Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazen kan döküldüğünde rahatlıyoruz... yemin ediorum bu ay kan dökülsün artık bende...
bel ağrısından ölebilirim
Kız zerdo benim bel ağrım geçti bugün biliyor musun Sabah kalktım hani adet dönemlerinde olur ya adet huzursuzluğu var vücudumda böyle ağrı olsun mu olmasın karar verememe, aşağı taraflarda bir hareketlilik isteği dedim wc'ye geçeyim şu kırmızılarla bir selamlaşıp kucaklaşayım ama ta daaa ortalıkta kırmızı namına bir şeycik yok ay ben şok tabi ama yine ne olur ne olmaz diye önlemlerimi aldım

olmak üzere olanlardan biri olarak bu ay ovulasyon testi falan yapmıycam benimkini dizginleyebilirsem sadece 1 dolu 1 boş gidecem bide öyle deniycem dün 2. turu dönecekti zor kaçtım valla birde herifi kuruttunuz diyosunuz

Kızlar ben yarın yokum benı merak etmeyin ve özlleyin
işten izin aldım.
ctesi misafirim var(regl günü yandım)
yarın temizlik yapacagım evde derinlemesine.perde duvar kapı cam.
off gebelikte varsa diye korkmuyo değilim.bi yandan da o yüzden test yapasım var

Ay ben ne biliyim öyle iyi sohbetler falan diyince dedim aha kızı çıldırttık ben mi uğraşayım bu deli karılarla diye bastı istifayı çekip gidiyor fkjfdgnkjldlk Valla bilmiyorum kuzum deli olacağım en sonunda bu yumurtlamama meselesine Ebru Abla'ya da yazmıştım, cevap atmış bana test sonuçlarını göreyim diye attım bakalım o ne diyecek

hepsini bir tutupmu attın.. bana özelden atana bakayım, burayı işgal etmiek

olmak üzere olanlardan biri olarak bu ay ovulasyon testi falan yapmıycam benimkini dizginleyebilirsem sadece 1 dolu 1 boş gidecem bide öyle deniycem dün 2. turu dönecekti zor kaçtım valla birde herifi kuruttunuz diyosunuz
Bacım ne yiyip ne içiyorsunuz ya? Havasından mı suyundan mı? Vereyim adresi bana da doldurun bir şişe su bir şişe hava dkjfdkslmsldghd

sus kız sus sakın G gizsiz duymasın.. onu bulup yolar valla
nerde hani
hangi konu
ağzına mıçarım onun zilli ye bak. yaa
valla ahtım olsun gebe kaldıgımı öğrendiğim gün 5 tane ard arda konu açıcamm ben hamişim
sizce kaç haftalık hamişim
kan değerim yükselirmi iyimi

hepsini bir tutupmu attın.. bana özelden atana bakayım, burayı işgal etmiek
Yok be balım o sana attığım en koyu olanı gönderdim ona da, 1 Ekim tarihli olanı... O gün de zaten ilişki milişki olmadı Zaten diğer tüm test sonuçlarım hep tek çizgi onu da biliyorsun sadece Control kısmında çizgi var Test kısmı boş

Ama ben çok özlerim

ben demiştim size yolar die kız sen hamiş kal 100 konu açsan az be.. yürü be gizsiz

eğer atmadıysan ve sırasını azzdıysan hepsini sıraya dizip yazabilirsin.. onu bana bidaha atsana msjla

yardıma gelek bacım.. tutarız bi işin ucundan
olma ihtimaline karşı dizlerine çök aşırı yorma kendini

ben demiştim size yolar die kız sen hamiş kal 100 konu açsan az be.. yürü be gizsiz

eğer atmadıysan ve sırasını azzdıysan hepsini sıraya dizip yazabilirsin.. onu bana bidaha atsana msjla
zerdo temizlik yapıcam ya sence teste bakayımmı. bari sinirimi temizlikten alırım kız. yada varsa dikkat ederim

zerdo temizlik yapıcam ya sence teste bakayımmı. bari sinirimi temizlikten alırım kız. yada varsa dikkat ederim
valla bacım regl gününden önce ben teste karşıyım aha burdan kaç kişide örneğini yaşadık.. ama yapmak istiyorsan zorla tutamam.. benm teste karşı olmamın sebebi tamamiyle daha fazla üzülmemek.. yapacam diyosan bişey diyemem

Bacım ne yiyip ne içiyorsunuz ya? Havasından mı suyundan mı? Vereyim adresi bana da doldurun bir şişe su bir şişe hava dkjfdkslmsldghd

yav ben benimkini tutamıyorum bi ara geçen kış hergün banyo yapmaktan usandım 2 senede bir grip olan ben grip oldum dedim duuur bu hastalık geçene kadar uzak duruyosun, regl dışında 5 gün yapmadığımız bi o zamandı, yine kış geliyor ben dün grip başlangıcı gibi burnum falan akıyordu dün dur dedim durmuyor valla, gel mersine suyu da içiliyor dolduralm size bir şişe

bebeğiim sana kurabiye yapıp getireyim misafirlerin için sen yorulmaaa
kendini çok yormamaya çalış koltuk falan çekme ortalığı sil süpür yeter nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…