Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızalar bu günde testim pik olmadı 19. Günümdeyim çok korkuyorum kaçırdım diye sizler kaçıncı günlerde yumurtluyosunuz

bende 3 gündür feci akıntı var... iş yerimde lavaboda bile çamaşır değiştiriyorum sen düşün... 3 gündürde pik çıkıyor.. ne yapacağımı bilemedim..

Canım bi kaçsilidür akıntım az az var ama testlerim silik
tam T olana kadar devam canım silikse... T koyu olmak zorunda tatlım.. yarına olur inşallah.. benimde yarına silikleşir inşallah.. ben birazdan eve gidince bir daha yapacam.. 3 gün T koyu olurmu anlamadım gitti ya

Merhabaa. Benim BAT 2 Eylül. Predictor erken test aldım bugün ama yarın sabaha kadar bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum. Bu ay bıraktık korunmayı. Insallah hepimiz güzel haberler veririz
hadi bakalım yarın güzel haber verirsin bize inş cnm

Inşallah canım. Ben de 32 yaşındayim. Geçmi kaldık diye de korkmuyor değilim ama hayırlısı artık
kız 40 yaşında hamile kalınıyor doğal yolla artık ya.... öyle düşünme.. olacak inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kız 40 yaşında hamile kalınıyor doğal yolla artık ya.... öyle düşünme.. olacak inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Yoo bence hic oyle düşünme canim 32 gayet normal bi yas bence

Eşim de 41 yaşında. 6 ay önce evlendik. Benden çok daha istekli o da bana daha umut veriyor. İnsallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Hemen olmazsa da umudumuzu kaybetmeyelim

Eşim de 41 yaşında. 6 ay önce evlendik. Benden çok daha istekli o da bana daha umut veriyor. İnsallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Hemen olmazsa da umudumuzu kaybetmeyelim
İnsallah hepimiz hemen hamile kalırız :)

Valla kızlar madem eşimde ileri sperm hızı %1 ve madem doktor bana cok zor nerdeyse imkansız, tedavi sonucunu bekliecez dedi.. Ee öyleyse kaybedecek bişeyim yok.. İçimdeki hislerle hareket ediorm bu ay..
Dün değerlendirdim.. Bugünde değerlendirdim işten gelir gelmez
Atın ölümü arpadan olsun amannnn

Benim delime bakın manyakk ben uya kaldım akşam ama bu gece pusudayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…