Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben de sigara içiyorum doktor azaltın birden birakamazsaniz dedi. Bu ara da geçen hafta bir kutu antibiyotik içmiştim. Augmentin. Hic bişey olmaz dedi.
Canım yaş kac:)ne zamandır evlısınız bıze umıt oldun bende ılk denemem agustos ayı 7eylul adet tarıhım beklıyorum:)

ay çok şükür alkolümde sigaram yok.. eşimde alkol vardı sigara yoktu.. sperm testinden sonra alkolü kesin net bir şeklilde bıraktı...
bacım yaparsın istedikten sonra
Hamıle kalınca bırakcam dıe kendımı hep sartladım canım sıgarayı alkol zaten cok degıl haftada 1ıcıyordum ama onuda ıcmıyorum artık

Hamıle kalınca bırakcam dıe kendımı hep sartladım canım sıgarayı alkol zaten cok degıl haftada 1ıcıyordum ama onuda ıcmıyorum artık
içme bacım
bende bu ay ilk defa bu kadar odaklandım hamileliğe.. eşimde ilaç içiyor.. bende ek şeyler veriorum.. keçiboynuzu özü, bal, yumurta, fındık fıstık havuç vs.. baya dikkat ettik.. birde gelecek ay artık şehir dışına gidebilir... burda kalmak için uğraşıyor ama giderse bu ay benim için son şans rüyamında çok etkisinde kaldım hamile olduğumu çift çizgiyi görüordum.. çok heves ettim.. olmazsa artık bırakacam

ALlahtan hıc bı zaman umıt kesılmez canım ole dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…