- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.401
ama ya geç döllenme olup testte çıkmazsa bu seferde çok yoratrsın kendini bacım her iki ihtimalide göz önünde bulundurzerdo temizlik yapıcam ya sence teste bakayımmı. bari sinirimi temizlikten alırım kız. yada varsa dikkat ederim
Yok yavrum be attım sadece koyuluğu biraz fazla olanların fotoğraflarını çekiyorum zaten anormallik var diyeben demiştim size yolar die kız sen hamiş kal 100 konu açsan az be.. yürü be gizsiz
eğer atmadıysan ve sırasını azzdıysan hepsini sıraya dizip yazabilirsin.. onu bana bidaha atsana msjla
ben kesin yumurtlamadm.. koyulaşma bile olmadı.. kız biz nie böyle olduk.. neyse normalYok yavrum be attım sadece koyuluğu biraz fazla olanların fotoğraflarını çekiyorum zaten anormallik var diye
merhaba canm :) rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.. varmı hiç çocuk ?merhaba kızlar ben de bekleyiste olanlardanım
inşAllah canımmmm ,azıcık kalmışş, hadi sende sevindir bu ay bizi inşallah kuzumm
Haklısın canım , inssn kafaya takmıycam diyor , ama bi belirti olunca yine akla geliyor malesefgünaydın kızlar...
sık idrara çıkma=hamilelik belirtisi
akıntı=hamilelik belirtisi
kasık ağırıs= hamilelik belirtisi vb vb vb
herşeyi hamileliğe bağlıyorsunuz ama gebe kalamıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz.... bunlrn hepsi yaşadığmız şeyler fakat vücudumuzu dinlemediğimz için farkında olmadığımız ve bnlarn hepsi regl ağrısıyla eş değerde olabiliyor..
her ne kadar dıştan üzülmemiş gibi dursanızda içinize atıosunuz buda sizi strese sokuyor...
öyle böyle demeyide pozitif enerji olarak adlandırıyorsunuz... bence gebe kalamamanızdaki en büyük sebeb sizin bu kadar kafa yormanız takılmanız... dost acı söyler.. kızabilirsiniz ama gerçekler bunlar..
herşeyi gebeliğe yormamak biraz rahat bırakmak salmak lazım diye düşünüyorum
iyi sohbetler
Valla hayır dememyav ben benimkini tutamıyorum bi ara geçen kış hergün banyo yapmaktan usandım 2 senede bir grip olan ben grip oldum dedim duuur bu hastalık geçene kadar uzak duruyosun, regl dışında 5 gün yapmadığımız bi o zamandı, yine kış geliyor ben dün grip başlangıcı gibi burnum falan akıyordu dün dur dedim durmuyor valla, gel mersine suyu da içiliyor dolduralm size bir şişe
Benim de geçen ay göğüslerimde bi değişiklik olmadı yüzüm sivilcelenmedi canım , umutlandım ondankızlar günaydın.. benimde 3 gün kaldı bata.. geçen ay hem kasık ağrısı hemde göğüs ağrısı yaşadım ama sonuç mortingen oldu.. bu ay göğüslerde tık yok.. yumurtlama günümden beri geçmeyen kasık ve bel ağrım var.. ama hiç önemsemiyorum.. desemde insanız işte ufakta olsa umut kırıntısı oluyor nedense.. ha bide bu sabah eşim senin yüzün nurlanmış dedi dedim ışık çarpmıştır falan ama ondan bile umutlandım işte ( umut fakirin ekmeği :)) 3 gün sonra belli olacak ak koyun kara koyun
Ya hahahahah deliiiiiben kesin yumurtlamadm.. koyulaşma bile olmadı.. kız biz nie böyle olduk.. neyse normalher işte bir hayr var
ama seni yumrutlatana kadar içim rahat etmiecek
İnşallah sende sevinirsin kuzum.. yorma kafanı onla bunla.. relax ol rahat bırak kendini..Benim de geçen ay göğüslerimde bi değişiklik olmadı yüzüm sivilcelenmedi canım , umutlandım ondan
ama malesef tam gününde adet oldum
Ama inşAllah sen sevinirsin canım❤❤❤
rahimden olabilirmi acaba.. bebeğim sen ilk defamı takip yapıyorsun ovulasyonla ?Ya hahahahah deliiiii31'inde doktordayım kuzum anlatacağım bu problemi de hayatımda her şey ters ya, he unutmadan rahimim de fkjkjfkdshg
Bugün 11günsen şimdi bırak bunları düşünüp kendini strese sokmayıAzericede nerde kalmıştık kafan dağılsın azcük
inşallah canım ama sanki erken olucam adet sancılarım başladı gibi bakalım bekleyip görücez artıkBenim de geçen ay göğüslerimde bi değişiklik olmadı yüzüm sivilcelenmedi canım , umutlandım ondan
ama malesef tam gününde adet oldum
Ama inşAllah sen sevinirsin canım❤❤❤
Hoş geldin bacımmmmmmmmmmmerhaba kızlar ben de bekleyiste olanlardanım
Bilmeyince bisey olmuyor biliyor musun :) ben hamile oldugum zaman neler yaptim. Traktöre bin, yollar kotu nasil sarsiliyosun, hoop atla traktordenKızlar ben yarın yokum benı merak etmeyin ve özlleyin
işten izin aldım.
ctesi misafirim var(regl günü yandım)
yarın temizlik yapacagım evde derinlemesine.perde duvar kapı cam.
off gebelikte varsa diye korkmuyo değilim.bi yandan da o yüzden test yapasım var
İkinci defa beybisi zaten hepi topu 2 aydır bebek denemeye başladık, ama önceki ovu. testlerim büşranın kullandıklarındandı (marka söylemiyim anladın sen) onda da durum böyleydi, hep silik hep çok az kızarıklıkİnşallah sende sevinirsin kuzum.. yorma kafanı onla bunla.. relax ol rahat bırak kendini..
rahimden olabilirmi acaba.. bebeğim sen ilk defamı takip yapıyorsun ovulasyonla ?
İnşallah regl gelmez ama sen bomba olarak gelirsin çiçeğiimmm
bebeğiim sana kurabiye yapıp getireyim misafirlerin için sen yorulmaaa
kendini çok yormamaya çalış koltuk falan çekme ortalığı sil süpür yeter nolur nolmaz
kızlar test yapmıycam.ama ya geç döllenme olup testte çıkmazsa bu seferde çok yoratrsın kendini bacım her iki ihtimalide göz önünde bulundur
olmak üzere olanlardan biri olarak bu ay ovulasyon testi falan yapmıycam benimkini dizginleyebilirsem sadece 1 dolu 1 boş gidecem bide öyle deniycemdün 2. turu dönecekti zor kaçtım valla birde herifi kuruttunuz diyosunuz
Ay olma ya, adet olma gebe olinşallah canım ama sanki erken olucam adet sancılarım başladı gibi bakalım bekleyip görücez artık
Al işte ben yine şokBilmeyince bisey olmuyor biliyor musun :) ben hamile oldugum zaman neler yaptim. Traktöre bin, yollar kotu nasil sarsiliyosun, hoop atla traktordenevde mutfak tezgahina cık hop atla bilmiyodum bisey olmadı. Öğrendim 10 dk yurudum kanamam basladi sen yine bi test yap tabi canim kesin olsun kafan rahat yap isini
ahh keşkem keşkem keşkemAy olma ya, adet olma gebe ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?