilidür akıntım az az var ama testlerim silik
İnşallah canımtam T olana kadar devam canım silikse... T koyu olmak zorunda tatlım.. yarına olur inşallah.. benimde yarına silikleşir inşallah.. ben birazdan eve gidince bir daha yapacam.. 3 gün T koyu olurmu anlamadım gitti ya
hadi bakalım yarın güzel haber verirsin bize inş cnmMerhabaa. Benim BAT 2 Eylül. Predictor erken test aldım bugün ama yarın sabaha kadar bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum. Bu ay bıraktık korunmayı. Insallah hepimiz güzel haberler veririz
30 cnmİnşallah canımkaç yaşındasın canım sen
hadi bakalım yarın güzel haber verirsin bize inş cnm
kız 40 yaşında hamile kalınıyor doğal yolla artık ya.... öyle düşünme.. olacak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşInşallah canım. Ben de 32 yaşındayim. Geçmi kaldık diye de korkmuyor değilim ama hayırlısı artık
Yoo bence hic oyle düşünme canim 32 gayet normal bi yas benceInşallah canım. Ben de 32 yaşındayim. Geçmi kaldık diye de korkmuyor değilim ama hayırlısı artık
kız 40 yaşında hamile kalınıyor doğal yolla artık ya.... öyle düşünme.. olacak inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Yoo bence hic oyle düşünme canim 32 gayet normal bi yas bence
İnsallah hepimiz hemen hamile kalırız :)Eşim de 41 yaşında. 6 ay önce evlendik. Benden çok daha istekli o da bana daha umut veriyor. İnsallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Hemen olmazsa da umudumuzu kaybetmeyelim
Benim delime bakınValla kızlar madem eşimde ileri sperm hızı %1 ve madem doktor bana cok zor nerdeyse imkansız, tedavi sonucunu bekliecez dedi.. Ee öyleyse kaybedecek bişeyim yok.. İçimdeki hislerle hareket ediorm bu ay..
Dün değerlendirdim.. Bugünde değerlendirdim işten gelir gelmez
Atın ölümü arpadan olsun amannnn
Kız sorma durmadan pik gibi görmeye başladm.. Bi türlü silikleşmior.. Kapıdan girdim baktım benin herif dünden razı dedim gel hele kaçırmıymBenim delime bakınmanyakk ben uya kaldım akşam ama bu gece pusudayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?