- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
HahahhManyak hahahahha
Canım renklerı anlyamadım ya ılıskı tarıhlerı kalp olan ko artı olan mı en yuksek dogurganlık 19agustos gorunuyor ama ılıskı yasamamıssın sanırım
Evet sperm kalitesi için öyle diyorlar cnm zaten zpermler 48saat yaşıyormuşyemin ediyorum kızlar varya... şebek maymunu olur ya... aynen şebek gibiyim...
ilişkiden sonra ayaklarım havada bide sallanıom titretiom kendininabim hız için etki eder dediler
herifte bana bakıp kalıyor... garip garip adam ne dieceğini bilemiyorsus sakın yorum yapma seni vururum diyorum gidiyor
benim aklıma takılan şey şu kimi diyorki sık ilişki doğru kimi diyorki gün aşırı.. bizdede sperm sorunu var malum.. ama ben 2 gündür yapıyorum... ara vermedim.. ee bugün çatlamışsa bugünde yapmam lazm.. valla arada kaldım
Ay canim tebrik ederim hayirli olsun :)Günaydınnnn. Yaptım bu sabah erken testi. 4 gün var reglimeEki Görüntüle 2302661
Canim ben ilk gebeligimde artik baktik olmuyo bir suredir o son bikac ay yumurtlama zamanimda hergun iliski denedik elimizden geldigince bide zeytinyaginin icine geceden bir kuru incir koyup sabah yiyodum onu bu sekilde kalabildimyemin ediyorum kızlar varya... şebek maymunu olur ya... aynen şebek gibiyim...
ilişkiden sonra ayaklarım havada bide sallanıom titretiom kendininabim hız için etki eder dediler
herifte bana bakıp kalıyor... garip garip adam ne dieceğini bilemiyorsus sakın yorum yapma seni vururum diyorum gidiyor
benim aklıma takılan şey şu kimi diyorki sık ilişki doğru kimi diyorki gün aşırı.. bizdede sperm sorunu var malum.. ama ben 2 gündür yapıyorum... ara vermedim.. ee bugün çatlamışsa bugünde yapmam lazm.. valla arada kaldım
Banada arada oluyor canim yumurtlama zamanlarimdaaşırı derecede karnımın alt kısımları kasıklarımda sanki biri bıçaklıyor.. batmalar oluyor.. ne oluyor yahu böyle hiç böyle olmazdım... daha yumurtlama günüm ama bu ağrılar neden acaba
Martta yaptirmistim tutmamisti bu ikinci canimAramıza hoşgeldin cnm..
İlk çatlatma iğnenmi?
Çatlamıl bugün cnm yumurtam.. Ovulasyon negatif çıktı ondan sanrm bu ağrılar... Allah hayırlısını versin ama yine çok aşırı akıntım var...Banada arada oluyor canim yumurtlama zamanlarimda
İnşallah bu sefer tutar tatlımMartta yaptirmistim tutmamisti bu ikinci canim
HahahahhaÇok hain planlarım var Eylül’le ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?