Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa denedik bat 21 ekim bir tane kızım var ikinciyi istiyoruz.Tüm anne adaylarına merhaba diyorum inşallah hepimiz istediğimiz o güzel haberleri yakın zamanda alırız.
Hoş geldinizzzzzz Amin inşallah, rabbim hepimizin gönlüne göre versin

başka bir topikteydim orda bir ben hamile kalamadım herkes kaldı çoğu doğum yaptı
burda durumlar nasıl kızlar sizler hamile misiniz?
üzülme diyemicem bende ilk kızımı çok bekledim düşük müşük bayağı badireler atlattım allah ne derse o oluyor inan nasıpte varsa gelecektir inşallah çok güzel bir kızın olur benim gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin.amin.

beni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa denedik bat 21 ekim bir tane kızım var ikinciyi istiyoruz.Tüm anne adaylarına merhaba diyorum inşallah hepimiz istediğimiz o güzel haberleri yakın zamanda alırız.
ENBİSEVDİĞİM ARAMIZA HOŞGELDİN.. listeye takılıp kalma listeyi yapan arkadaşımız @PeLushbaby çok şükür gebe ve bu aralar rahatsız dinlenmede o yüzden henüz listeyi yenilemedik ama gönülden hepimiz burdayız...
rabbim evladını sana bağışlasın darısı diğer evladını kucağına almaya.. kaç yaşında kızın

inşallah rabbim nasip eder birbirimizi dualarda unutmayalım...

Henüz vermedi balım ya, kadının küçük bir çocuğu varmış zaten şimdi bir de ikinciye hamile ya sanırım yetişemiyor
evet şuan oğlu hasta ama cvp verior hergün mutlaka genellikle geceleri..
o değilde en son ben seni kolundan tutup doktora götürecem

Valla hayır demem Bizim üstümüze ölü toprağı atmışlar kuzum ben sizi görünce kendimden özet bunu çıkarıyorum fkjkgfd

ay aslış ilahii ya

kızlar test yapmıycam.
çünkü benım regl zamanı bagırsaklarım hareketlenir an itibariyle başladı

kuzucum hayırlısı olsun ya benimde hala karnım ağrıyor ama tık yok, kan vermeyede gidemedim valla yarına kaldı oda

Ay yok sen kac evde yumurtlama haftasi guzel çalışın tamam gerisi 1 dolu 1 bos ama size zannetmem siz 2 dolu 0 bos yaparsiniz bu atesle

hahsda valla benimki söz dinlemiyor napiiyiimm

hoşgeldinizzz 1 olduysa 2 de olur inşallah tez zamanda

kızlar yaa öldüm bittim yorgunluktan enerjim var falan diyordum bi araziye gittik valla su deposu tee en tepedeymiş çık çık bitmedi bacacıklarım ağrıyor enerji falan bırakmadı bende, bir de hareketlendi çok yürüdüm ya karnımın ağrısı olacaksa olsun bitsin bu çile

in aşağı bidaha yukarı çık B blossom- traktöre binmekten bahsediyordu az önce regl olmaya yarıormuş sallanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…