Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yemin ediyorum kızlar varya... şebek maymunu olur ya... aynen şebek gibiyim...
ilişkiden sonra ayaklarım havada bide sallanıom titretiom kendini nabim hız için etki eder dediler
herifte bana bakıp kalıyor... garip garip adam ne dieceğini bilemiyor sus sakın yorum yapma seni vururum diyorum gidiyor
benim aklıma takılan şey şu kimi diyorki sık ilişki doğru kimi diyorki gün aşırı.. bizdede sperm sorunu var malum.. ama ben 2 gündür yapıyorum... ara vermedim.. ee bugün çatlamışsa bugünde yapmam lazm.. valla arada kaldım

Evet sperm kalitesi için öyle diyorlar cnm zaten zpermler 48saat yaşıyormuş

Canim ben ilk gebeligimde artik baktik olmuyo bir suredir o son bikac ay yumurtlama zamanimda hergun iliski denedik elimizden geldigince bide zeytinyaginin icine geceden bir kuru incir koyup sabah yiyodum onu bu sekilde kalabildim

aşırı derecede karnımın alt kısımları kasıklarımda sanki biri bıçaklıyor.. batmalar oluyor.. ne oluyor yahu böyle hiç böyle olmazdım... daha yumurtlama günüm ama bu ağrılar neden acaba
Banada arada oluyor canim yumurtlama zamanlarimda

Banada arada oluyor canim yumurtlama zamanlarimda
Çatlamıl bugün cnm yumurtam.. Ovulasyon negatif çıktı ondan sanrm bu ağrılar... Allah hayırlısını versin ama yine çok aşırı akıntım var...
Ben değilde eşime akşamdan kalma zeytinyağlı incir yediriorm hergün aç karna... 2 gündür ilişki.. Bugünde ilişki olcak.. Artık elimden bu kadarı geliyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…