- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.421
Yapma beeekızlar test yapmıycam.
çünkü benım regl zamanı bagırsaklarım hareketlenir an itibariyle başladı
bekle kız p.tesi yaparsın testi..dayanamayacan senBugün 11günmesela azerice yazayım
ovulyasiyadan sonrakı 11ci günümdəyəm qızlar
kuzum daha önce yaptıysan pik gördünmü diecektim ki sorumu sormadn cvbı aldm.. doktoramı gitsen kız beybisiİkinci defa beybisi zaten hepi topu 2 aydır bebek denemeye başladık, ama önceki ovu. testlerim büşranın kullandıklarındandı (marka söylemiyim anladın sen) onda da durum böyleydi, hep silik hep çok az kızarıklık
gizsiz sarılıp ağlaşak kızkızlar test yapmıycam.
çünkü benım regl zamanı bagırsaklarım hareketlenir an itibariyle başladı
haydaaa.. yaw kızlar bu beyin nasıl bişey anlamadım vallaBilmeyince bisey olmuyor biliyor musun :) ben hamile oldugum zaman neler yaptim. Traktöre bin, yollar kotu nasil sarsiliyosun, hoop atla traktordenevde mutfak tezgahina cık hop atla bilmiyodum bisey olmadı. Öğrendim 10 dk yurudum kanamam basladi sen yine bi test yap tabi canim kesin olsun kafan rahat yap isini
Gideceğim kuzum gideceğim bir şey var belli de hayır mı şer mi bakalım inşallah hayırdır tabibekle kız p.tesi yaparsın testi..dayanamayacan sençıldırıon
kuzum daha önce yaptıysan pik gördünmü diecektim ki sorumu sormadn cvbı aldm.. doktoramı gitsen kız beybisi
gizsiz sarılıp ağlaşak kız
lütfen olumsuz düşünmek içimize atmak yıpratmak vır vır etmek yok.. hayır olcak inşallahGideceğim kuzum gideceğim bir şey var belli de hayır mı şer mi bakalım inşallah hayırdır tabi
Yine bak anlatayim o gunden bi kesit daha. Ben tabi 1.5 sene olmayinca test yine negatif cikicak diye dusunuyordum. Sofrayi kurdum ki hazir olsun wc ye gidip negatifi gorucem hemen yemege oturayim unutayim negatifi diyehaydaaa.. yaw kızlar bu beyin nasıl bişey anlamadım valla
beyin tüm vücudumuzu yönetio kuzum.. düşünsene stres yaptığımızda regl bile etkiliyorsa ? demek ki hormonlar sütünde etkisi çok.. salalım artık ya.. aman oh yandanhaydaaa.. yaw kızlar bu beyin nasıl bişey anlamadım valla
Gideceğim kuzum gideceğim bir şey var belli de hayır mı şer mi bakalım inşallah hayırdır tabi
günaydın kızlar valla zerdo haklı.Benim reglim hayatımda ilk defa gecikti.Mevsim geçişleri falan beni hep erkene atardı ama cumartesi günü regl oluncada karaları bağlamadım.Emin olun tek odak noktamız o olduğu için böyle etkileniyor.Dün doktorum dediki ovulasyon takibi yap evet bil ne zaman yumurtlıyacağını ama Allah reglinden bir gün önceki ilişkinde tutturur senin yaptığın teste boşa gider dedi.Kafanız rahat olsun diyemiycem bir ödev gibi oluyor ilişki illaki ama Allah nasip etmişse tek bir kıvılcım hiç taahmin edemiyeceğin anda olur dedi.Biz tıbben şu günler bu günler demekle yetiniyoruz görevimiz icabı ama içiniz rahat olsun eğer korunmadan ilişkiye yeni başlamışsan ilk 1 sene şansın % 20 dedi.1.senenin sonunda % 80 olur.Moral bozma kafaya takma en önemlisi regl gününü bekleme dedi.günaydın kızlar...
sık idrara çıkma=hamilelik belirtisi
akıntı=hamilelik belirtisi
kasık ağırıs= hamilelik belirtisi vb vb vb
herşeyi hamileliğe bağlıyorsunuz ama gebe kalamıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz.... bunlrn hepsi yaşadığmız şeyler fakat vücudumuzu dinlemediğimz için farkında olmadığımız ve bnlarn hepsi regl ağrısıyla eş değerde olabiliyor..
her ne kadar dıştan üzülmemiş gibi dursanızda içinize atıosunuz buda sizi strese sokuyor...
öyle böyle demeyide pozitif enerji olarak adlandırıyorsunuz... bence gebe kalamamanızdaki en büyük sebeb sizin bu kadar kafa yormanız takılmanız... dost acı söyler.. kızabilirsiniz ama gerçekler bunlar..
herşeyi gebeliğe yormamak biraz rahat bırakmak salmak lazım diye düşünüyorum
iyi sohbetler
valla salalım kuzum yaa ne olacaksa oluyo zatenbeyin tüm vücudumuzu yönetio kuzum.. düşünsene stres yaptığımızda regl bile etkiliyorsa ? demek ki hormonlar sütünde etkisi çok.. salalım artık ya.. aman oh yandan
GEL BACIMbekle kız p.tesi yaparsın testi..dayanamayacan sençıldırıon
kuzum daha önce yaptıysan pik gördünmü diecektim ki sorumu sormadn cvbı aldm.. doktoramı gitsen kız beybisi
hay allahım yaaaYine bak anlatayim o gunden bi kesit daha. Ben tabi 1.5 sene olmayinca test yine negatif cikicak diye dusunuyordum. Sofrayi kurdum ki hazir olsun wc ye gidip negatifi gorucem hemen yemege oturayim unutayim negatifi diyebi girdim pozitifi gördüm o zamana kadar midesi bulanmayan ben hazirladigim sofradan biseyler yedim ve istifra basladi gercekten cok tuhaf
merhaba canm :) rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.. varmı hiç çocuk ?
Hoş geldin bacımmmmmmmmmm
Hep beraber bekleyelim
inşAllah herşey gönlüce olur canıminşallah canım ama sanki erken olucam adet sancılarım başladı gibi bakalım bekleyip görücez artık
amin kuzum hepimizininşAllah herşey gönlüce olur canım❤
Şu zamana kadar dayanmam bi başarı canımbekle kız p.tesi yaparsın testi..dayanamayacan sençıldırıon
Bana bu gaz bir hafta gider Zerdoooolütfen olumsuz düşünmek içimize atmak yıpratmak vır vır etmek yok.. hayır olcak inşallah
bu ay herkes hamiş olcak inşallah... içe atmak yok.. herşeyi gebeliğe bağlamak yok...
evrene pozitif enerji.. silin aklınızdan.. kocanızla zevk almaya bakın
İnşallah kuzum ya, bakalım gönlümü rahatlatmak istiyorumHicbiseycikte yok bak görürsün
Hayırlısıyla bu ay seviniriz canım biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?