Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız bacııııııııııııı ben çok net bir şekilde görüyorum silik çizgiyi vallahide ben burdayım hello annecim diyor
erken gebelik testi demi cnm

Evet canım predictor 6 gün erken testi. Pazartesi doktora gidicem hem regl günün gelmiş olur hem netleşir annesinin hellosu

Evet canım predictor 6 gün erken testi. Pazartesi doktora gidicem hem regl günün gelmiş olur hem netleşir annesinin hellosu
ayyyy PeLushbaby bacı koş koş gebemiz var sanırım canım inşallah pazartesi bize güzel haberler verirsin...
hamiş 1 inşallah bizde 2-3-4-5-6... die gideriz

aşırı derecede karnımın alt kısımları kasıklarımda sanki biri bıçaklıyor.. batmalar oluyor.. ne oluyor yahu böyle hiç böyle olmazdım... daha yumurtlama günüm ama bu ağrılar neden acaba

Inşallah canım hepimizin olsun insallahhhhh

Bu ay bıraktık korunmayı canım henüz ilk denemeydi. Özellikle yumurtlama günüme dikkat ederek oldu.
Yumurtlamanı nasıl takıp ettın canım?beklenen adet tarıhın nasıldı?bırde ılıskıde neye dıkkat edın ayakları kaldırma vcye gıtme vs bıraz detay verebılır mısın

Yumurtlamanı nasıl takıp ettın canım?beklenen adet tarıhın nasıldı?bırde ılıskıde neye dıkkat edın ayakları kaldırma vcye gıtme vs bıraz detay verebılır mısın

Regl uygulamasından takip ediyorum ben canım. Son adet başlangıcım 6 ağustos yumurtlama günüm 19 ağustos tu ovulasyon dönemi gün aşırı ilişki oldu. Açıkçası ekstra bişey yapmadım ama ilişkiden sonra bir süre kalkmadım. Adetime 4 gün var. Tatilde olduğum için kan vermeye gidemedim.

Canım rıca etsem takvımını atarmısın hangı gunler yasadıgını kendımle kıyaslıcamda

aşırı derecede karnımın alt kısımları kasıklarımda sanki biri bıçaklıyor.. batmalar oluyor.. ne oluyor yahu böyle hiç böyle olmazdım... daha yumurtlama günüm ama bu ağrılar neden acaba
Yumurtlama oluyor sanırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…