- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
15agustosta adetım bıttı ve ıstemye karar verdık :)13aylık evlıyımHadi insallah:) siz yeni mi basladiniz denemelere,ne kadar zamandir istiyorsunuz kizlar
Kızzzzzz 15 ağustosta regl bittiyse sen yoksa hamişmisin15agustosta adetım bıttı ve ıstemye karar verdık :)13aylık evlıyım
Selam arkadaşlar Bu ay Nasip olmadı Bebiş “RABBİM “en doğru zamanı bekliyordur inanıyorum adetimden 10 gün geçti silik çıkıyordu test ama bugün adet oldum sanırım Eylül için sayıma birlikte başlıyalım Yumurtalama günü adet günü birlikte hesaplama yapalımE̾Y̾L̾ÜL̾ B̾E̾B̾İŞL̾E̾R̾İ G̾E̾L̾S̾İN̾
Olursa isim olarak ne dusunuyorsunz kızlar var mi aklinizda isim? Kiz olursa Özgü veya İdil istiyorum ben. Erkek olursa hic dusunmedim daha. Oglumun ismi Aras
Oğlum olursa adı Kemal olcak ben koyacam adını, kız olursa eşim.. Karar vermedi hala..Bende bu ay ilk defa klomene başladım adet günümden önce erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi vardı ama malesef bugün regl oldum bizde Eylül’ü bekleyenler kervanındayız allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim inşallah canımOğlum olursa adı Kemal olcak ben koyacam adını, kız olursa eşim.. Karar vermedi hala..
Cnm aramıza hoşgeldin umarm sana uğurlu gelir bu topik
Cnm
Amin İNŞALLAH cnm hoş geldin din aramızaBende bu ay ilk defa klomene başladım adet günümden önce erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi vardı ama malesef bugün regl oldum bizde Eylül’ü bekleyenler kervanındayız allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Valla hiç düşünmüyorum aklımda yok ne koysak acaba olursaOlursa isim olarak ne dusunuyorsunz kızlar var mi aklinizda isim? Kiz olursa Özgü veya İdil istiyorum ben. Erkek olursa hic dusunmedim daha. Oglumun ismi Aras
Hahahahahhahaha benim de test yapasım geliyor surekliAy bende beyin eror verdi kendimi eylülde sandm bi an.. Soryy cnmyok anam bende bişeyler var bu ay
GebelikmiHahahahahhahaha benim de test yapasım geliyor surekli
Aramıza hoşgeldin cnm.. Uğur gelsinSelam kızlar bende şuraya ilişeyim büyük ihtimal yarın regl gelmiş olacak ve Eylüle kalacağım
Saol canım inşallah 5. ayımız olacak inşallah gelir artık daha fazla bekletmezAramıza hoşgeldin cnm.. Uğur gelsin
EvetGebelikmi
Hoş geldin cnmSelam kızlar bende şuraya ilişeyim büyük ihtimal yarın regl gelmiş olacak ve Eylüle kalacağım
Hoşbuldum canım inşallah güzel haberlerle şenlenir Eylülde buralarHoş geldin cnm
Merhaba canım belirtilerin tam olarak nelerdiAdetime yakın akintim olmuştu adet olcam umudum eylüle kalacak derken hamile olduğumu öğrendim çok şükür❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?