Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben demiştim size yolar die kız sen hamiş kal 100 konu açsan az be.. yürü be gizsiz

eğer atmadıysan ve sırasını azzdıysan hepsini sıraya dizip yazabilirsin.. onu bana bidaha atsana msjla
Yok yavrum be attım sadece koyuluğu biraz fazla olanların fotoğraflarını çekiyorum zaten anormallik var diye

Yok yavrum be attım sadece koyuluğu biraz fazla olanların fotoğraflarını çekiyorum zaten anormallik var diye
ben kesin yumurtlamadm.. koyulaşma bile olmadı.. kız biz nie böyle olduk.. neyse normal her işte bir hayr var
ama seni yumrutlatana kadar içim rahat etmiecek

azıcık kalmışş, hadi sende sevindir bu ay bizi inşallah kuzumm
inşAllah canımmmm ,❤❤
Haklısın canım , inssn kafaya takmıycam diyor , ama bi belirti olunca yine akla geliyor malesef

Valla hayır demem Bizim üstümüze ölü toprağı atmışlar kuzum ben sizi görünce kendimden özet bunu çıkarıyorum fkjkgfd

Benim de geçen ay göğüslerimde bi değişiklik olmadı yüzüm sivilcelenmedi canım , umutlandım ondan
ama malesef tam gününde adet oldum
Ama inşAllah sen sevinirsin canım ❤❤❤

ben kesin yumurtlamadm.. koyulaşma bile olmadı.. kız biz nie böyle olduk.. neyse normal her işte bir hayr var
ama seni yumrutlatana kadar içim rahat etmiecek
Ya hahahahah deliiiii 31'inde doktordayım kuzum anlatacağım bu problemi de hayatımda her şey ters ya, he unutmadan rahimim de fkjkjfkdshg

Benim de geçen ay göğüslerimde bi değişiklik olmadı yüzüm sivilcelenmedi canım , umutlandım ondan
ama malesef tam gününde adet oldum
Ama inşAllah sen sevinirsin canım ❤❤❤
İnşallah sende sevinirsin kuzum.. yorma kafanı onla bunla.. relax ol rahat bırak kendini..

Ya hahahahah deliiiii 31'inde doktordayım kuzum anlatacağım bu problemi de hayatımda her şey ters ya, he unutmadan rahimim de fkjkjfkdshg
rahimden olabilirmi acaba.. bebeğim sen ilk defamı takip yapıyorsun ovulasyonla ?

Bilmeyince bisey olmuyor biliyor musun :) ben hamile oldugum zaman neler yaptim. Traktöre bin, yollar kotu nasil sarsiliyosun, hoop atla traktorden evde mutfak tezgahina cık hop atla bilmiyodum bisey olmadı. Öğrendim 10 dk yurudum kanamam basladi sen yine bi test yap tabi canim kesin olsun kafan rahat yap isini

İnşallah sende sevinirsin kuzum.. yorma kafanı onla bunla.. relax ol rahat bırak kendini..

rahimden olabilirmi acaba.. bebeğim sen ilk defamı takip yapıyorsun ovulasyonla ?
İkinci defa beybisi zaten hepi topu 2 aydır bebek denemeye başladık, ama önceki ovu. testlerim büşranın kullandıklarındandı (marka söylemiyim anladın sen) onda da durum böyleydi, hep silik hep çok az kızarıklık

İnşallah regl gelmez ama sen bomba olarak gelirsin çiçeğiimmm
bebeğiim sana kurabiye yapıp getireyim misafirlerin için sen yorulmaaa
kendini çok yormamaya çalış koltuk falan çekme ortalığı sil süpür yeter nolur nolmaz
ama ya geç döllenme olup testte çıkmazsa bu seferde çok yoratrsın kendini bacım her iki ihtimalide göz önünde bulundur
kızlar test yapmıycam.
çünkü benım regl zamanı bagırsaklarım hareketlenir an itibariyle başladı

olmak üzere olanlardan biri olarak bu ay ovulasyon testi falan yapmıycam benimkini dizginleyebilirsem sadece 1 dolu 1 boş gidecem bide öyle deniycem dün 2. turu dönecekti zor kaçtım valla birde herifi kuruttunuz diyosunuz

Ay yok sen kac evde yumurtlama haftasi guzel çalışın tamam gerisi 1 dolu 1 bos ama size zannetmem siz 2 dolu 0 bos yaparsiniz bu atesle

Al işte ben yine şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…