- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.001
Canım renklerı anlyamadım ya ılıskı tarıhlerı kalp olan ko artı olan mı en yuksek dogurganlık 19agustos gorunuyor ama ılıskı yasamamıssın sanırım
Canım ovulasyon gununde tek seferlık yapmıssın ondada tutmus tebrık ederım kan sojucun noldu:)19 Du 18 I gecesi ilişki oldu canım. Sarı ve mor olanlar ovulasyon günleri
İnşallahİnşallah bu sefer tutar tatlım
canım sigaranın zararlarını biliyorsun gebeliğe aşırı engel teşkil etmiebilir belki ama bence en azından yumurtlama günlerinde içmeKızlar bende ovulasyon gunlerını takıp ettım fakat bu surecte sıgara ıcıyorum sorun olur mu ya
valalhi helal olsun bacım.. tek seferde gol atmış herifin..Canım ovulasyon gununde tek seferlık yapmıssın ondada tutmus tebrık ederım kan sojucun noldu:)
tahlil yaptırmaya gitti bacım.. sonuçları alınca yazacak bizedeİnşallah olacak kızlar hamişimiz den ses yok galiba ne yaptı acaba
Valla ben de sigara içiyorum doktor azaltın birden birakamazsaniz dedi. Bu ara da geçen hafta bir kutu antibiyotik içmiştim. Augmentin. Hic bişey olmaz dedi.Kızlar bende ovulasyon gunlerını takıp ettım fakat bu surecte sıgara ıcıyorum sorun olur mu ya
Fazlaısyla ıctım:/ıcıyorumdacanım sigaranın zararlarını biliyorsun gebeliğe aşırı engel teşkil etmiebilir belki ama bence en azından yumurtlama günlerinde içme
Canım yaş kac:)ne zamandır evlısınız bıze umıt oldun bende ılk denemem agustos ayı 7eylul adet tarıhım beklıyorum:)Valla ben de sigara içiyorum doktor azaltın birden birakamazsaniz dedi. Bu ara da geçen hafta bir kutu antibiyotik içmiştim. Augmentin. Hic bişey olmaz dedi.
Ya zerdem ınsallah sende kalırsın ınan dualarımdasınız
saol bacım inşalalh isteyen herkese nasip etsin rabbim.. ama sen yinede sigarayı azaltmaya bak.. üzdün bizi valla sigaraylaYa zerdem ınsallah sende kalırsın ınan dualarımdasınız
Bırakamıyorum kı alkolde ıcıyordum onu azaltttım :/saol bacım inşalalh isteyen herkese nasip etsin rabbim.. ama sen yinede sigarayı azaltmaya bak.. üzdün bizi valla sigarayla
ay çok şükür alkolümde sigaram yok.. eşimde alkol vardı sigara yoktu.. sperm testinden sonra alkolü kesin net bir şeklilde bıraktı...Bırakamıyorum kı alkolde ıcıyordum onu azaltttım :/
Hamıle kalınca bırakcam dıe kendımı hep sartladım canım sıgarayı alkol zaten cok degıl haftada 1ıcıyordum ama onuda ıcmıyorum artıkay çok şükür alkolümde sigaram yok.. eşimde alkol vardı sigara yoktu.. sperm testinden sonra alkolü kesin net bir şeklilde bıraktı...
bacım yaparsın istedikten sonra
içme bacımHamıle kalınca bırakcam dıe kendımı hep sartladım canım sıgarayı alkol zaten cok degıl haftada 1ıcıyordum ama onuda ıcmıyorum artık
ALlahtan hıc bı zaman umıt kesılmez canım ole dusunmeiçme bacım
bende bu ay ilk defa bu kadar odaklandım hamileliğe.. eşimde ilaç içiyor.. bende ek şeyler veriorum.. keçiboynuzu özü, bal, yumurta, fındık fıstık havuç vs.. baya dikkat ettik.. birde gelecek ay artık şehir dışına gidebilir... burda kalmak için uğraşıyor ama giderse bu ay benim için son şansrüyamında çok etkisinde kaldım hamile olduğumu çift çizgiyi görüordum.. çok heves ettim.. olmazsa artık bırakacam
aynen cnm ama kocam yanımda olmayacağı için son şansımALlahtan hıc bı zaman umıt kesılmez canım ole dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?