Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay Kübra ne güzel yazmışsın ya ellerine sağlık canım benimmm

GEL BACIM
Niyeyse üzülmedim valla napıyım
üzülme bacım...bak bu önümüzdeki ay bomba gibi planlar yaparız... çıkar aklından veleti... eevke odaklan

hayır yok olursa ilk olacak inşallah. ilk önce kalmayı nasip etsin insallah
inşallah canımmmmmmmmmm.. ne kadardır evlisin

Şu zamana kadar dayanmam bi başarı canım
öyle deme kuzum..irademiz güçlü hepimizin

canımsın ya.. teşekkürler doktorun dediklerini aktardığın için.. akıldan çıkarmak en doğrusu...
geri kalan tahlil sonuçları iyidir inşallah

üzülme bacım...bak bu önümüzdeki ay bomba gibi planlar yaparız... çıkar aklından veleti... eevke odaklan

inşallah canımmmmmmmmmm.. ne kadardır evlisin

öyle deme kuzum..irademiz güçlü hepimizin

2 buçuk yıllık evliyim. 1 yıldan fazladır istiyoruz dr kontrollerimizde her şey normal çıktı sebepsiz kalamıyorum

başka bir topikteydim orda bir ben hamile kalamadım herkes kaldı çoğu doğum yaptı
burda durumlar nasıl kızlar sizler hamile misiniz?
öyle düşünme kuzum.. o hamile kaldı öbürü hamile kaldı.. o şunu etti.. hepimiz ayrı ayrı bünyelere sahip kadınlarız.. kısmetlerimiz kaderlerimiz ayrı ayrı.. inşallah kısmet günü bizede nasip olacak.. üzülme lütfen.. üzülmek umutsuzlanmak yok.. hadi bakalım neşelen..

2 buçuk yıllık evliyim. 1 yıldan fazladır istiyoruz dr kontrollerimizde her şey normal çıktı sebepsiz kalamıyorum
maşallah kuzum.. aman sağlık iyi olsun.. ovulasyon yaptınmı hiç

İnşallah kuzum ya, bakalım gönlümü rahatlatmak istiyorum
gaz değil gerçekler... hadi çıkar aklından.. çok takıosan siteye bile girme be.. ne olcak... giriyorsanda yatakta unut.... enişteciğimle aşk yaşa bak akrep2910 doktorun dediklerini yazmış... ne güzel de yazmış

ovulasyonla takip ettiğim oldu 2 ay devamlı yine sonuc alamadım canım

o zaman ovulasyonu bırak kuzum gün aşırı eşinle, eşini sevdiğin için birlikte olun belki bu psikolojinden uzaklaşmak daha iyi gelecektir sana
bu ay yumurtla gunlerını her gün değerlendirdik farklı olarak normalde gün aşırı yapıyorduk bakalım sonuc değisecek mi hayırlısı.. bu aydan sonra öyle yapacagım canım

Aynen bebeğim öyle yapacağım Ben aslında çok takmamaya çalışıyorum ama sanırım ister istemez takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…