- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.481
bilion demi elim sopalıya çıktı burdaKız hayırdır bi tutuştun senNeyden şüphelendin söylesene
Kızım senin su deposu tepesinde ne işin var ya, inşaat mühendisisin tamam da tepeye çıkmak nedir yahukızlar yaa öldüm bittim yorgunluktan enerjim var falan diyordum bi araziye gittik valla su deposu tee en tepedeymiş çık çık bitmedi bacacıklarım ağrıyor enerji falan bırakmadı bende, bir de hareketlendi çok yürüdüm ya karnımın ağrısı olacaksa olsun bitsin bu çile
Heee öyleyse temam yiaaaaabilion demi elim sopalıya çıktı burdahani stres yoktu ne oldu yakaladım seni
birşeyden şüphelenmiyorum kız.. sen stres yapıosun die doktora git ne diecekse desin anlamında söyledim
öldürecem seni aslıHeee öyleyse temam yiaaaaaValla beni rahatlatmazsa başka bir doktora daha gideceğim şu an onu araştırıyorum
in aşağı bidaha yukarı çık@trncysl traktöre binmekten bahsediyordu az önce regl olmaya yarıormuş sallanmak
Kız benim kocam benle ayda 4 kere sevişmek yerine 8-10 kere sevişse yine olur bence de dfkgjdskzldfmsgjsaöldürecem seni aslısen şu stresini bıraksan pırtlıacan çocuğu ben inanıorum
Kızım senin su deposu tepesinde ne işin var ya, inşaat mühendisisin tamam da tepeye çıkmak nedir yahu
Burada hamilelere bile tek ağrı kesici olarak Parol veriyorlar kuzum, bilmem Avusturya'da var mıdır
Kız benim kocam benle ayda 4 kere sevişmek yerine 8-10 kere sevişse yine olur bence de dfkgjdskzldfmsgjsaneyse tamam susayım ben
Belimim agrisindan mahvoldum yailac icsemmi
Bilmiyorum. Ki yasorarim eczaneye artik yada dayancam
kız inşaat mühendisiyim depo inşaa ediyoruz işte hhaahhaha
seninde Allah yardımcın olsun dağ taş tepe dinlemeden her gün zor ya
Kız deme öyle demeparol içeceğime dua ederim daha etkili diyende var
Valla bilemem sopa mı kötek miiiiiisenin kocanı benim kocamın yanına gönder azıcık bir feyz alsın anam ya ayda 4 nedir kız haftada 1 mi sopa istiyor eniştee
Canım manzara çekti kız sen böyle söyleyinceay zor valla, benim neyime 165 boyumla her yere tırmanıyorum, benimle hep yaşlı mühendisler teknikerler var başı ben çekiyorum hep zaten
ay ama eğlenceli yaa, mis gibi köy havaları hergün spor yapmış oluyorum aynı zamanda, para verip gezmek istesen gezemeyeceğin manzaralar hep bizim gittiğimiz yerler seviyorum yani işimi(siyaset karışmasa daha çok sevcem)
buna sesli güldümsenin kocanı benim kocamın yanına gönder azıcık bir feyz alsın anam ya ayda 4 nedir kız haftada 1 mi sopa istiyor eniştee
Ettim ettim sorma, yüreğim ve bünyem hayalini bile pek kaldırmadı ama fgjfkdsjgjdkfbuna sesli güldümaslııııııııııııııııııııııı hayal et bi sizin yüzünüzden millet bana dieck.. büş kaybol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?