- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.241
Ama evladınız var sanırımAranızda en yaşlı benim sanırım 36 yaşındayım.
Aynen canım 1 tane kızım var kardeşi olsun çok istiyorum. Olmasada Rabbim ona ve tüm evlatlarımıza uzun ömür versinyaş önemli değil cnm RABBİM ol dedimi önüne kimse geçemez
Ben anladım seniAy yeni uyandım yazdığım mı anlayan oldu mu acaba
Birşey deyecem Seren serengil kavgasına bakarken koltuk da uyumuşumÖzledimgünaydınnnnnn
Aminnnnn cnmmAynen canım 1 tane kızım var kardeşi olsun çok istiyorum. Olmasada Rabbim ona ve tüm evlatlarımıza uzun ömür versin
Birşey deyecem Seren serengil kavgasına bakarken koltuk da uyumuşumherif uyandırmaya calışmış kovmuşum benden bi bok olmaz
Clear blue iyi die biliyorum oda pislik çıktıBen anladım seniçokta haklısın.. Ben erken gebelik testlerine karşıym... İlla regl gecince yapılmalı.. Kız dün zorla yaptıracaktn gece bide
Henüz yapmadım iş çıkışı alacağım testleri yapınca hemen yazacağım sizeKuzucuk... Test yaptınmııııı
O değilde kadın kaç koca değişti hepsi olaylı ve hepsinde hamile kaldı.. Bu nedir yaBirşey deyecem Seren serengil kavgasına bakarken koltuk da uyumuşumherif uyandırmaya calışmış kovmuşum benden bi bok olmaz
Ne zaman yaptin bunlarıŞuraya bak
Test aşireti kurmuş kız resmenŞuraya bak
Hazirandi kimyasalim temmuz agustos icin pas gectim. Tatil filan. Bugunlerde yumurtlamam var ama yine tatildeyim. Havuza girmedim denize girdim olur mu tutar mi bilmiyorumKimyasalin üstünden nekadar gecti acaba
Bu neten alıntı benim gecen ay yaptıgım testler de şunlar birde dijital varTest aşireti kurmuş kız resmen
AbooooBu neten alıntı benim gecen ay yaptıgım testler de şunlar birde dijital var❤
Bu ay kimyasal daNe zaman yaptin bunları
Anladim canim hayirlisi onumuzdeki ay calismalara devam artıkBu ay kimyasal da
Deniz yada havuz etkiliyormu yaHazirandi kimyasalim temmuz agustos icin pas gectim. Tatil filan. Bugunlerde yumurtlamam var ama yine tatildeyim. Havuza girmedim denize girdim olur mu tutar mi bilmiyorumtutmazsa da neden tutmadigini tahmin edebecegim
Hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?