- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.021
tutunur canım.. hadi bakalım İnşallah daha güzel haberlerle gelirsin tatlım.. kendine dikkat et sağlıklı beslen bu süreçteKan değeri 18.67 çıktı kızlar 3 haftalıkmis daha inşallah tutunur önümüzdeki hafta yine kan vericemm
canım 3 haftalıksa sen yumurtlama gününde değil daha önce hamile kalmışsın demiKan değeri 18.67 çıktı kızlar 3 haftalıkmis daha inşallah tutunur önümüzdeki hafta yine kan vericemm
Insallah canım bızıde haberdar et herhangı bı belırtı yasadın mıKan değeri 18.67 çıktı kızlar 3 haftalıkmis daha inşallah tutunur önümüzdeki hafta yine kan vericemm
Darısı bize inşallah kizlarGünaydınnnn. Yaptım bu sabah erken testi. 4 gün var reglimeEki Görüntüle 2302661
Hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebeğinKan değeri 18.67 çıktı kızlar 3 haftalıkmis daha inşallah tutunur önümüzdeki hafta yine kan vericemm
Sağ salim kucağınıza da alırsınız insallah kuzunuzu hayirli olsun Rabbim bize de nasip etsin inşallahInşallah darısı hepinizin başına sağlıkla olsun da hepimizinki
Bende içiyorumKızlar bende ovulasyon gunlerını takıp ettım fakat bu surecte sıgara ıcıyorum sorun olur mu ya
Insallah canım bızıde haberdar et herhangı bı belırtı yasadın mı
ben bata 1gün kala pik gördüm. Şuan adete 6 gün var pike göre.Kızlaarrr aranızda benim gibi geç yumurtlayan varmı bata 11 gün kaldı hala pik göremedim göremedikçede sitrese giriyorum
nereyeeee bebişşşKIZlar pazartesı gunune kadar burda olamayacagım gorusuruz:)
Anladım canım o zaman beninde sabretmem lazım ben niye bebişimin olmadığını şimdi anladım hep adetime 10 gün kala falan kanda gebelik baktırmaya giderdim olmadığını görünce üzülüyodum meğer yumurtam bile oluşmuyomuş o günlerde yumurtlama testinide burdan öğrendim bu ay başladım inşallah tuttururum bu ayben bata 1gün kala pik gördüm. Şuan adete 6 gün var pike göre.
BennKimler burada
Kuzum nereyeKIZlar pazartesı gunune kadar burda olamayacagım gorusuruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?