- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.441
Ay Kübra ne güzel yazmışsın ya ellerine sağlık canım benimmmgünaydın kızlar valla zerdo haklı.Benim reglim hayatımda ilk defa gecikti.Mevsim geçişleri falan beni hep erkene atardı ama cumartesi günü regl oluncada karaları bağlamadım.Emin olun tek odak noktamız o olduğu için böyle etkileniyor.Dün doktorum dediki ovulasyon takibi yap evet bil ne zaman yumurtlıyacağını ama Allah reglinden bir gün önceki ilişkinde tutturur senin yaptığın teste boşa gider dedi.Kafanız rahat olsun diyemiycem bir ödev gibi oluyor ilişki illaki ama Allah nasip etmişse tek bir kıvılcım hiç taahmin edemiyeceğin anda olur dedi.Biz tıbben şu günler bu günler demekle yetiniyoruz görevimiz icabı ama içiniz rahat olsun eğer korunmadan ilişkiye yeni başlamışsan ilk 1 sene şansın % 20 dedi.1.senenin sonunda % 80 olur.Moral bozma kafaya takma en önemlisi regl gününü bekleme dedi.
üzülme bacım...bak bu önümüzdeki ay bomba gibi planlar yaparız... çıkar aklından veleti... eevke odaklanGEL BACIM
Niyeyse üzülmedim valla napıyım
inşallah canımmmmmmmmmm.. ne kadardır evlisinhayır yok olursa ilk olacak inşallah. ilk önce kalmayı nasip etsin insallah
öyle deme kuzum..irademiz güçlü hepimizinŞu zamana kadar dayanmam bi başarı canım
canımsın ya.. teşekkürler doktorun dediklerini aktardığın için.. akıldan çıkarmak en doğrusu...günaydın kızlar valla zerdo haklı.Benim reglim hayatımda ilk defa gecikti.Mevsim geçişleri falan beni hep erkene atardı ama cumartesi günü regl oluncada karaları bağlamadım.Emin olun tek odak noktamız o olduğu için böyle etkileniyor.Dün doktorum dediki ovulasyon takibi yap evet bil ne zaman yumurtlıyacağını ama Allah reglinden bir gün önceki ilişkinde tutturur senin yaptığın teste boşa gider dedi.Kafanız rahat olsun diyemiycem bir ödev gibi oluyor ilişki illaki ama Allah nasip etmişse tek bir kıvılcım hiç taahmin edemiyeceğin anda olur dedi.Biz tıbben şu günler bu günler demekle yetiniyoruz görevimiz icabı ama içiniz rahat olsun eğer korunmadan ilişkiye yeni başlamışsan ilk 1 sene şansın % 20 dedi.1.senenin sonunda % 80 olur.Moral bozma kafaya takma en önemlisi regl gününü bekleme dedi.
üzülme bacım...bak bu önümüzdeki ay bomba gibi planlar yaparız... çıkar aklından veleti... eevke odaklan
inşallah canımmmmmmmmmm.. ne kadardır evlisin
öyle deme kuzum..irademiz güçlü hepimizin
Allah allah, üzülme ama vakti saati var bence en azından ben ona inanıyorum. Can sıkmaya gelmiyor bu işler... Kaç yaşındasın canım?2 buçuk yıllık evliyim. 1 yıldan fazladır istiyoruz dr kontrollerimizde her şey normal çıktı sebepsiz kalamıyorum
Benimde 19☺0 belirti yine
öyle düşünme kuzum.. o hamile kaldı öbürü hamile kaldı.. o şunu etti.. hepimiz ayrı ayrı bünyelere sahip kadınlarız.. kısmetlerimiz kaderlerimiz ayrı ayrı.. inşallah kısmet günü bizede nasip olacak.. üzülme lütfen.. üzülmek umutsuzlanmak yok.. hadi bakalım neşelen..başka bir topikteydim orda bir ben hamile kalamadımherkes kaldı çoğu doğum yaptı
burda durumlar nasıl kızlar sizler hamile misiniz?
maşallah kuzum.. aman sağlık iyi olsun.. ovulasyon yaptınmı hiç2 buçuk yıllık evliyim. 1 yıldan fazladır istiyoruz dr kontrollerimizde her şey normal çıktı sebepsiz kalamıyorum
Valla bizde hamileler var ama bir çoğumuz da kalmak için uğraşıyoruzbaşka bir topikteydim orda bir ben hamile kalamadımherkes kaldı çoğu doğum yaptı
burda durumlar nasıl kızlar sizler hamile misiniz?
gaz değil gerçekler... hadi çıkar aklından.. çok takıosan siteye bile girme be.. ne olcak... giriyorsanda yatakta unut.... enişteciğimle aşk yaşaİnşallah kuzum ya, bakalım gönlümü rahatlatmak istiyorum
doğru canım vaktimizi bekliyorum insallah nasip olur.. 25 yasındayımAllah allah, üzülme ama vakti saati var bence en azından ben ona inanıyorum. Can sıkmaya gelmiyor bu işler... Kaç yaşındasın canım?
ovulasyonla takip ettiğim oldu 2 ay devamlı yine sonuc alamadım canımöyle düşünme kuzum.. o hamile kaldı öbürü hamile kaldı.. o şunu etti.. hepimiz ayrı ayrı bünyelere sahip kadınlarız.. kısmetlerimiz kaderlerimiz ayrı ayrı.. inşallah kısmet günü bizede nasip olacak.. üzülme lütfen.. üzülmek umutsuzlanmak yok.. hadi bakalım neşelen..
maşallah kuzum.. aman sağlık iyi olsun.. ovulasyon yaptınmı hiç
inşallah hepimiz kalırız beklemek çok zorValla bizde hamileler var ama bir çoğumuz da kalmak için uğraşıyoruz
o zaman ovulasyonu bırak kuzum gün aşırı eşinle, eşini sevdiğin için birlikte olun belki bu psikolojinden uzaklaşmak daha iyi gelecektir sanaovulasyonla takip ettiğim oldu 2 ay devamlı yine sonuc alamadım canım
bu ay yumurtla gunlerını her gün değerlendirdik farklı olarak normalde gün aşırı yapıyorduk bakalım sonuc değisecek mi hayırlısı.. bu aydan sonra öyle yapacagım canımo zaman ovulasyonu bırak kuzum gün aşırı eşinle, eşini sevdiğin için birlikte olun belki bu psikolojinden uzaklaşmak daha iyi gelecektir sana
Aynen bebeğim öyle yapacağımgaz değil gerçekler... hadi çıkar aklından.. çok takıosan siteye bile girme be.. ne olcak... giriyorsanda yatakta unut.... enişteciğimle aşk yaşabak akrep2910 doktorun dediklerini yazmış... ne güzel de yazmış
İnşallah kuzum benimdoğru canım vaktimizi bekliyorum insallah nasip olur.. 25 yasındayım
çünkü çok istiyoruzs ve farkında olmadan istemeden kendi kendimize zarar veriyoruz..Aynen bebeğim öyle yapacağımBen aslında çok takmamaya çalışıyorum ama sanırım ister istemez takılıyorum
Burada hamilelere bile tek ağrı kesici olarak Parol veriyorlar kuzum, bilmem Avusturya'da var mıdırBelimim agrisindan mahvoldum yailac icsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?