- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.041
Aaa kızlar sizde böyle yaparsanız oho... İçmek olmazzzzBende içiyorum
Kuzum ben geçen perşembe görmem lazmken dün ve önceki gördüm. . Bende pik 2 gün sürdü.. Bugün çatladı.. Silik göründü..Kızlaarrr aranızda benim gibi geç yumurtlayan varmı bata 11 gün kaldı hala pik göremedim göremedikçede sitrese giriyorum
İyiyiz kuzum sennn... Ben p. Tesi kadar tatilim.. Ama telefomdan elimden geldiği kadar bakacam..Kızlarrrr nabersinizz
Normalde düzenliydi reglim 31 günde bir oluyodum bu ay bakalım bende merak ediyorum canımKuzum ben geçen perşembe görmem lazmken dün ve önceki gördüm. . Bende pik 2 gün sürdü.. Bugün çatladı.. Silik göründü..
Bide dr göre pikten itibaren 14 gn sayınca regl olunuyormuş.. Bu duruma göre regl tarihlerimizin değişmesi lazım.. Bakalım ne olacak
Bende merak ediyorum regl günümü.. İnş olmam ve hamişimdir inşşşşNormalde düzenliydi reglim 31 günde bir oluyodum bu ay bakalım bende merak ediyorum canım
İnşallah canımBende merak ediyorum regl günümü.. İnş olmam ve hamişimdir inşşşş
Ben herif uyumadan yetişeyim
Pusuda askerler hazır olunİnşallah canımhadi koş bakalım kaçırma bu şanslı günü
Ben erken gebelik yaptm yok bu ay da gttigünaydın kızlar. ben yumurtlama günümü bekliyorum. geçen ay kaçırdım, bu ay her gün yapıcam şu ovülasyon testini. çok düzensiz oluyor yumurtlama zamanıminşallah herkes çift çizgiyi görür eylülde :)
Kuzum dur regl geçsin öyle bidaha yaparsınBen erken gebelik yaptm yok bu ay da gtti
Olsun sen yinede devam et bence yapmayaGünaydn kızlarrrrrrrr..
Benim dün çatlama günümdü ama değerlendiremedim.. Olmadı.. Bilmiorm nie
Devam edecemde dün olmaması kötü oldu ama benm içimden gelmedi onundaOlsun sen yinede devam et bence yapmaya
Allah'tan ümit kesilmez benim ablam hemşire o da takılma diyor catlamaya falan sen gün aşırı yap diyordu bana biz de her gün yaptik 12 gün boyunca kısmet artıkDevam edecemde dün olmaması kötü oldu ama benm içimden gelmedi onundaacaba devam etmenin bir anlamı kaldımı
Neden bende dun bi bok yapamadımGünaydn kızlarrrrrrrr..
Benim dün çatlama günümdü ama değerlendiremedim.. Olmadı.. Bilmiorm nie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?