- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
kız bacııııııııııııı ben çok net bir şekilde görüyorum silik çizgiyi vallahide ben burdayım hello annecim diyor
erken gebelik testi demi cnm
ayyyyEvet canım predictor 6 gün erken testi. Pazartesi doktora gidicem hem regl günün gelmiş olur hem netleşir annesinin hellosu
BENde agrı oluyor gıbı canım daha dogrusu bu ay kendımı cok dınledıgım ıcın ole hıssettımkızlar sizde yumurtlama günlerinizde kasıklarınızda ağrı yada batma hissi oluyormu ?
Erken gebelık testı mı bu canım?Günaydınnnn. Yaptım bu sabah erken testi. 4 gün var reglimeEki Görüntüle 2302661
Ben de oldu.BENde agrı oluyor gıbı canım daha dogrusu bu ay kendımı cok dınledıgım ıcın ole hıssettım
Ne zamandır denıyorsunuz canımEvet canım predictor 6 gün erken testi. Pazartesi doktora gidicem hem regl günün gelmiş olur hem netleşir annesinin hellosu
ayyyyPeLushbaby bacı koş koş gebemiz var sanırım canım inşallah pazartesi bize güzel haberler verirsin...
hamiş 1 inşallah bizde 2-3-4-5-6... die gideriz
Ne zamandır denıyorsunuz canım
Yumurtlamanı nasıl takıp ettın canım?beklenen adet tarıhın nasıldı?bırde ılıskıde neye dıkkat edın ayakları kaldırma vcye gıtme vs bıraz detay verebılır mısınInşallah canım hepimizin olsun insallahhhhh
Bu ay bıraktık korunmayı canım henüz ilk denemeydi. Özellikle yumurtlama günüme dikkat ederek oldu.
Yumurtlamanı nasıl takıp ettın canım?beklenen adet tarıhın nasıldı?bırde ılıskıde neye dıkkat edın ayakları kaldırma vcye gıtme vs bıraz detay verebılır mısın
Canım rıca etsem takvımını atarmısın hangı gunler yasadıgını kendımle kıyaslıcamdaRegl uygulamasından takip ediyorum ben canım. Son adet başlangıcım 6 ağustos yumurtlama günüm 19 ağustos tu ovulasyon dönemi gün aşırı ilişki oldu. Açıkçası ekstra bişey yapmadım ama ilişkiden sonra bir süre kalkmadım. Adetime 4 gün var. Tatilde olduğum için kan vermeye gidemedim.
Yumurtlama oluyor sanırım cnmaşırı derecede karnımın alt kısımları kasıklarımda sanki biri bıçaklıyor.. batmalar oluyor.. ne oluyor yahu böyle hiç böyle olmazdım... daha yumurtlama günüm ama bu ağrılar neden acaba
Canım rıca etsem takvımını atarmısın hangı gunler yasadıgını kendımle kıyaslıcamda
HahahahhahaBacımmm yokkk dün işten gelir gelmez avıma aldm herifi... Gecede sürekli spor kanalı açmasına sinir oldum trip atıp uyudum.. Nasılsa işim yoktu onunla
Hadi inşallah cnm vardır BAT Kadar bekle heycan yapmaGünaydınnnn. Yaptım bu sabah erken testi. 4 gün var reglimeEki Görüntüle 2302661
Manyak hahahahhaYumurtlamanı nasıl takıp ettın canım?beklenen adet tarıhın nasıldı?bırde ılıskıde neye dıkkat edın ayakları kaldırma vcye gıtme vs bıraz detay verebılır mısın
Bekliyoruz cnm hadii İNŞALLAH vardırrEşim bekleyemedi heyecandan. Burda bi özel hastane bulduk 12 de Doktora gidip kan veri em inşallah güzel haber aliriz
CANım artı olanlar mı ılıskıler kalp olan mo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?