Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cnm ALLAH BÜYÜK bende çok umut ettim bu ay ama yok

Aminn İNŞALLAH

BAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM . GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ.

Merhabalar bat 9eylul bende bu ay ılk basladım calısmaya daha dogrusu gecen hafta basladım yumurtlama gunum takvımde 24agustos gosterıyor

Merhabalar bat 9eylul bende bu ay ılk basladım calısmaya daha dogrusu gecen hafta basladım yumurtlama gunum takvımde 24agustos gosterıyor
Benim karışık cok cnm bu ay nasıl olacak
Bilmiyorum kimyasal yaşadım bu ay 11gun gecikti dın kanam oldu bugün cok yogun geliyor nasıl yapsam bilemedim inşallah bebişin seninledir

Benim karışık cok cnm bu ay nasıl olacak
Bilmiyorum kimyasal yaşadım bu ay 11gun gecikti dın kanam oldu bugün cok yogun geliyor nasıl yapsam bilemedim inşallah bebişin seninledir
Kanda niye baktırmadın ki belki bir şey yaparlardı. Adet ne zaman olduysan onu sayacan 1 diye canım, adet olduğun gün önemli.

Kızlar benım yumurtlama gunum bır takvımde farklı baska takvımde farklı ben nasıl ne zaman ılıskıye gırxem bılmıyorum doktor gun asırı demıstı ayrıca ılk denememız bu ay ,bırde ılıskıden sonra hemen ayaga kalkıorum ve ıc camasırım olece ıslanıyor akıyor spermler neler yapmalıyım

Klomen estrofem bir kac tane daha Bı sey kullandım isimleri aklımda yok klomen kist yaptı bnde etkisi olmadı sonra oluruna bıraktık 1.5 yıl oldu bu daha ki ay yine gideceğim Dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…