- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.381
Kız zerdo benim bel ağrım geçti bugün biliyor musunbazen kan döküldüğünde rahatlıyoruz... yemin ediorum bu ay kan dökülsün artık bende...
bel ağrısından ölebilirim
Insallah kuzummsen bu ay zaten buna hazırlıklıydın kuzum.. gözün aydın hemencecik geçsin bitsin çalışmalara başla kocişinle
Kızlar regl olanlar ve olmaj uzere olanlar ne yapıyoruz calismalara basliyoruz biter bitmez :) benim bugun 3.gun bittigi anda ataga geciyorumbide mesela bu bizim denedigimiz 3. Ay olacak ama ilk 2 ayda yumurtlama haftasinda ayri sehirlerde oldugumuzdan dolayi iliski bizde. Bu ay hic bi sebep yok ayri olmak icin Bu ay olmasada bikac aya basliycaz hamile olmaya bu grubun demirbaslari olarak
Ay ben ne biliyim öyle iyi sohbetler falan diyince dedim aha kızı çıldırttık ben mi uğraşayım bu deli karılarla diye bastı istifayı çekip gidiyor fkjfdgnkjldlkne alaka kız burdayım ediorum yao nerden çıktı sadece herşeyi gebeliğe yormak saçma geliyor bana.. herkesin bünyesi farklı... bu kadar çok birşeyleri gebeliğe yorduktan snra gebe kalamamak daha çok yıpratır bizi.. hiç birşey hiçbirşeyin belirtisi değildir regl gününden sonra yapılan test dışında bunu çok açık net görüyoruz...
ve en büyük etken bu depresyon modları olduğunu düşünüorm... bence artık o gebelik belirtisi şu gebelik berlitisi muhabbetleri banal.. en iyisi daha güzel şeyler konuşmak..
hem sen nie bu ay tavuk olmadın onu de bana
hepsini bir tutupmu attın.. bana özelden atana bakayım, burayı işgal etmiekAy ben ne biliyim öyle iyi sohbetler falan diyince dedim aha kızı çıldırttık ben mi uğraşayım bu deli karılarla diye bastı istifayı çekip gidiyor fkjfdgnkjldlkValla bilmiyorum kuzum deli olacağım en sonunda bu yumurtlamama meselesine Ebru Abla'ya da yazmıştım, cevap atmış bana test sonuçlarını göreyim diye attım bakalım o ne diyecek
Bakma oraya bakma, sessizce uzaklaşAy bu bdv deki konular beni benden aliyo korunmayi birakmis hamile kalmis hemen hic hazir hissetmiyordum diyo ya
E korunsaydin ablacim hazir hissetmiyosan
Bacım ne yiyip ne içiyorsunuz ya? Havasından mı suyundan mı? Vereyim adresi bana da doldurun bir şişe su bir şişe hava dkjfdkslmsldghdolmak üzere olanlardan biri olarak bu ay ovulasyon testi falan yapmıycam benimkini dizginleyebilirsem sadece 1 dolu 1 boş gidecem bide öyle deniycemdün 2. turu dönecekti zor kaçtım valla birde herifi kuruttunuz diyosunuz
nerde hani
Yok be balım o sana attığım en koyu olanı gönderdim ona da, 1 Ekim tarihli olanı... O gün de zaten ilişki milişki olmadıhepsini bir tutupmu attın.. bana özelden atana bakayım, burayı işgal etmiek
Ama ben çok özlerimKızlar ben yarın yokum benı merak etmeyin ve özlleyin
işten izin aldım.
ctesi misafirim var(regl günü yandım)
yarın temizlik yapacagım evde derinlemesine.perde duvar kapı cam.
off gebelikte varsa diye korkmuyo değilim.bi yandan da o yüzden test yapasım var
cuma size regl son gün kalan agrılı biri olarak bomba gibi gelicem kuzumAma ben çok özlerim
nerde hani
hangi konu
ağzına mıçarım onun zilli ye bak. yaa
valla ahtım olsun gebe kaldıgımı öğrendiğim gün 5 tane ard arda konu açıcamm ben hamişim
sizce kaç haftalık hamişim
kan değerim yükselirmi iyimi
eğer atmadıysan ve sırasını azzdıysan hepsini sıraya dizip yazabilirsin.. onu bana bidaha atsana msjlaYok be balım o sana attığım en koyu olanı gönderdim ona da, 1 Ekim tarihli olanı... O gün de zaten ilişki milişki olmadıZaten diğer tüm test sonuçlarım hep tek çizgi onu da biliyorsun sadece Control kısmında çizgi var Test kısmı boş
yardıma gelek bacım.. tutarız bi işin ucundanKızlar ben yarın yokum benı merak etmeyin ve özlleyin
işten izin aldım.
off gebelikte varsa diye korkmuyo değilim.bi yandan da o yüzden test yapasım var
zerdo temizlik yapıcam ya sence teste bakayımmı. bari sinirimi temizlikten alırım kız. yada varsa dikkat ederimben demiştim size yolar die kız sen hamiş kal 100 konu açsan az be.. yürü be gizsiz
eğer atmadıysan ve sırasını azzdıysan hepsini sıraya dizip yazabilirsin.. onu bana bidaha atsana msjla
valla bacım regl gününden önce ben teste karşıyım aha burdan kaç kişide örneğini yaşadık.. ama yapmak istiyorsan zorla tutamam.. benm teste karşı olmamın sebebi tamamiyle daha fazla üzülmemek.. yapacam diyosan bişey diyememzerdo temizlik yapıcam ya sence teste bakayımmı. bari sinirimi temizlikten alırım kız. yada varsa dikkat ederim
İnşallah regl gelmez ama sen bomba olarak gelirsin çiçeğiimmmcuma size regl son gün kalan agrılı biri olarak bomba gibi gelicem kuzum
Bacım ne yiyip ne içiyorsunuz ya? Havasından mı suyundan mı? Vereyim adresi bana da doldurun bir şişe su bir şişe hava dkjfdkslmsldghd
Kızlar ben yarın yokum benı merak etmeyin ve özlleyin
işten izin aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?