Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 11gün mesela azerice yazayım
ovulyasiyadan sonrakı 11ci günümdəyəm qızlar
bekle kız p.tesi yaparsın testi..dayanamayacan sen çıldırıon

kuzum daha önce yaptıysan pik gördünmü diecektim ki sorumu sormadn cvbı aldm.. doktoramı gitsen kız beybisi

kızlar test yapmıycam.
çünkü benım regl zamanı bagırsaklarım hareketlenir an itibariyle başladı
gizsiz sarılıp ağlaşak kız

haydaaa.. yaw kızlar bu beyin nasıl bişey anlamadım valla

Gideceğim kuzum gideceğim bir şey var belli de hayır mı şer mi bakalım inşallah hayırdır tabi

Gideceğim kuzum gideceğim bir şey var belli de hayır mı şer mi bakalım inşallah hayırdır tabi
lütfen olumsuz düşünmek içimize atmak yıpratmak vır vır etmek yok.. hayır olcak inşallah
bu ay herkes hamiş olcak inşallah... içe atmak yok.. herşeyi gebeliğe bağlamak yok...
evrene pozitif enerji.. silin aklınızdan.. kocanızla zevk almaya bakın

Yine bak anlatayim o gunden bi kesit daha. Ben tabi 1.5 sene olmayinca test yine negatif cikicak diye dusunuyordum. Sofrayi kurdum ki hazir olsun wc ye gidip negatifi gorucem hemen yemege oturayim unutayim negatifi diye bi girdim pozitifi gördüm o zamana kadar midesi bulanmayan ben hazirladigim sofradan biseyler yedim ve istifra basladi gercekten cok tuhaf

beyin tüm vücudumuzu yönetio kuzum.. düşünsene stres yaptığımızda regl bile etkiliyorsa ? demek ki hormonlar sütünde etkisi çok.. salalım artık ya.. aman oh yandan

günaydın kızlar valla zerdo haklı.Benim reglim hayatımda ilk defa gecikti.Mevsim geçişleri falan beni hep erkene atardı ama cumartesi günü regl oluncada karaları bağlamadım.Emin olun tek odak noktamız o olduğu için böyle etkileniyor.Dün doktorum dediki ovulasyon takibi yap evet bil ne zaman yumurtlıyacağını ama Allah reglinden bir gün önceki ilişkinde tutturur senin yaptığın teste boşa gider dedi.Kafanız rahat olsun diyemiycem bir ödev gibi oluyor ilişki illaki ama Allah nasip etmişse tek bir kıvılcım hiç taahmin edemiyeceğin anda olur dedi.Biz tıbben şu günler bu günler demekle yetiniyoruz görevimiz icabı ama içiniz rahat olsun eğer korunmadan ilişkiye yeni başlamışsan ilk 1 sene şansın % 20 dedi.1.senenin sonunda % 80 olur.Moral bozma kafaya takma en önemlisi regl gününü bekleme dedi.

GEL BACIM
Niyeyse üzülmedim valla napıyım

hay allahım yaaa şaka gibi valla yaa.. kız o zaman test yapayım ben kırmızı çizgiyi kendim çizeyim kalemle belkim beynim beni hamile bırakır

Bana bu gaz bir hafta gider Zerdoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…