Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızım senin su deposu tepesinde ne işin var ya, inşaat mühendisisin tamam da tepeye çıkmak nedir yahu

bilion demi elim sopalıya çıktı burda hani stres yoktu ne oldu yakaladım seni
birşeyden şüphelenmiyorum kız.. sen stres yapıosun die doktora git ne diecekse desin anlamında söyledim
Heee öyleyse temam yiaaaaa Valla beni rahatlatmazsa başka bir doktora daha gideceğim şu an onu araştırıyorum

Kız benim kocam benle ayda 4 kere sevişmek yerine 8-10 kere sevişse yine olur bence de dfkgjdskzldfmsgjsa neyse tamam susayım ben

senin kocanı benim kocamın yanına gönder azıcık bir feyz alsın anam ya ayda 4 nedir kız haftada 1 mi sopa istiyor eniştee

Didemm o kadar ağrıyorsa birkaç gün evde dinlensen ya keşke kuzum belini zorladıkça falan ağrılar geçmez sonra D1DEM

seninde Allah yardımcın olsun dağ taş tepe dinlemeden her gün zor ya

ay zor valla, benim neyime 165 boyumla her yere tırmanıyorum, benimle hep yaşlı mühendisler teknikerler var başı ben çekiyorum hep zaten
ay ama eğlenceli yaa, mis gibi köy havaları hergün spor yapmış oluyorum aynı zamanda, para verip gezmek istesen gezemeyeceğin manzaralar hep bizim gittiğimiz yerler seviyorum yani işimi (siyaset karışmasa daha çok sevcem)

Canım manzara çekti kız sen böyle söyleyince

senin kocanı benim kocamın yanına gönder azıcık bir feyz alsın anam ya ayda 4 nedir kız haftada 1 mi sopa istiyor eniştee
buna sesli güldüm aslııııııııııııııııııııııı hayal et bi sizin yüzünüzden millet bana dieck.. büş kaybol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…