- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.461
Bilmiyorum. Ki yaBurada hamilelere bile tek ağrı kesici olarak Parol veriyorlar kuzum, bilmem Avusturya'da var mıdır
eczacıya sor canım nolur nolmaz ağrı kesici içme derim dayan biraz daha canımBilmiyorum. Ki yasorarim eczaneye artik yada dayancam
Tamam kuzum, kendini yormamaya çalış çok eğilme, sıcak tut beliniBilmiyorum. Ki yasorarim eczaneye artik yada dayancam
hoşgeldin canım umarım gönlüne göre olur herşeybeni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa denedik bat 21 ekim bir tane kızım var ikinciyi istiyoruz.Tüm anne adaylarına merhaba diyorum inşallah hepimiz istediğimiz o güzel haberleri yakın zamanda alırız.
Hoş geldinizzzzzzbeni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa denedik bat 21 ekim bir tane kızım var ikinciyi istiyoruz.Tüm anne adaylarına merhaba diyorum inşallah hepimiz istediğimiz o güzel haberleri yakın zamanda alırız.
Tamm kuzu oyle yaparimeczacıya sor canım nolur nolmaz ağrı kesici içme derim dayan biraz daha canım
Tamm. KuzumTamam kuzum, kendini yormamaya çalış çok eğilme, sıcak tut belini
üzülme diyemicem bende ilk kızımı çok bekledim düşük müşük bayağı badireler atlattım allah ne derse o oluyor inan nasıpte varsa gelecektir inşallah çok güzel bir kızın olur benim gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin.amin.başka bir topikteydim orda bir ben hamile kalamadımherkes kaldı çoğu doğum yaptı
burda durumlar nasıl kızlar sizler hamile misiniz?
ENBİSEVDİĞİM ARAMIZA HOŞGELDİN.. listeye takılıp kalma listeyi yapan arkadaşımız @PeLushbaby çok şükür gebe ve bu aralar rahatsız dinlenmede o yüzden henüz listeyi yenilemedik ama gönülden hepimiz burdayız...beni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa denedik bat 21 ekim bir tane kızım var ikinciyi istiyoruz.Tüm anne adaylarına merhaba diyorum inşallah hepimiz istediğimiz o güzel haberleri yakın zamanda alırız.
inşallah rabbim nasip eder birbirimizi dualarda unutmayalım...üzülme diyemicem bende ilk kızımı çok bekledim düşük müşük bayağı badireler atlattım allah ne derse o oluyor inan nasıpte varsa gelecektir inşallah çok güzel bir kızın olur benim gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin.amin.
Henüz vermedi balım ya, kadının küçük bir çocuğu varmış zaten şimdi bir de ikinciye hamile ya sanırım yetişemiyor
evet şuan oğlu hasta ama cvp verior hergün mutlaka genellikle geceleri..Henüz vermedi balım ya, kadının küçük bir çocuğu varmış zaten şimdi bir de ikinciye hamile ya sanırım yetişemiyor
Valla hayır dememBizim üstümüze ölü toprağı atmışlar kuzum ben sizi görünce kendimden özet bunu çıkarıyorum fkjkgfd
kızlar test yapmıycam.
çünkü benım regl zamanı bagırsaklarım hareketlenir an itibariyle başladı
Ay yok sen kac evde yumurtlama haftasi guzel çalışın tamamgerisi 1 dolu 1 bos ama size zannetmem siz 2 dolu 0 bos yaparsiniz bu atesle
beni de ekler misiniz listeye bu ay ilk defa denedik bat 21 ekim bir tane kızım var ikinciyi istiyoruz.Tüm anne adaylarına merhaba diyorum inşallah hepimiz istediğimiz o güzel haberleri yakın zamanda alırız.
in aşağı bidaha yukarı çıkkızlar yaa öldüm bittim yorgunluktan enerjim var falan diyordum bi araziye gittik valla su deposu tee en tepedeymiş çık çık bitmedi bacacıklarım ağrıyor enerji falan bırakmadı bende, bir de hareketlendi çok yürüdüm ya karnımın ağrısı olacaksa olsun bitsin bu çile
Kız hayırdır bi tutuştun senevet şuan oğlu hasta ama cvp verior hergün mutlaka genellikle geceleri..
o değilde en son ben seni kolundan tutup doktora götürecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?