- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
İnşallah cnm ALLAH BÜYÜK bende çok umut ettim bu ay ama yokMerhaba hanımlar benimde bat 4 eylül bebeğimi beklememinde 23.ayı tek sıkıntım sol tüpümde tıkanıklık olması onun dışında hiç sorun yok bu ay umudum yok çünkü yumurta solda oluştu yine de bir umut bekliyeceğim güzel haberlerimizi tek tek alırız inşallah
11gun gecti teste pozitifiti ilk gunler sonra gittikçe silik oldu dun sabah geldiSen adet olmusssun sanirim dun mu oldun gununde mi oldun
Aminn İNŞALLAHMerhaba hanımlar benimde bat 4 eylül bebeğimi beklememinde 23.ayı tek sıkıntım sol tüpümde tıkanıklık olması onun dışında hiç sorun yok bu ay umudum yok çünkü yumurta solda oluştu yine de bir umut bekliyeceğim güzel haberlerimizi tek tek alırız inşallah
9eylul beklenen adet tarıhım:)BAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM ❤❤ ❤ . GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ. ❤
Benim karışık cok cnm bu ay nasıl olacakMerhabalar bat 9eylul bende bu ay ılk basladım calısmaya daha dogrusu gecen hafta basladım yumurtlama gunum takvımde 24agustos gosterıyor
Kanda niye baktırmadın ki belki bir şey yaparlardı. Adet ne zaman olduysan onu sayacan 1 diye canım, adet olduğun gün önemli.Benim karışık cok cnm bu ay nasıl olacak
Bilmiyorum kimyasal yaşadım bu ay 11gun gecikti dın kanam oldu bugün cok yogun geliyor nasıl yapsam bilemediminşallah bebişin seninledir ❤
o zaman kocaman bir 1eylül gelsin benden.. ilk hayırlı haberi bu ay eylül ben veririm inş..BAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM ❤❤ ❤ . GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ. ❤
Kimyasal da birşey yapmıyorlarmış bekliyorlar adet gelsin cnmKanda niye baktırmadın ki belki bir şey yaparlardı. Adet ne zaman olduysan onu sayacan 1 diye canım, adet olduğun gün önemli.
Yazalım cnm listeyi yeniler hamiş yazarızPeLushbaby benim adet günüm bugündü daha olmadım yazacan mı bekleyelim mi olmasını
Aminnnnnno zaman kocaman bir 1eylül gelsin benden.. ilk hayırlı haberi bu ay eylül ben veririm inş..
Kız yok ya ben hiç sanmıyorum.Yazalım cnm listeyi yeniler hamiş yazarız❤ ❤❤
Sadece kulomenlemi hamile kaldinizIyi günler. Akıntı bende hiç olmazdı klomen kullandıktan sonra akıntı ve ardından adet olurdum bu ayda akıntı olumca kahvesi bi leke adet olucam sandım olmadım 10 gün geçince bi test yapayım dedim işte sonuç olumlu oldu.
Klomen estrofem bir kac tane daha Bı sey kullandım isimleri aklımda yok klomen kist yaptı bnde etkisi olmadı sonra oluruna bıraktık 1.5 yıl oldu bu daha ki ay yine gideceğim Dr aHemen hemen aynı durumdayz snrm canım bizde 15 aydır deniyoruz 5 yaşında bi kızımız var ve normal yolla olmuştu 3. Dememizde şu an Bayadır çabalıyoruz yok.. Üzülüyor Insan ama anlayan kişi sayısı bi elin parmağını geçmez insAllah nasibimizde vardır Rabbim hayirlisindan nasip etsin insAllah ilaç ne kullandın klomen çatlatma falan mi ben bu ay ilk denicem bklm dün başladım içmeye insAllah şifa olur nasip olur
Benide yazarmısın canım bat 9 eylül❤BAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM. GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?